Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > Az ördög nem alszik .SH 100/200/???

erikkke
Válasz erikkke kommentjére
2013. aug. 15. 2:51

500 n jó lenne1/2bb/100:P :) én sem vok spewy mostanában de néha azért muszáj :$

ma nem erőltettem fájt a fejem be rugtunk 2 x :S

Image

http://weaktight.com/6025183

WTF ismeretlen....

http://weaktight.com/6025188

enemy 14 3 bet bu , co sokat dob keveset 54% dob 3 betre de extreme keveset 4 betel viszont AA KK 4 bet !
insta profitt láttam , legközelebb blokkerel !
x/shovolni akartam nem sikerült turn river sztem adta magát

erikkke
2013. aug. 15. 3:38
tanfoglio107
2013. aug. 15. 10:19

gg Erik..

forexnub
2013. aug. 15. 18:02

qj flop sztem raisefoldolnék mint két utca call majd fold, így turn dobnám mert mw sztem elég őszinte lesz turn és btn is lehet jobb

t2 elég kemény, riveren feladnám mert még nem raktál be sokat a potba +sztem tudja hogy blöffölöd a Kt és Qt se dobna, ha szted dobna Qt akkor beleférhet

erikkke
Válasz forexnub kommentjére
2013. aug. 15. 20:40

qj flop sztem raisefoldolnék mint két utca call majd fold, így turn dobnám mert mw sztem elég őszinte lesz turn és btn is lehet jobb

t2 elég kemény, riveren feladnám mert még nem raktál be sokat a potba +sztem tudja hogy blöffölöd a Kt és Qt se dobna, ha szted dobna Qt akkor beleférhet

1,áá gőzöm sincs azon agyalok FD je van szetje meg j9 néha QT QK de semmi ellen nem állok jól tanácstalan vok :S

2,biztos h dobhat Qt mivel a rangemben rengeteg K van + lehet nállam JJJ is KKK is AA is de sztem túl vállaltam magam .

erikkke
2013. aug. 15. 20:44

http://weaktight.com/6026682

implájd oddsal ok a call? esetleg csekbekk ( turnon ) illetve flop sima call jobb ??? illetve ha blank riveren csekkel akk feladja vagy T je van inkább?

ellen semifish kevés hand...

Tir-X
2013. aug. 15. 21:00

weaktight | Hand | K4s - $0.50/$1 Zoom No Limit Holdem

implájd oddsal ok a call?

Ha jól számoltam, minden flushy river esetén 55-60 dollárt kell még nyerned hozzá, onnantól lesz implied oddsal kicsit pluszos. Nyilván attól függ mennyire fishy, hogy megad-e ennyit, ezt ha volt handed Te jobban tudod, de reálisnak tűnik h jó.

erikkke
2013. aug. 15. 22:19

köffi

ez lett a vége gondoltam ha nincs T akk feladja river ha van akk betel fix en és nem dob semmiért .

ugye hal volt szal nem gondolom h ö tudja h én kb made handel raiselem itt őt többször bár ez igazán nem is számít itt próbáltam level 1 gondolkozni.

forexnub
2013. aug. 15. 22:55

1,áá gőzöm sincs azon agyalok FD je van szetje meg j9 néha QT QK de semmi ellen nem állok jól tanácstalan vok :S

sztem ezért kell flop r-elni mert turn river-en azt se fogod tudni fiú vagy-e vagy lány:D

implájd oddsal ok a call? esetleg csekbekk ( turnon ) illetve flop sima call jobb ??? illetve ha blank riveren csekkel akk feladja vagy T je van inkább?

ellen semifish kevés hand...

fish ellen sztem elég passzívan jtászani ilyen floppon amugy se számítanék sok FE-re, ha javulsz is tudsz még eleget nyerni később
turn elég szar, kikérném a freekardot
sztem éppen még jó lehet a call valószínű bika handje van amit river se dob:)

erikkke
2013. aug. 16. 2:03

infoért raselni mindig rossz :S

ma toltam egy ilyet 200 n

Image

játszottam volna még szívesen de elkapott az a fránya tilt h mindig a rangek teteje ellen játszom kicsit rá pihenek :)

Élő ügyfélszolgálat