Miért nem full buy innel ülsz az asztalon?
ezért adtam meg :
-a 3betjét azért adtam meg, mivel az előző 13 leosztásomban PFR (AA, KK, KQ,KA, QQ-t ... kaptam)én emeltem és mindig én vittem a POTot, és úgy gondoltam h, lehet csak emiatt emelt vissza
de rájöttem (visszanéztem és elgondolkodtam) h minimum a stack méretem miatt FLOPon allin kellett volna mennem, ott tuti elcsesztem
csak az örömömet szeretném megosztani veletek:
- BARÁTNŐMTŐL (hihetetlen) kaptam őket (csatolt kép) Karácsonyra
és örülök neki ,radásul kijelentette nekem h most már ő sem "szerencsejátéknak" tekinti, mivel én mindig mesélek az itt fórumon történtekről
- a mellékelt ajándékokkal, és bnőm kijelentésével még nagyobb késztetést érzek arra h jól megtanuljak pókerezni, tudom h még mindig kezdő vagyok, de ez most nagy löketet adott, és most nagyon örülök
wow, nice gift, grat :)
barátnőd beszélhetne kicsit az enyémmel is, hátha megváltozna a véleménye :D nade majd ha megtudja, hogy a karácsony ajádnékát is a pókernek köszönheti, akkor talán meg fog )
nice1! Kellemes Ünnepeket & GL!
wow, nice gift, grat :)
barátnőd beszélhetne kicsit az enyémmel is, hátha megváltozna a véleménye :D nade majd ha megtudja, hogy a karácsony ajádnékát is a pókernek köszönheti, akkor talán meg fog )
Írtad ezeket a százalékeladásokat, hogy miért nem jönnek be. Hát leírom a tapasztalatimat:)
A wcoop idején vettem először 2 alkalommal, nem is tudtam róla amikor hazajöttem akkor láttam h 160$t kerestem mindkettővel összesen, így aztán szépen el is bíztam magam. 2p2n csak nyerő játékosoktól vettem százalékokat, legtöbbször 10-15$ értékben, figyeltem hogy a roi nagyobb legyen a MUnál. Utána vettem innen is, a végeredmény: -250$ a 160 után, szóval kb -90. Közel 1000 versenyre "fogadtam" és semmi eredménye nem volt, utána excelben folytattam mi lenne ha tovább venném a százalékokaz az emberektől hátha csak a hosszútáv nem jött ki. Kb -300 dodóban lennék most (közel -500$ lenne a wcoop után, majdnem 2000 verseny) :)
Pici fügőséget okoz, hogy ha nyersz egy nagyobb összeget úgy hogy neked 10 másodperc energiabefektetés.
Én már csak akkror veszek ha pár dodóba kerül 5-10%, mert azokkal lehet nagyot szakítani a kis befektetésekhez képest. Összességében az ilyen féle százalékvételek nullszalldósak nálam.
Gl és kellemes ünnepeket!
Írtad ezeket a százalékeladásokat, hogy miért nem jönnek be. Hát leírom a tapasztalatimat:)
A wcoop idején vettem először 2 alkalommal, nem is tudtam róla amikor hazajöttem akkor láttam h 160$t kerestem mindkettővel összesen, így aztán szépen el is bíztam magam. 2p2n csak nyerő játékosoktól vettem százalékokat, legtöbbször 10-15$ értékben, figyeltem hogy a roi nagyobb legyen a MUnál. Utána vettem innen is, a végeredmény: -250$ a 160 után, szóval kb -90. Közel 1000 versenyre "fogadtam" és semmi eredménye nem volt, utána excelben folytattam mi lenne ha tovább venném a százalékokaz az emberektől hátha csak a hosszútáv nem jött ki. Kb -300 dodóban lennék most (közel -500$ lenne a wcoop után, majdnem 2000 verseny) :)
Pici fügőséget okoz, hogy ha nyersz egy nagyobb összeget úgy hogy neked 10 másodperc energiabefektetés.
Én már csak akkror veszek ha pár dodóba kerül 5-10%, mert azokkal lehet nagyot szakítani a kis befektetésekhez képest. Összességében az ilyen féle százalékvételek nullszalldósak nálam.
Gl és kellemes ünnepeket!
Nagyon jó ez a Phil Gordonos könyv, nagyon jól magyaráz, szájbarágósan.
Ajánlom mindenkinek. :)) :)) :eek: :eek:
Nagyon jó ez a Phil Gordonos könyv, nagyon jól magyaráz, szájbarágósan.
Ajánlom mindenkinek. :)) :)) :eek: :eek: