Kiutalást hogy érdemes intézni?
Olvastam neten már többfélét.
1. POA megvonást elküldeni és aztán várni (akár egy hét) mire elküldik vissza a számlára és utána utalhatod le.
vagy
2. Egyből kiutalási megbízás a 2-essel kezdődő számláról?
Előre is köszi.
Kiutalást hogy érdemes intézni?
Olvastam neten már többfélét.
1. POA megvonást elküldeni és aztán várni (akár egy hét) mire elküldik vissza a számlára és utána utalhatod le.
vagy
2. Egyből kiutalási megbízás a 2-essel kezdődő számláról?
Előre is köszi.
Fura, hogy eddig világjáró Lucsi neve fel sem merült, pedig az apja igazgatósági tag...
nem akarok azzal jönni, hogy megmondtam, de a nagyon gyanús rész az volt, hogy ilyen 99% a pluszos kötések aránya, ez önmagában iszonyat nagy kockázatot feltételez. vagy full kamu adatokat küldtek a népnek alapból, vagy nem zárták le a minuszokat időben. hogy ez utóbbi technikailag úgy néz ki, hogy nyitvahagyják a pozit, vagy higítják (növelik a poz méretét az új árfolyamon), az lényegében mindegy.
mindenesetre akik csinálták biztosan nagyot kaszáltak, gondolom millió € tétel volt náluk, aminek a havi pár%a elég szép summa.
Fura, hogy eddig világjáró Lucsi neve fel sem merült, pedig az apja igazgatósági tag...
Attól neki mi köze hozzá? Ha apád mozdonyvezető akkor neked tudnod kell az országos vasúti menetrendet?
Igazad is van, meg nem is.
Ha a fater mozdonyt vezet, akkor lehet hogy Te ingyen utazol..
Attól neki mi köze hozzá? Ha apád mozdonyvezető akkor neked tudnod kell az országos vasúti menetrendet?
Volt miből világköröli útra küldeni a fiút meg a menyt. :D