mert nagyon laza és passzív játékos volt
omfg. épp emiatt kéne dobnod nem megadnod lol
a passzivitás miatt ??? mert csak akkor call, mikor van vmilye ???
Nem hiszem el h nem ér el senki semmilyen eredményt a %-os eladásokból, beraknak több száz versenyt egy sessionre és sorra esnek ki róla, a ....... ki van már ezzel.
Bocs a mérgelődésemért, de ez már kicsit sok, h befektetek de de semmi jele annak h érdemes egyáltalán folytatni ezt.
Nem tudom, h a játékosok a bénák ennyire, vagy én fektetek be rossz emberekbe, vagy ilyen az MTT-k világa ???
Rengeteg az Újonc aki így próbál BR-t építeni, szinte semmi sikerrel, követvén az ilyen bejegyzéseket.
Aki viszonylag tapasztalt ilyen %-os téren, kérem mondja meg mit kell nézni, vagy mik a jó számok a statisztikai honlapokon, h kibe érdemes fektetni ??? (ROI-t szoktam nézini, h +ban legyen, ITM%-t, ...)
Boldog Karácsonyt minden fórumozó tagnak és családjának !!!
no offense
Szervusz,
sajnálom, hogy első hozzászólásom a topikodban negatív hangvételű lesz.
Talán nem biztos hogy nl2/5 rollal kéne másokból %-t venni, több mint BI-t is felemészhet 1 - 1 ilyen vásárlásod, részedről ez egyszerűen felesleges pénz égetés. Az mtt pedig ilyen, hatalmas benne a variancia és egyáltalán nem biztos, hogy akkor jön ki a hosszútáv amikor Te fektetsz be. Amíg nincs legalább akkora rollod, hogy ezek a befektetések ne "fájjanak" addig mellőzd őket.
Üdv: geri190
u.i.: Természetesen Neked is Boldog Karácsonyt!
Szervusz,
Talán nem biztos hogy nl2/5 rollal kéne másokból %-t venni, több mint BI-t is felemészhet 1 - 1 ilyen vásárlásod, részedről ez egyszerűen felesleges pénz égetés. Az mtt pedig ilyen, hatalmas benne a variancia és egyáltalán nem biztos, hogy akkor jön ki a hosszútáv amikor Te fektetsz be. Amíg nincs legalább akkora rollod, hogy ezek a befektetések ne "fájjanak" addig mellőzd őket.
Szervusz,
itt volt volt vmi probléma ??
a 3betjét azért adtam meg, mivel az előző 13 leosztásomban PFR (AA, KK, KQ,KA, QQ-t ... kaptam)én emeltem és mindig én vittem a POTot, és úgy gondoltam h, lehet csak emiatt emelt vissza
floppon AI kellett volna mennem a stack méretem miatt mi ???
$0.01/$0.02 No Limit Holdem
8 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG brookerouse ($1.44)
UTG+1 Anrchst ($1.36)
MP1 Mr.Mult ($0.77)
MP2 PokerStarARO ($1.57)
CO Hero ($0.92)
BTN ind0ril ($3)
SB pokerfac3ee ($1.98)
BB stevehu1 ($0.94)
Pre-Flop: ($0.03, 8 players) Hero is CO :ac: :7c:
4 folds, Hero raises to $0.06, 1 fold, pokerfac3ee raises to $0.16, 1 fold, Hero calls $0.10
Flop: :9c: :6d: :qc: ($0.34, 2 players)
pokerfac3ee bets $0.16, Hero raises to $0.48, pokerfac3ee calls $0.32
Turn: :4d: ($1.30, 2 players)
pokerfac3ee bets $0.62, Hero goes all-in $0.28
River: :3h: ($2.20, 2 players, 1 all-in)
Final Pot: $2.20
pokerfac3ee shows high card Ace
:kd: :as:
Hero shows
:ac: :7c:
pokerfac3ee wins $2.11 (net +$0.85)
Hero lost $0.92
itt volt volt vmi probléma ??
a 3betjét azért adtam meg, mivel az előző 13 leosztásomban PFR (AA, KK, KQ,KA, QQ-t ... kaptam)én emeltem és mindig én vittem a POTot, és úgy gondoltam h, lehet csak emiatt emelt vissza
floppon AI kellett volna mennem a stack méretem miatt mi ???
$0.01/$0.02 No Limit Holdem
8 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG brookerouse ($1.44)
UTG+1 Anrchst ($1.36)
MP1 Mr.Mult ($0.77)
MP2 PokerStarARO ($1.57)
CO Hero ($0.92)
BTN ind0ril ($3)
SB pokerfac3ee ($1.98)
BB stevehu1 ($0.94)
Pre-Flop: ($0.03, 8 players) Hero is CO :Ac: :7c:
4 folds, Hero raises to $0.06, 1 fold, pokerfac3ee raises to $0.16, 1 fold, Hero calls $0.10
Flop: :9c: :6d: :Qc: ($0.34, 2 players)
pokerfac3ee bets $0.16, Hero raises to $0.48, pokerfac3ee calls $0.32
Turn: :4d: ($1.30, 2 players)
pokerfac3ee bets $0.62, Hero goes all-in $0.28
River: :3h: ($2.20, 2 players, 1 all-in)
Final Pot: $2.20
pokerfac3ee shows high card Ace
:Kd: :As:
Hero shows
:Ac: :7c:
pokerfac3ee wins $2.11 (net +$0.85)
Hero lost $0.92
Pre 3 betre fold, ha már megadtad akkor flopon all in szerintem.