A LEPEL lerántása! Avagy hogyan működik az rng az UNIBETEN.
Az unibeten játszok NL100-200 általában vagy PLO100-200, cash gameet és emellet fogadni is szoktam, de abban break even vagyok hosszútávon. Heti 1szer maximum 2szer fogadok. Amit fél év alatt megfigyeltem az a következő: Amikor sportfogadáson nyerek akkor a pokerben coolerek tömege van ellenem és bukok minden jobbnál jobb mutatást is! Ha sportfogadáson bukok akkor pedig az ellenkezője, pokeren segít a szoftver!!! Más is megfigyelte ugyanezt??
Végre valaki rájött! LoL
És mi történne, ha az egyiket abbahagynád? Összeesne a rendszer?
Hát...
:-)
En ma megraktam a Lipcset, holnap a Lyont, aztan megyek kartyazni, mert nyerni fogok. Ennyire egyszeru ez.
na látjátok, ennyi ész kell ahhoz hogy valaki NL100-200as játékos legyen, mondtam én! Starson is próbáld ki, ott ha fogadsz akkor ládát is nyithatsz!
Keress még egy ilyen jó termet, és ott fogadj az ellentétes kimenetelekre, onnantól kifosztasz mindent!
Hihetetlen leleplezés ezt nem hiszem el! hogy merik ezt megcsinálni?:mad: Figyeljétek meg ez a topik még legendás lesz innen indul egy milliárd dolláros vállalat összeomlása.
Nekem is feltűnt, hogy néha nem nyerek, már akartam is perelni, csak megjött az upswing, szóval megbocsátottam.
"LEPEL lerántása" alatt naívan azt reméltem, hogy végre valaki min. 10millió leosztással, statisztikával, grafikonokkal fogja bizonyítani miért és hogyan tér el az rng a várható számoktól :)