Mennyire tuti játék ez a squeeze KJo-val OOP, 4way, 200bb-s arc és egy shorty ellen? Vagy csak én érzem rossznak ezt? Volt különösebb note az arcokról esetleg? Boldog szülinapot!
Miért zavar a shorty? őt én szeretem ott.
Egyébként nem annyira tetszene nekem se, feltehetőleg nagyon magas volt a reg ft3betje, emiatt választottam ezt.
Rossz játék ez, spewy. Főképp a shorty miatt de vs 3 ellen úgy hogy van köztük egy regular MP openraise szerintem -EV lesz a squeeze. Postflop persze kilehet hozni pluszra.
Ha dobál utg-ben 3betekre a reg., akkor simán jó (blockerekkel) a sqz, főleg hogy a shortstack pushra easy call, és a 100bb-s reg tuti fold.
Balance-ra sztem nagyon jó szitu.
pont ezek miatt jó..
A perceived rangeünk nagyon erős, éppen ezért szinte csak olyan handek fognak callolni/pusholni, amik dominálnak. Ha az MP callol valószínűleg multiway pot lesz, amiben tudtommal nem teljesít túl jól a KJo OOP. Alapból ez a squueze a reg ellen blöffből megy, mivel valószínűleg nem fog dominált handel callolni, a fish ellen pedig valueért. Ha tudjuk, hogy fognak elégszer dobni akkor jó lehet, de nem jobb olyan lappal csinálni ami MW is jobban játszik?
A perceived rangeünk nagyon erős, éppen ezért szinte csak olyan handek fognak callolni/pusholni, amik dominálnak. Ha az MP callol valószínűleg multiway pot lesz, amiben tudtommal nem teljesít túl jól a KJo OOP. Alapból ez a squueze a reg ellen blöffből megy, mivel valószínűleg nem fog dominált handel callolni, a fish ellen pedig valueért. Ha tudjuk, hogy fognak elégszer dobni akkor jó lehet, de nem jobb olyan lappal csinálni ami MW is jobban játszik?
nyilván blöff a reg ellen, de ha néha csak ő callol, többnyire akkor is őszintén fogja folytatni.
Én a multiway jól teljesítő lapokkal (már ha ugyanazokra gondolunk) inkább callolok még oop is, mert azért egy sqzre ritkábban kapunk callt, mint 4betet v. dobást-t, és szívesebben dobok 4betre egy KQo,KJo, KTo, AJo, QJo, kombinációkat, mint ezek suited formáját.
ez biztos így van, viszont a suited lapokkal sok esetben a call is fasza lesz oop is, akkor is ha nem vagyunk agresszorok míg a KJo val nem callolnék nagyon, ellenben blöffbefordulásra jó lehet.
Adott szituban ugye sc-vel meg ilyesmivel meg nem jó a squeze a shorty miatt, magas lap kell.