Mióta bedőlt a quantum vki vett ki pénzt sikeresen a tadáról? Mert a quantum hirlevélben azt emlitik hogy nem reagál a support stb...
Én nem használtam a quantumot de a tadát használom mint broker és most kicsit ráparáztam...
egy ismerősöm egy hete vett ki kb 12K-t
Kb. másfél hét alatt kiért a bent ragadt pénzem.
okés, köszi a válaszokat
ROFL, még ebből sem vagytok hajlandóak tanulni? :) Hát persze, hogy létezik heti / havi 2-4-10% nyereség! :D Igaz, hogy egész világgazdaság szopóágon van lassan 5 éve, de nyilván, simán létezik évi 50-300%-os hozam! Hajrá!
ROFL, még ebből sem vagytok hajlandóak tanulni? :) Hát persze, hogy létezik heti / havi 2-4-10% nyereség! :D Igaz, hogy egész világgazdaság szopóágon van lassan 5 éve, de nyilván, simán létezik évi 50-300%-os hozam! Hajrá!
Útólag nekem is vannak millió dolláros ötleteim...
Tegnap pl. egész jól kereshettél ha shortoltad az Apple-t..
A stílus lehet bántó, de a lényeget tekintve azért kb. igaza van. Megértem azt is, hogy áldozatként érzékenyen reagálsz a "na ugye megmondtam" típusú hozzászólásokra, de csodák nincsenek a tőzsdén sem. (Nekem egy ismerősöm aki egy nagy banknál dolgozik befektetési területen - kb 20. éve a szakmában - tavaly ősszel azt mondta, hogy minimális kockázattal max. 3-5% reálhozam hozható éves szinten.)
Egyébként az ötlet, hogy online pókerjátékosokat keressenek meg ezzel a pilótajátékkal zseniális volt. Hiszen az átlagos nyerő small-midstakes regular fiatal (ebből következően vélhetőan naív - hozzátéve, hogy magyarországon a pénzügyi kultúra színvonala ltalában is csapnivaló), az elmúlt két háom évben jelentős összegeket nyert, így 1-5k$-t szívesen kockáztat a remélt nagy haszon reményében. Ráadásul az értékesítést kvázi MLM rendszerben teszi, a második és a további körökben belépők már csak azt látják, hogy egy fórumtársuk (aki már több 10k$-t nyer pókeren - ergo biztosan jó amit kínál) egy kecsegtető bizniszt kínál nekik.
Mindez megspékelve azzal a sürgetéssel, hogy az "aki kimarad lemarad" érzést keltettek. "Ha sokat kérdezel majd jön valaki más aki elviszi előled"... "Ez a lehetőség most van, kell vagy nem?"... Azért ezek eléggé tipikus dumák.