Sunday Million
Válasz SipKa kommentjére
2011. dec. 27. 22:09

Miért nem full buy innel ülsz az asztalon?

SushiSam
Válasz bacardi2268 kommentjére
2011. dec. 27. 22:46

ezért adtam meg :
-a 3betjét azért adtam meg, mivel az előző 13 leosztásomban PFR (AA, KK, KQ,KA, QQ-t ... kaptam)én emeltem és mindig én vittem a POTot, és úgy gondoltam h, lehet csak emiatt emelt vissza

de rájöttem (visszanéztem és elgondolkodtam) h minimum a stack méretem miatt FLOPon allin kellett volna mennem, ott tuti elcsesztem

NL2-ön nem érdemes túlmisztifikálni a dolgokat, h néznek mivel játszol, meg azért 3beteltek mert ezt kifigyelik lol, játszál 0.0001-es színtiszta VALUE ABC pókert azaz

1. mindig full beülővel ülj (ps autorebuy 100%-ra, már a vakberakás után is)
2. tightulni ezerrel mert pl. fullring, mert NL2, mert a játékosok fele kb tegnap látott először franciakártyát vagy most próbálja ki magát "élesben" h milyen izgi is playmoney után real maniban tolni, ergo minden szarral elkezdenek motorozni mert játszani akarnak nem ülni és foldolni vagy mert egyszerűen még kezdők és fogalmatlanok a pókerhez stbstb
3. ha valami erőset (tptk és ettől felfelé, vagy monsterdró stb) flopolsz akkor ezerrel tolni bet bet bet, leszarni h úh lejött törnre a flöss tuti az van nála, uh mivel adhatja tuti kétpár v szet vagy royalflöss stbstb mindezt leszarni !! ha lapod van akkor a tightulásod miatt kb nagyon sokszor dominálni fogja az enemit ergo minden szarral kifizetnek, az se nagy baj ha turnön allin vagy ha valamit találtak úgysem dobják, ha lemákolnak leszarni, tightulni tovább ezerrel és ha erőset flopolsz betbetbet és NEM betbet csekk !!! NEM ! a riveren is BET!!
4. azt a pár regulárt akivel sokat játszol és ismerősek a nevei színezd ezerrel és ha látod h ők is kb megatightok akkor ellenük ne izmozz és ne is erőltesd a herocallokat meg úgy a callokat általában, nem ők az ellenfeleid hanem a fogalmatlanok, regek ellen próbálj szinte mindig setminingolni, ha ők találnak valamit ők is betbetbet-et tolnak és kb mindig ki fognak fizetni
5. ha nagyon nem jön a lap AKKOR SE lazulj be!! mindig mondogasd, h te nem azért vagy itt h szórakozz meg flopokat nézegess gamblingből mert kurva szép lap az a QJs vagy KQs , NEM!! te azért vagy itt mert pénzt akarsz keresni!!! és keresel is, azaz 3betekre oop FOLD A BARÁTOD, "de miért dobjam el hiszen előtte emeltem mindig és tuti kifigyelte h csak felében blöfföltem, meg olyan szép az a A9s és még egyszínű is vagy a 910s NEEEEEEEEM!!! FOLD le van szarva, 5x dobsz utána meg lesztekkeled őket az AA vagy KK-dal és máris pénzt kerestél, ennyi

GL!

bacardi2268
Válasz SushiSam kommentjére
2011. dec. 28. 12:26

csak az örömömet szeretném megosztani veletek:

- BARÁTNŐMTŐL (hihetetlen) kaptam őket (csatolt kép) Karácsonyra

és örülök neki ,radásul kijelentette nekem h most már ő sem "szerencsejátéknak" tekinti, mivel én mindig mesélek az itt fórumon történtekről
- a mellékelt ajándékokkal, és bnőm kijelentésével még nagyobb késztetést érzek arra h jól megtanuljak pókerezni, tudom h még mindig kezdő vagyok, de ez most nagy löketet adott, és most nagyon örülök

bandus
2011. dec. 28. 12:31

wow, nice gift, grat :)

barátnőd beszélhetne kicsit az enyémmel is, hátha megváltozna a véleménye :D nade majd ha megtudja, hogy a karácsony ajádnékát is a pókernek köszönheti, akkor talán meg fog )

daPEPEhu
Válasz bandus kommentjére
2011. dec. 28. 12:40

nice1! Kellemes Ünnepeket & GL!

bacardi2268
Válasz bandus kommentjére
2011. dec. 28. 12:44

wow, nice gift, grat :)

barátnőd beszélhetne kicsit az enyémmel is, hátha megváltozna a véleménye :D nade majd ha megtudja, hogy a karácsony ajádnékát is a pókernek köszönheti, akkor talán meg fog )

már csak a NICE GIFTnek át kell változnia NICE GRAFra :D

ha megtudja lehet h változni fog vmennyire ( sok sikert :) )

caoladder
2011. dec. 28. 13:15

Írtad ezeket a százalékeladásokat, hogy miért nem jönnek be. Hát leírom a tapasztalatimat:)

A wcoop idején vettem először 2 alkalommal, nem is tudtam róla amikor hazajöttem akkor láttam h 160$t kerestem mindkettővel összesen, így aztán szépen el is bíztam magam. 2p2n csak nyerő játékosoktól vettem százalékokat, legtöbbször 10-15$ értékben, figyeltem hogy a roi nagyobb legyen a MUnál. Utána vettem innen is, a végeredmény: -250$ a 160 után, szóval kb -90. Közel 1000 versenyre "fogadtam" és semmi eredménye nem volt, utána excelben folytattam mi lenne ha tovább venném a százalékokaz az emberektől hátha csak a hosszútáv nem jött ki. Kb -300 dodóban lennék most (közel -500$ lenne a wcoop után, majdnem 2000 verseny) :)

Pici fügőséget okoz, hogy ha nyersz egy nagyobb összeget úgy hogy neked 10 másodperc energiabefektetés.

Én már csak akkror veszek ha pár dodóba kerül 5-10%, mert azokkal lehet nagyot szakítani a kis befektetésekhez képest. Összességében az ilyen féle százalékvételek nullszalldósak nálam.

Gl és kellemes ünnepeket!

bacardi2268
Válasz caoladder kommentjére
2011. dec. 28. 13:23

Írtad ezeket a százalékeladásokat, hogy miért nem jönnek be. Hát leírom a tapasztalatimat:)

A wcoop idején vettem először 2 alkalommal, nem is tudtam róla amikor hazajöttem akkor láttam h 160$t kerestem mindkettővel összesen, így aztán szépen el is bíztam magam. 2p2n csak nyerő játékosoktól vettem százalékokat, legtöbbször 10-15$ értékben, figyeltem hogy a roi nagyobb legyen a MUnál. Utána vettem innen is, a végeredmény: -250$ a 160 után, szóval kb -90. Közel 1000 versenyre "fogadtam" és semmi eredménye nem volt, utána excelben folytattam mi lenne ha tovább venném a százalékokaz az emberektől hátha csak a hosszútáv nem jött ki. Kb -300 dodóban lennék most (közel -500$ lenne a wcoop után, majdnem 2000 verseny) :)

Pici fügőséget okoz, hogy ha nyersz egy nagyobb összeget úgy hogy neked 10 másodperc energiabefektetés.

Én már csak akkror veszek ha pár dodóba kerül 5-10%, mert azokkal lehet nagyot szakítani a kis befektetésekhez képest. Összességében az ilyen féle százalékvételek nullszalldósak nálam.

Gl és kellemes ünnepeket!

köszönöm, kimerítő válaszodat, én is hanyagol egy ideje, és csak néha vettem ilyen 10% 4$-t, de lehet inkább a saját játékomra fordítom az egész BR-om, mert az leglább nálam kamatozna

neked is Kellemes Ünnepeket!

bacardi2268
2011. dec. 29. 21:07

Nagyon jó ez a Phil Gordonos könyv, nagyon jól magyaráz, szájbarágósan.
Ajánlom mindenkinek. :)) :)) :eek: :eek:

Kia PRO
2011. dec. 29. 21:18

Nagyon jó ez a Phil Gordonos könyv, nagyon jól magyaráz, szájbarágósan.
Ajánlom mindenkinek. :)) :)) :eek: :eek:

Szerintem itt a társaság nagy része már túl van rajta:)
De az NL2 -t könyv nélkül is simán alázni kéne.

Élő ügyfélszolgálat