jaa elkúrtam sztem is csak az járt a fejemben h csak egy 9 es van a pakliban :(
legközelebb okosabb leszek tetszik a kommented .
A6 az nem túl fényes :) az a reg amúgy is elég jó szóval tisztában van a rangekkel nem fog rádspewolni mikor tudja h capped a range.
azóta ezen rágodom ..... elég rossz ja :( tanultam belőle
Eccsém, ezt az A6-ot rossz volt még megnézni is.
A KQ-s leosztás szerintem eddig standard.
Azt hiszem rosszul állítottad be a lapokat, de a range felállítás nagyjából nálam is hasonló.
Ha lehet nála bottom set, akkor 30-70. Bár nem vszínű, h flatel 44-gyel, de a BB miatt simán.
Ha nem lehet nála bottom set, akkor érdekesebb a helyzet (35-65). Az AKo és az AKs megint érdekes. Nem hiszem, h ezekkel csak flatelne, nem annyira jó játék egy SRP MW potba keveredni még a fish-hel mögötte.
Ha csak a draw-kal játszik így, akkor sem megnyugtató a helyzet (58-42).
Én összességében ezt most elengedném, de később végiggondolnám, hogy a picsába, ez elég jó játék az ellenfél részéről.
na végre vastag nyerő sess A gammel szinte végig :)
weaktight | Hand | KAs - $1/$2 No Limit Holdem :/ inkább fold sztem
weaktight | Hand | QTo - $1/$2 No Limit Holdem tudom h nem dob sima T sem plán BvB + ez a legkisebb ,limitje ahol játszik .
weaktight | Hand | AA - $1/$2 No Limit Holdem buta volt de igaza lett :D
http://weaktight.com/6029559 neki nem lett igaza ...
az 1.nél az egy retardált?:D semmivel nincs így értelme játszania, ha fullja van akkor drill+ adja csak meg amivel valószínű valamelyik utcán úgyis r-elnél, szóval nem veszít semmit ha normálisat betel, ha drillje van akkor meg pont dobatja a K-kat:S
2. tetszik
3.4. nice
az 1.nél az egy retardált?:D semmivel nincs így értelme játszania, ha fullja van akkor drill+ adja csak meg amivel valószínű valamelyik utcán úgyis r-elnél, szóval nem veszít semmit ha normálisat betel, ha drillje van akkor meg pont dobatja a K-kat:S
2. tetszik
3.4. nice
:D lehet h kihasznált de ****** meg ... nem tudtam lacalolni játszunk együtt egy ideje és nem láttam tölle még ilyet szal vmi AQ ja volt vagy atom nut
:D lehet h kihasznált de ****** meg ... nem tudtam lacalolni játszunk együtt egy ideje és nem láttam tölle még ilyet szal vmi AQ ja volt vagy atom nut
blance plusz utg ellen viszonylag ritkán rakom be jól , flop ugyan ezért + erősítem a c/c rangem kb semmivel nem xr elnék itt amúgy se .