szczgvtr
2016. nov. 16. 15:42

0$-ból...

Sziasztok!
Viktor vagyok, 18 éves. Pár éve ismerkedtem meg a pókerrel, de "komolyabban" csak okt.5-től játszok. Akkor regisztráltam a PartyPokerre, ahol rá 2 napra sikerült egy freerollon második helyezést elérnem + sikerült kiejtenem egy embert akin volt bounty, így +47$-árt hozott az a verseny. Majd szintén 2 napra rá, sikerült egy 50c versenyen másodiknak lennem, +18,53$ lett. Azóta nem indultam olyan sok versenyen, inkább cash gameztem a küldetések miatt.. Nem tudom ki játszik a Partyn, de ha esetleg valaki nem tudná, ott vannak küldetések (jelenleg 15) amiből sikerült megcsinálnom eddig 11-et. Egyik küldetésnek a jutalma 25$-ár volt, az jól jött. :D

Az egyik ilyen küldetést mikor sikerült megcsinálnom, kaptam 5$-os sit & go hero kupont, el is neveztem, 20$ volt a nyereményalap + 5$ a bounty, ami nem rajtam volt. Sikerült behúznom és a bountyt is megszereztem így +25$ lett.
Meg kaptam egy 25$-os Caribbean Poker Party hero ticketet, ezt is elneveztem, ahol 55$-árt lehetett nyerni, de azt csak 1 szatra lehetett elnevezni. Azt is sikerült megnyernem.
Mondom akkor már elindulok az 55$ szaton is, bejutottam a döntő asztalra, és asszem én voltam a shortstack, 8.hely kapott 84$-árt, 7-től meg egy 109$-os ticketet adtak, amivel már lehetett csomagot nyerni az élő versenyre.
Még ha hülyének is néztek, én akkor ott az FT-n azt mondtam magamnak, hogy jobb lenne, ha 8-nak esnék ki és nyernék 84$-árt mint hogy jussak be a 7 közé.. Nem akartam, mert ha esetleg ott nyertem volna csomagot, akkor annak (még) nagyon nem örültem volna, mert 1: k*rva messze volt asszem a verseny :D 2: még nagyon nincs meg a tudásom élő versenyhez, főleg nem egy ilyenhez...
Kiesett egy ember, már csak 8an voltunk, még mindig én voltam a shortstack, vmi K4 lapom volt, ketten alln mentek, mondom ezt meg kell adnom, ezzel csak nem nyerek, legalább azok bejutnak, én meg kiesek :D aha, riverre lejött a sorom..
A végén meg nem neveztem el azt a 109$os kupont, mert ha valahogy bejutottam volna... azt nem akartam.
Jelenleg nagy dilemmába vagyok, hogy mit játszak. Most megszerettem a cg-t is, mert sokat játszottam a küldetések miatt, de az mtt-t illetve a sit & go herot is szeretem. Partyn sng-k nemigen vannak.
Már fent vagyok egy másik oldalon, de gondoltam, ha már ide is regiztem, akkor itt is elkezdek egy napló félét. :D jöhetnek a tippek, tanácsok, lebaszások :D minden
Jelenleg 168$-om.

sztalin
Válasz szczgvtr kommentjére
2016. nov. 16. 23:12

jól nyomod, gratula! érdemes lehet kiszedni mondjuk egy százast pl. Skrillre, aztán befizetni másik terembe, vagy akár ugyanide, adnak érte jó bónuszokat, egyúttal sorban végigpróbálhatod a termeket. Érdemes lehet a termekbe valamely honlapon keresztül regisztrálni, azért is járhatnak ajándékok (pl. PT4, Holdemmanager 2 licensz, ha még nincs)

crazy3317
2016. nov. 17. 1:36
szczgvtr
2016. nov. 17. 11:06

sztalin : köszi szépen! most regiztem a StanJames terembe AKADEMIA promóciós kóddal. terveim szerint majd be is fizetek a $2000 összdíjazású flip verseny miatt, bár nem tudom, hogy mennyit kell játszani a 200 loyalty pont megszerzéséhez...

crazy3317 : köszi, elolvastam. :)

torzon
Válasz crazy3317 kommentjére
2016. nov. 17. 11:38

Jól értem volt egy 109 ticketed, amit felhasználhattál volna egy satelitre ahol élvőversenyre nyerhetsz jegyet,és te nem használtad fel?
Nem ismerem a partyt, de valószínű hotelt, repjegyet is fizették volna, lehet még +1 főnek is.
Ilyet nem szabad kihagyni,mégha csak hobbyból tolod is.
Valószínű költöpénzt is adnak a csomaghoz (iPokeren meg starson így van), már azért megérte volna.
Lifechanging money esélyt ingyen sosem szabad feladni.

szczgvtr
Válasz torzon kommentjére
2016. nov. 17. 11:54

Jól értem volt egy 109 ticketed, amit felhasználhattál volna egy satelitre ahol élvőversenyre nyerhetsz jegyet,és te nem használtad fel?
Nem ismerem a partyt, de valószínű hotelt, repjegyet is fizették volna, lehet még +1 főnek is.
Ilyet nem szabad kihagyni,mégha csak hobbyból tolod is.
Valószínű költöpénzt is adnak a csomaghoz (iPokeren meg starson így van), már azért megérte volna.
Lifechanging money esélyt ingyen sosem szabad feladni.

Jól...:D
Azóta kicsit megbántam, mert ha sikerül csomagot nyernem, de mondjuk a versenyen kiesek hamar, akkor is nagy élménnyel gazdagodok...
Ha jól emlékszem, akkor a repjegyet is vizették volna, és adtak volna 1000$ költőpénzt. Mind1, mostmár kár ezen rágódni... lehet pár év múlva egy ilyen lehetőséget kihasználok, sőt...
De talán egy kicsit engem is meglehet érteni, hiszen mint feljebb írtam okt.5-től játszok "komolyabban".. pár nap telt el kb és majdnem sikerült egy ilyen versenyre csomagot nyernem.. azért több olyan dolog is volt, amitől beszartam és inkább nem próbáltam meg. pl
1: 18 éves vagyok, még semmilyen élőverseny tapasztalatom nincs
2: tudásom sincs még meg élő versenyre
3: se angolul, se spanyolul, se németűl nem tudok
4: nem itt volt a szomszédba a verseny :D

RegGeri
2016. nov. 17. 12:52

Bárcsak én is ilyen szépen kezdtem volna a póker karrierem. Gratulálok, csak így tovább! A BRM-re tényleg jó, ha odafigyelsz.

Marcow
2016. nov. 17. 13:08

Szerintem az a 109-es kupon nem tűnt el, ha nem regisztráltál. Vagy hagytad had menjen a verseny?? Ott is lehet ám bubinak lenni! :D Amúgy sanszos, hogy az lett volna a legértelmesebb mezőny úgyhogy nem sétagalopp megnyerni a csomagot.
Egyébként biztos találtál volna magyart, aki részt vesz az élő versenyen és beszél nyelvet.
Talán supporttal is tudtál volna seftelni valamit...

szczgvtr
2016. nov. 17. 14:24

RegGeri : Köszönöm szépen! :o Figyelek, jelenleg csak a Partyn tolom, ott meg azért nincs olyan rengeteg mtt. Ezt úgy értem, hogy vannak azok a Bootcamp nevezetűek, 0,22$-től 2,20$-ig. Azok nem olyan drága versenyek...
A Power Seriesek meg már azért mások, ott van 1-2 ami elég csábító, de csak akkor fogok azokra nevezni, ha szaton nyerek kupont.

Marcow : Hagytam igen, már nincs ott a tikketjeim között... Igen amúgy, ezt gondoltam én is, de azért volt esélyem nekem is. Ha nem is sok, de volt... :D
Jóóóvan, mostmár mégjobban fáj a szívem, hogy nem használtam fel, köszi srácok! :D

Amúgy most jött az email, hogy hozzárendelték a nevem a StanJames teremhez, úgyhogy terveim szerint már ma befizetek mondjuk 30$-árt a verseny miatt és belekezdek a loyalty pontok gyűjtésébe.

Madártej
2016. nov. 17. 16:35

GL!!

Élő ügyfélszolgálat