Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > BelaKecske: Póker és még ami eszembejut:)

BelaKecske
Válasz music74 kommentjére
2013. febr. 6. 23:33

Örök kedvenc!!!!

Lehet feldobom majd a póker/sport cuccot is a blogra, azért sok pont jár:)
egyébként te látsz facebook-on, ha írok valamit, az kint van ott néha, hátha lesz új kedvenced is.

qwertibie
Válasz BelaKecske kommentjére
2013. febr. 6. 23:38

Get the girl!

music74
2013. febr. 6. 23:45

Póker/Sport Kötelező elem volna!!!!

AmburAtor
2013. febr. 7. 0:13

:) Kiváló!!!

misirulez
2013. febr. 7. 0:56

Legközelebb ha kérdezi miért 11, "mert egy a tiéd béjbe" - csak h lássa kivel van dolga...muhaha.

(fáradt vagyok:D)

soux
2013. febr. 7. 1:05

Összehoztam 3k hozzászólást, ami azért nem ló****. Ha szeretnétek, hogy újabb 3k-val járuljak hozzá a fórum forgalmához (alliteráció), lájkoljatok és küldjetek nekem sört vagy szólítsatok le az utcán és hívjatok meg egyre. Lent egy történet, csak úgy nektek.

Van ugye ez a nyerő oldal project és dumáltunk arról, hogy egy pókerjátékos az mindenhol pókerjátékos, azaz a világot sem árt ilyen szemmel néznie. Megbeszéltük, bólogattam aztán másnap pókeres szemmel néztem a boltos csajra és gondoltam, hogy ezt most elmesélem.
Az alap story, hogy rendszeresen járok ebbe a boltba kenyeret meg zsömlét vásárolni. Mindig 10 zsömlét szoktam venni és a csajszi egy idő után ezt megjegyezte és tudta, hogy 10 zsömlét fogok venni, csak rákérdezett, hogy tíz és már ütötte is, hogy tíz mert, tudta, hogy 10. (nem tudom tudtátok e, de azt hogy 10, egyes újságíró iskolák szerint kötelező számmal írni, a tíz ilyen formában a publicisztikai stílus elleni szörnyű vétek, ezért gondoltam, hogy ebben a szövegben én mindkettőt használni fogom ) Ezt persze észrevettem már eddig is, gondoltam olyan csaj, aki odafigyel a dolgokra, emellett valószínűleg szimpatizál is velem, eldöntöttem, hogy ő az legaranyosabb a boltos lányok közül. Annyi történt most, hogy valamiért tizenkét zsömlét vettem, ő kérdezte, hogy 10, én mondtam, hogy tizenkettő, ő meg csodálkozott és kérdezte, hogy most miért nem tíz. Na de mi következik ebből?
Először is rájöttem arra, hogy mint vásárló, eddig teljesen kiszámítható voltam, abszolút nem balanszáltam. Mivel a kenyérre valót máshol veszem, a sört szintén máshol, tízből 8-9 alkalommal mindig kenyeret vagy zsömlét vettem a boltban, semmi mást. Ha volt olyan kenyér, amit szeretek akkor azt, ha nem akkor tíz zsömlét. Amikor beléptem a boltba, szinte biztosan lehetet tudni, hogy mit fogok vásárolni és az aranyos boltos lány, aki figyel, pontosan tudta is. Azt gondolom, hogy amikor meglátott, azonnal a zsömlék jutottak az eszébe.
A többi boltos lány eddig nem mutatta jelét annak, hogy tudják, mit fogok vásárolni. A zsömlék számát nem tudják előre és gyakran megkérdezik, akarok e valami mást is venni. Vagy nem figyelnek, vagy úgy érzik, nem vagyunk olyan kapcsolatban, hogy elárulják a megfigyeléseiket. Rájöttem arra, hogy a boltos lányok közül valószínűleg az aranyos lehet a legjobb játékos, ő figyeli leginkább az ellenfél tendenciáit, fontosnak érzi, hogy egy regulár játékost/regulár vásárlót jól kiismerjen, ezzel is könnyítve a munkáját. Elkövetett viszont egy nagy hibát, elárulta nekem a felismerését. Ezt felhasználva el tudnám vele hitetni, hogy tíz zsömlét veszek, még akkor is, ha igazából tizenöt darab zsömle van a szatyromban. Neki ettől persze nem kell félnie, ezért jelezhette nekem, hogy kiismert, viszont pókerjátékosként ezt nem tehetné meg. A tanulság pedig az, hogy nem csak a pókert lehet pókeres szemmel nézni a boltos lány pedig aranyos és meg kéne kérdeznem a nevét.

Sztem meg az aranyos csaj is regulár, mivel hogy:
1. Már bevoltál neki jelölve.
2. Tuti note-ja volt a "rangedről". Tehát láthatta, hogy 1 TAG játékossal van dolga (Zsömle,Kenyér,Sör) és ezekből is inkább csak a zsömlével vbetelsz.
3. Nem 3betelt visszarád--> Kérsz még vmit?
A többi csaj fish. :) Viszont kérhetnél tőle pár "közös sessiont." ;)

rioka
Válasz soux kommentjére
2013. febr. 7. 1:10

committed lett a csaj :)

rockett
Válasz rioka kommentjére
2013. febr. 7. 1:40

:D :D jó story volt, de azért bíztam benne, hogy teszel a csaj felé is pár lépést nem csak bűvészkedsz a zsömlékkel :D

JociBalboa
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. febr. 7. 1:46

szerintem BélaBácsi dobj be pár sört postolj a csajról képet - miután reggel már nem fekszel mellette és nincs.... -

komolyra fordulva:

örülök, hogy ügyesen írogatsz hadelemzésekhez főként, gg szép munka csak így tovább.
- én közel sem tudok ilyen komoly lenni :( :D -

u.i.: mivel ez a 5999 hszem ezért ezt kitörlöm és beirok v.mi trollságot v.hova hogy megtiszteljelek, de smmi buzulás :D - és 6k jeah -> az 2x több mint 3k csak úgy megjegyzem :)

BelaKecske
2013. febr. 7. 16:22

6k szép, nem véletlen vagy te már az Akadémia bölcse:)
A csajt azóta nem láttam a boltban, nem voltam sokszor, remélem nem rúgták ki :)

Élő ügyfélszolgálat