Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > Az ördög nem alszik .SH 100/200/???

erikkke
Válasz erikkke kommentjére
2013. aug. 16. 17:03

jaa elkúrtam sztem is csak az járt a fejemben h csak egy 9 es van a pakliban :(

legközelebb okosabb leszek tetszik a kommented .

Roleks
2013. aug. 16. 18:14

A6 az nem túl fényes :) az a reg amúgy is elég jó szóval tisztában van a rangekkel nem fog rádspewolni mikor tudja h capped a range.

erikkke
2013. aug. 16. 20:24

azóta ezen rágodom ..... elég rossz ja :( tanultam belőle

Flush67
2013. aug. 16. 21:42

Eccsém, ezt az A6-ot rossz volt még megnézni is.

A KQ-s leosztás szerintem eddig standard.
Azt hiszem rosszul állítottad be a lapokat, de a range felállítás nagyjából nálam is hasonló.
Ha lehet nála bottom set, akkor 30-70. Bár nem vszínű, h flatel 44-gyel, de a BB miatt simán.
Ha nem lehet nála bottom set, akkor érdekesebb a helyzet (35-65). Az AKo és az AKs megint érdekes. Nem hiszem, h ezekkel csak flatelne, nem annyira jó játék egy SRP MW potba keveredni még a fish-hel mögötte.
Ha csak a draw-kal játszik így, akkor sem megnyugtató a helyzet (58-42).

Én összességében ezt most elengedném, de később végiggondolnám, hogy a picsába, ez elég jó játék az ellenfél részéről.

erikkke
2013. aug. 17. 4:30

na végre vastag nyerő sess A gammel szinte végig :)

weaktight | Hand | KAs - $1/$2 No Limit Holdem :/ inkább fold sztem

weaktight | Hand | QTo - $1/$2 No Limit Holdem tudom h nem dob sima T sem plán BvB + ez a legkisebb ,limitje ahol játszik .

weaktight | Hand | AA - $1/$2 No Limit Holdem buta volt de igaza lett :D

http://weaktight.com/6029559 neki nem lett igaza ...

forexnub
2013. aug. 17. 5:10

az 1.nél az egy retardált?:D semmivel nincs így értelme játszania, ha fullja van akkor drill+ adja csak meg amivel valószínű valamelyik utcán úgyis r-elnél, szóval nem veszít semmit ha normálisat betel, ha drillje van akkor meg pont dobatja a K-kat:S
2. tetszik
3.4. nice

Ice-pocó
Válasz forexnub kommentjére
2013. aug. 17. 8:57

az 1.nél az egy retardált?:D semmivel nincs így értelme játszania, ha fullja van akkor drill+ adja csak meg amivel valószínű valamelyik utcán úgyis r-elnél, szóval nem veszít semmit ha normálisat betel, ha drillje van akkor meg pont dobatja a K-kat:S
2. tetszik
3.4. nice

Te mit csinálnál, ha azt látnád ellenfeledtől, hogy call, call, call...és valszeg mág a K is ver?...Semmi retardáció nem volt benne, egyszerűen behúzta a potot, amikor kell. Kihasználta ellenfele gyengeségét.

erikkke
2013. aug. 17. 14:01

:D lehet h kihasznált de ****** meg ... nem tudtam lacalolni játszunk együtt egy ideje és nem láttam tölle még ilyet szal vmi AQ ja volt vagy atom nut

Ice-pocó
2013. aug. 17. 14:22

:D lehet h kihasznált de ****** meg ... nem tudtam lacalolni játszunk együtt egy ideje és nem láttam tölle még ilyet szal vmi AQ ja volt vagy atom nut

Jól van na...:)
Nem tudom, de Te a hand-nél "bluff catcher"-voltál, vagy csak nem érezted OOP, vagy miért nem emeltél vissza pre. vagy akár Post?

erikkke
2013. aug. 17. 15:28

blance plusz utg ellen viszonylag ritkán rakom be jól , flop ugyan ezért + erősítem a c/c rangem kb semmivel nem xr elnék itt amúgy se .

Élő ügyfélszolgálat