bandus
Válasz fLeSs kommentjére
2011. júl. 19. 10:21

jesszus, mi a fene ezaz utg limp? marhára megérdemelted ezt az elbukott bi-t.

bacardi2268
Válasz bandus kommentjére
2011. júl. 19. 10:36

tudom el is olvastam, de ugy gondoltam h most limpelek (be lassítok), h azt az 1$ berakja majd és hátha elijesztem az emelésemmel , de elba...am.

legközelebb emelek végig

JociBalboa
Válasz bacardi2268 kommentjére
2011. júl. 19. 13:33

gondolom ezt jó hülyén játszottam meg :@

turnon többet kellett volna emelnem ?

hát ezt jó durván játszottad meg :confused:

bacardi2268
Válasz JociBalboa kommentjére
2011. júl. 19. 15:14

ezt CALLOLNOM kellett volna ???? foldot nyomtam

Image
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl

tens1on
2011. júl. 19. 15:20

Image
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl

ez nálam is fold..

Galambos Tarzan
2011. júl. 19. 15:24

ezt callolnom kéne ???? ---> foldot nyomtam, mert bizonytalan voltam

Image

Fold, sorti ellen nincsen oddsod szettre menni, amivel onnan emel, az erősebb lesz, mint a 77.

Galambos Tarzan
2011. júl. 19. 15:25

Image

Fold, itt a call QQ+ AKs, ami szóbajöhet, más nem.

Johnny Diablo
2011. júl. 19. 15:26

Image

ez itt egy 4bet all innak tűnik ha jól látom. ez a 11/6 elég nitinek tűnik de az a 30x hand ami van még nem nagy infó. szerinted milyen lapokkal csinálná ezt meg? ha a totál 6%-os emelő ranget betolja TT+,AJs+,AJo+ akkor a JJ 49.532%-ot teljesít. szóval ha nem akarod elflipelni a dolgot akkor dobó. ha ennél szélesebb a skála amivel itt rád borítja akkor viszont már callolnék.
én tegnap KK-val futottam olyan szituba egy sng-ben ahol szerintem 100%, hogy van kint AA és ha nem ezen a limiten van akkor el is dobom preflopp. kitettem a handet a topikomba én is. jah és volt AA :)

Galambos Tarzan
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2011. júl. 19. 15:57

ez itt egy 4bet all innak tűnik ha jól látom. ez a 11/6 elég nitinek tűnik de az a 30x hand ami van még nem nagy infó. szerinted milyen lapokkal csinálná ezt meg? ha a totál 6%-os emelő ranget betolja TT+,AJs+,AJo+ akkor a JJ 49.532%-ot teljesít. szóval ha nem akarod elflipelni a dolgot akkor dobó. ha ennél szélesebb a skála amivel itt rád borítja akkor viszont már callolnék.
én tegnap KK-val futottam olyan szituba egy sng-ben ahol szerintem 100%, hogy van kint AA és ha nem ezen a limiten van akkor el is dobom preflopp. kitettem a handet a topikomba én is. jah és volt AA :)

Ilyet blöffből nem csinál, amivel itt megőrül az minimum QQ, esetleg AKs, szupereasy fold, de még totál fish ellen sem rámolnék be 80bb -t itt.

Még annyit, hogy BTN -ről sosem 6% lesz az emelő skálája, hanem minium 10, viszont a 4bet skálája nagyon szűk.

bacardi2268
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2011. júl. 19. 16:02

ha kevesebb lett volna a BRom lehet betoltam volna, de ennyit nem akartam veszíteni mert eléggé széles a range, mindenki dobott uh lehet h van nála Q,K,A párok vagy egyszínűek, és ha bármi lejön bukom
ezért döntöttem a FOLD mellett

Élő ügyfélszolgálat