Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Számla befagyasztás

Palesz76
Válasz SMaster50 kommentjére
2017. ápr. 11. 12:21

Gondoltam én már ismerek minden hülyét, tévedtem.

Ez a stars tényleg bal**** hülye.

AlexMan
2017. ápr. 11. 19:41

Szabócsi vagy, vagy pediglen felköltözött Pesti?

Ha Szabolcsban vagy (Esetleg Debrecen), akkor ihatunk egyet. Ha a főfaluban vagy, akkor az ünnepek után.

Hogyan lehet egy multiacc számlán hagyni-tölteni-játszadozni 1.500$-t?

Haverom: OMV kút,
péjszéfkárd,
zsé be
sztek off
aztán OMV kút,
péjszéfkárd,
zsé be
sztek off
aztán OMV kút,
péjszéfkárd,
zsé be
sztek off....... szóval örök körforgás.

Mindegy mi a limit, egy-két napi stack nagyon elég az ha gázos a számla. Igaz az ő számlája úgy ahogy oké de előbb-utóbb összeomlik a dollár szindróma...

Én neked szurkolok. Blikk, Bors, Battlaxe, mindegyik ütős lehet a témában.
Fenyítsd be a Szerencsejáték főfelügyelettel. Ha Vajna András nevét érintőlegesen megemlíted, az esélyed egy komplett nédzetgyök reciprokának a köbével realizálódik a GTO balansz szerint.

Fredaster007
2017. ápr. 11. 21:00

Ha meglesz az 1 milla a ps-től légy jó arc velünk is, hisz végig támogattunk ebben a topicban adj minden kommentelőnek 1000$-t.
Ps vigaszdíj :D Köszi béke :D

makalele88
Válasz AlexMan kommentjére
2017. ápr. 11. 21:23

Erre most rábasztál , mert Szabócsi vagyok. Majd iszunk egyet az Unicumban vagy a Barbisonban.

Szabócsi vagy, vagy pediglen felköltözött Pesti?

Ha Szabolcsban vagy (Esetleg Debrecen), akkor ihatunk egyet. Ha a főfaluban vagy, akkor az ünnepek után.

Hogyan lehet egy multiacc számlán hagyni-tölteni-játszadozni 1.500$-t?

Haverom: OMV kút,
péjszéfkárd,
zsé be
sztek off
aztán OMV kút,
péjszéfkárd,
zsé be
sztek off
aztán OMV kút,
péjszéfkárd,
zsé be
sztek off....... szóval örök körforgás.

Mindegy mi a limit, egy-két napi stack nagyon elég az ha gázos a számla. Igaz az ő számlája úgy ahogy oké de előbb-utóbb összeomlik a dollár szindróma...

Én neked szurkolok. Blikk, Bors, Battlaxe, mindegyik ütős lehet a témában.
Fenyítsd be a Szerencsejáték főfelügyelettel. Ha Vajna András nevét érintőlegesen megemlíted, az esélyed egy komplett nédzetgyök reciprokának a köbével realizálódik a GTO balansz szerint.

makalele88
Válasz Fredaster007 kommentjére
2017. ápr. 11. 21:25

Persze még 5000 -et is, de csak a pozitív kommentelőknek. Akik meg negatívak azok szerintem nem kapnak pinát azért ilyenek. :)

Fredaster007
2017. ápr. 11. 21:58

nekem elég az 1000 is de látod mondtam én hogy jó arc vagy :D előleget lehet kérni ? :D :D

VTomi24
2017. ápr. 12. 15:37

Ez mindössze egy korai áprilisi tréfa:) Dédnagymamám kérdezte annó: Ez vicc? Mert viccnek jó:D

Aenima
Válasz VTomi24 kommentjére
2017. ápr. 12. 19:37

Ez mindössze egy korai áprilisi tréfa:)

Egyértelmű.
Nem is értem, h lehet az, h van, aki ezt komolyan veszi. Meg az egyéb hasonló formákat, történeteket...
Ugyanakkor most az is szöget ütött a fejemben, h lehet, h én vagyok már lemaradva egy marha nagy körrel?! Végül is a trollkodást is, mint jelenséget, csak később ismertem fel és a funkcióját még most sem értem igazán. De ez már valszeg a vénüléssel együtt jár :)
Csak furcsa volt látni, h a szemem előtt bontakozott ki az a folyamat, amiben a lényegtelen dolgokból lesznek a hírek és a fontosabb, szakmaibb dolgok pedig már lényegtelenné válnak.

makalele88
Válasz Fredaster007 kommentjére
2017. ápr. 12. 21:11

Persze EUR-ban vagy USD-ben utalhatom?

nekem elég az 1000 is de látod mondtam én hogy jó arc vagy :D előleget lehet kérni ? :D :D

Fredaster007
2017. ápr. 12. 21:42

Amelyiket szívesebben nélkülözöd :D rád bízom :D

Élő ügyfélszolgálat