AJ std, turn van aki ellen checkelnék, de river ai nem lehet kérdés szerintem.
A7s ha nem akarod berakni, akkor call elég jó floppon, agyon javulhatsz és ami nem hátrány, hogy bentmarad a gyenge húzóival amik ellen freerollozol vagy 100%ra teszed be később, ráadásul pozban vagy és nem is nagyon fog jobb fd-re tenni, mert raise-t vár inkább. Ha raise, akkor bemegy nyilván utána.
A flöss fold sztem, ha nem vársz tőle AKval thin value ai-t vagy blöfföt ilyen riveren, illetve ha el tudod képzelni, hogy ellened nem cbetel ezen a boardon nuts-ot.
weaktight | Hand | 86s - $1/$2 No Limit Holdem
18/14 1 K hand alapjan river csek raise 2/2
kérdés csak nutsot tud igy jatszani??
weaktight | Hand | JAo - $1/$2 No Limit Holdem
a 3bet valeuért megy 24/16 foldto3bet 40 % co bol nem dobott még 3 betre .
ez korrekt így nem baj ha néha fullja van be kell tenni mindig ?
weaktight | Hand | A7s - $1/$2 No Limit Holdem
enemy semelyik utcan nem agrul a siztol függetlenül nem tartottam blöffnek a donkját .
ez full standard ? vagy van jobb megoldás?
A7s ha nem akarod berakni, akkor call elég jó floppon, agyon javulhatsz és ami nem hátrány, hogy bentmarad a gyenge húzóival amik ellen freerollozol vagy 100%ra teszed be később, ráadásul pozban vagy és nem is nagyon fog jobb fd-re tenni, mert raise-t vár inkább. Ha raise, akkor bemegy nyilván utána.
Nem feltétlen csak a NUTS-os játszhatja így. Viszont végig ch-c játszik, majd ch-r,elég gáz. Azon gondolkodom hogy miért nem c-betelt? Riverre leeshetett a sora is ha mondjuk AK-ja volt 1 színnel.
Min 1 top pár lesz nála szvsz vagy 2 pár. Igazából itt is ***** jó az EQ-d. Lehet hogy csak CH-colnám floppon és turnön is. Két okból: 1.: bent tartsam a semi blöfföket pl:KQs 2.: riveren bekerülhet így is a teljes sztekk
Megítélésem szerint nem opció itt a passzív játék, hatalmas húzód van, jó eséllyel javulsz, de mellette bőven van FE is, továbbá csak 100bb deepen vagyunk. Sose callolnék itt.
AJ std, turn van aki ellen checkelnék, de river ai nem lehet kérdés szerintem.
A flöss fold sztem, ha nem vársz tőle AKval thin value ai-t vagy blöfföt ilyen riveren, illetve ha el tudod képzelni, hogy ellened nem cbetel ezen a boardon nuts-ot.
köszönöm mindenkinek a válaszokat ... cserébe ma kinyírom őket :D
Jó lesz az, daráld be őket :)
az A7 handben nagyon breakeven a 3betje után tönkre menni, általában set a range-e a 3bet után, a jó odds miatt a 28-as raise-t inkább callozni kéne, mert nincs FE. KcQc KcJc lapokkal sem valószínű, hogy small donk/small 3bet line-t játszana.