Írtam, hogy vastag kompenzációra számítok, mivel nem tudtam indulni a 10M sundayon és 10 ezer dolárt követelek. Annyit végül nem kapok, de hajlandóak voltak 600 doláral kompenzálni még. Végülis elfogadtam, szóval még ezt is sikerült kifacsarni belőlük.
Azt nem tudjátok , ha nyitok egy újabb számlát IP címet figyelik?
Tesó nem vagyok egy nagy forumozó , de nem huznál már el a ****-ba? Szerinted meddig volt/lesz még vicces ez az idiota szánalmas vergődésed aminek a 99% kamu? Ezt amúgy viccnek irod ? mert talaj másnaposan észrevéve sem tudok rajta még mindig nevetni. De amúgy sok sikert nyiss még 10számlát és gyere nl100-ra bohockodni.
Kellemes ünnepeket bátyja.
Azt nem tudjátok , ha nyitok egy újabb számlát IP címet figyelik?
jaja, megtaníthatnál, hogy lehet 600 dollárt kifacsarni a pokerstarsból, fizetnék royalty-t ha sikerül
Tesó nem vagyok egy nagy forumozó , de nem huznál már el a ****-ba? Szerinted meddig volt/lesz még vicces ez az idiota szánalmas vergődésed aminek a 99% kamu? Ezt amúgy viccnek irod ? mert talaj másnaposan észrevéve sem tudok rajta még mindig nevetni. De amúgy sok sikert nyiss még 10számlát és gyere nl100-ra bohockodni.
Ünnepek alatt mit értesz? Ez többes szám. Azaz most 2 nél több ünnepet ünneplünk? Nálam most csak egy ünnep van az Húsvét, de de az nem többesszám. Karácsonykor lehet mondani mert , mert ott 2 ünnep van Karácsony és Ujjév. Szerintem hagyd abba az ivást, és tanulj meg írni. olvasni iskolába járni . Nem szeretem ha engem oktatnak általában én szoktam oktatni.
2 ünnep van Karácsony és Ujjév. Szerintem hagyd abba az ivást, és tanulj meg írni. olvasni iskolába járni .Nem szeretem ha engem oktatnak általában én szoktam oktatni.
Rád jobban rád férne :D Elnézve a ténykedésed, az idei a középső ujj éve :D :D :D
No komment.
Ahogy mondod, spames inas.