aaahhhhhhhhhhhh lehet amatör vagyok de én nem tudtam eldobni:S pedig annyira nyilván való ...
nem tudom be tenni 100 % ra mert nem FD t donkol és semmi nem fizet ki csak azt kérdőjeleztem meg h mindig ez e a helyes megjátszás .. egy ilyen mókus ellen aki itt min 2 párt donkol ...
ha 2pár+ donkol szerinted, akkor elég fosság a raise véleményem szerint, lévén h 0 fe-vel egy 40-60at fogsz játszani mindig, call után, ha beesik a lapod is fog még pénzt berakni az erős tartományával vmilyen módon, lévén h nem csak húzókból áll az a tartomány itt amivel button emelsz és callolod a donkját ráadásul fd-től feltehetőleg emelést várna tőled.
(Én is gondoltam h csak adnám a 3betjét, bár elsőre elég bénának tűnt, de igaza lehet Romsynak.)
nem azért de cikkcakkban kapkodva ideoda az asztalok közt szerintem nem olyan jó mulatság
nem azért de cikkcakkban kapkodva ideoda az asztalok közt szerintem nem olyan jó mulatság
weaktight | Hand | AQo - $0.50/$1 Zoom No Limit Holdem
45/24/ 7es 3 bet bubol kis minta alapján ilyen ellen sima fold?
weaktight | Hand | AQo - $0.50/$1 Zoom No Limit Holdem
45/24/ 7es 3 bet bubol kis minta alapján ilyen ellen sima fold?
4b/f-on lennék
174bb deepen, szerintem ez egy viszonylag rossz megoldás.
174bb deepen, szerintem ez egy viszonylag rossz megoldás.
weaktight | Hand | 5Qs - $0.50/$1 Zoom No Limit Holdem
ez meg gondolom elég szar ... 60 % ot dob 4 betre a mókus ftcb 50vmennyi viszont callolt 4 betett már a7 s 89 s el
a 4 betet jónak tartom az se baj ha flatel mert sokat dob cbetre
a kérdés ? itt én azért toltam be mert nem akartam látni A / K turnoket << de ezzel meg valeutownolom magam ugye és azért lessz nálla monster is mert az 5 bet % 10 körüli
c/r 10 %