Elárulod a nevét és mennyit hoz? LEO-t láttad hogy befuccsolt??:)
Követtem egy magyar számláját, decemberben nyitotta 500$-vel(egyből 1 lottal ész nélkül kezdte, de bejött neki). Márciusra kb. 60k $ja lett, majd mind elbukta EURUSD shorton mert nem használt sl-t(1 hónapig várta már vagy 8-10lot-al hogy forduljon), arra alapozott, hogy LEO 95% feletti találati aránnyal rendelkezett (akkor még).
az első forex robotos cég nem nyert, a második viszont eddig jól nyomja. Túl jól, már várom a bukót ;-)
néha írhatnátok egy kis ápdétet :)
külföldi tőzsdéken hogyan lehet a legalacsonyabb jutalékokkal kereskedni? csak ilyen 10 meg 15€/$ minimális tranzakció díjakat találtunk, az meg azért elég sok.
az első forex robotos cég nem nyert, a második viszont eddig jól nyomja. Túl jól, már várom a bukót ;-)
Szóval a megnyitás óta eltelt fél év, és nagyon úgy tűnik hogy ez a robotos cég bejött.
Én olyat kerestem, ami teljesen automata, tehát egyáltalán nem kell vele foglalkoznom, biztonságos, tehát nem igérget 1000%okat nagy kockázattal. Itt havi 3-4%ot igérnek, de azt "biztosan". Az elmúlt fél évben havi nettó 4%ot hoztak. Már 2 robotom/számlám is van náluk.
Itt az első számlám grafja.
nem azért, de ez a graf szerinted mennyi információt tartalmaz? :D
Szóval a megnyitás óta eltelt fél év, és nagyon úgy tűnik hogy ez a robotos cég bejött.
Én olyat kerestem, ami teljesen automata, tehát egyáltalán nem kell vele foglalkoznom, biztonságos, tehát nem igérget 1000%okat nagy kockázattal. Itt havi 3-4%ot igérnek, de azt "biztosan". Az elmúlt fél évben havi nettó 4%ot hoztak. Már 2 robotom/számlám is van náluk.
Itt az első számlám grafja.
Tehát nem csinálsz semmit, s havonta 4%-ot termel ez a robot? Igazán küldhetnél egylinket priviben, van egy kevés feleslees pénzem erre. :)
Ez jó!
Én meg a soha ki nem fogyó söröskorsóból kérnék hármat.