Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Számla befagyasztás

makalele88
Válasz SMaster50 kommentjére
2017. ápr. 16. 11:34

Írtam, hogy vastag kompenzációra számítok, mivel nem tudtam indulni a 10M sundayon és 10 ezer dolárt követelek. Annyit végül nem kapok, de hajlandóak voltak 600 doláral kompenzálni még. Végülis elfogadtam, szóval még ezt is sikerült kifacsarni belőlük.

Azt nem tudjátok , ha nyitok egy újabb számlát IP címet figyelik?

donkbet90
Válasz makalele88 kommentjére
2017. ápr. 16. 12:02

Tesó nem vagyok egy nagy forumozó , de nem huznál már el a ****-ba? Szerinted meddig volt/lesz még vicces ez az idiota szánalmas vergődésed aminek a 99% kamu? Ezt amúgy viccnek irod ? mert talaj másnaposan észrevéve sem tudok rajta még mindig nevetni. De amúgy sok sikert nyiss még 10számlát és gyere nl100-ra bohockodni.
Kellemes ünnepeket bátyja.

papamsjdsd
2017. ápr. 16. 12:21

Azt nem tudjátok , ha nyitok egy újabb számlát IP címet figyelik?

Szerintem nem figyelik, de ha mégis, akkor majd követelsz érte néhány dollárt, mert jogosulatlanul nyomoznak utánad.

Egy képet azért mutathatnál erről az e-mailről, amiben leírják, hogy kapsz 600 dollárt...

sztalin
2017. ápr. 16. 12:37

jaja, megtaníthatnál, hogy lehet 600 dollárt kifacsarni a pokerstarsból, fizetnék royalty-t ha sikerül

WINAMAXDONK
Válasz donkbet90 kommentjére
2017. ápr. 16. 13:22

Tesó nem vagyok egy nagy forumozó , de nem huznál már el a ****-ba? Szerinted meddig volt/lesz még vicces ez az idiota szánalmas vergődésed aminek a 99% kamu? Ezt amúgy viccnek irod ? mert talaj másnaposan észrevéve sem tudok rajta még mindig nevetni. De amúgy sok sikert nyiss még 10számlát és gyere nl100-ra bohockodni.

Az de nagy duma bátyja ! GL Tesó!

makalele88
Válasz donkbet90 kommentjére
2017. ápr. 17. 19:04

Ünnepek alatt mit értesz? Ez többes szám. Azaz most 2 nél több ünnepet ünneplünk? Nálam most csak egy ünnep van az Húsvét, de de az nem többesszám. Karácsonykor lehet mondani mert , mert ott 2 ünnep van Karácsony és Ujjév. Szerintem hagyd abba az ivást, és tanulj meg írni. olvasni iskolába járni . Nem szeretem ha engem oktatnak általában én szoktam oktatni.

van Gerwen
2017. ápr. 17. 19:22

2 ünnep van Karácsony és Ujjév. Szerintem hagyd abba az ivást, és tanulj meg írni. olvasni iskolába járni .Nem szeretem ha engem oktatnak általában én szoktam oktatni.

No komment.

Fredaster007
2017. ápr. 17. 19:28

Rád jobban rád férne :D Elnézve a ténykedésed, az idei a középső ujj éve :D :D :D

WINAMAXDONK
Válasz van Gerwen kommentjére
2017. ápr. 17. 19:51

No komment.

Még Feri is belájkolt akkor mondom mégnézem a poént mert tleg üthet.

van Gerwen
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2017. ápr. 17. 22:03

Ahogy mondod, spames inas.

Élő ügyfélszolgálat