Póker Fórum Archívum > Tőzsde > póker -> tőzsde.

peterpanic
Válasz titcar kommentjére
2010. nov. 18. 11:19

hozamplázát használja valaki? azon kívül, hogy viszonylag magas vételi jutalékkal dolgoznak, van valami hátránya?

nekem van accom, amikor még anno megnyitottam, messze náluk voltak a legalacsonyabb jutalékok, a választék is elég jó.

vedzsita22
Válasz peterpanic kommentjére
2010. nov. 21. 16:17

később énis szeretnék belevágni,most kezdtem el olvasgatni a linkeket amit ajánlottatok, az lenne a kérdésem h így kezdésnek egy kezdőnek mit ajánlotok? illetve h mi az a minimum összeg amivel megéri elkezdeni,illetve h van-e vmi ingyenes tőzsde játék?

Skaidy
Válasz vedzsita22 kommentjére
2010. nov. 21. 16:28

csepel raly van azt vegyetek ha Mo-n tözsdéztek :)
KEG is volt, de az kifulladt, meg Phx is

amugy meg sztem 500 k huftól felele érdemes elkezdeni "jatszani" tözsdéset

vedzsita22
Válasz Skaidy kommentjére
2010. nov. 21. 20:27

csepel raly van azt vegyetek ha Mo-n tözsdéztek :)
KEG is volt, de az kifulladt, meg Phx is

amugy meg sztem 500 k huftól felele érdemes elkezdeni "jatszani" tözsdéset

Forex is 500K-val érdemes?

Tomesz001
Válasz vedzsita22 kommentjére
2010. nov. 22. 17:57

Forex is 500K-val érdemes?

Sztem jobban jársz ha 1milla alatt bele sem vágsz a forexbe. Jah és nehogy nekiálljon bárki is egyből élesben kereskedni!!!! Lehet játékpénzzel is kereskedni, itt nem bukod el a vagyonod az első hónapban! Ha itt fel tudsz mutatni több hónap után, és legalább 100kötés után +t, utána elkezdhetsz élesben játszani, de ez megint más lesz, mert itt valós pénz fog "lebegni".

500k az olyan mint pókeren 50$. Elindulhatsz vele, de nem lesz könnyű.(nem mintha 10k$al az lenne)

Ha még soha sem kereskedtél(nemtudod mi az a gyertya, trend, kockázatkezelés, idősíkok, nincs stratégiád), akkor én ajánlom, hogy menj el egy tanfolyamra előtte. Ezt otthon magadtól nagyon sok időbe telik, mire megtanulod, főleg ha éles számlával egyből belevágsz!

titcar
Válasz Tomesz001 kommentjére
2010. nov. 22. 18:25

Ezt otthon magadtól nagyon sok időbe telik, mire megtanulod, főleg ha éles számlával egyből belevágsz!

az inkább nagyon sok pénzbe kerül, az idő elhanyagolható :D

Tomesz001
Válasz titcar kommentjére
2010. nov. 22. 18:36

Ha demo-n tolja akkor nem gond a pénz:D
Amúgy én voltam egy tanfolyamon, elvileg MO.-on ez a legjobb és ott is mondták, hogy az első évben a cél, hogy túléljük a piacot.(szal nem nullázod le a számlát, meg nem is 20%-a marad meg) Ha ez megvan akkor már tudsz vmit.

Skaidy
Válasz Tomesz001 kommentjére
2010. nov. 22. 18:55

Tomesz ha segítenél markers grafikonok értelmezésében, indukátorok olvasásában és alapvetően a technikai elemzésben, plz dobj egy privát üzit.

balage78
Válasz Skaidy kommentjére
2010. nov. 23. 11:34

robotupdate: napi fél-1 százalékkal szépen csordogál lefelé...
Azt a céget is akadémiának hivják ;-)

Tomesz001
Válasz balage78 kommentjére
2010. nov. 28. 11:23

robotupdate: napi fél-1 százalékkal szépen csordogál lefelé...
Azt a céget is akadémiának hivják ;-)

Hi!
Hogy áll a számlád? Ezt ismered? Ha nem akkor tudok küldni egy pár infót róla...(nem saját) Managed forex accounts, Forex managed funds

Élő ügyfélszolgálat