nagyon gondolkodok még, hogy mi legyen. Nagyon negatívan értékelem azt a hozzáállást amit a póker felé mutattam az utóbbi időben, ezen akarok mindenképpen változtani.
100on nem játszottam sokat kb. breakeven volt pici EV alattsággal, nem éreztem annyira jól magam, főleg a koncentrációval voltak ott is problámák szerintem, nem a tudással, illetve annyira nem magabiztos a rollom még 100ra, elég bankroll nit vagyok őszintén szólva meg elég lazán kezelem a pénzt mióta külön élek :)
szerintme ezekre a dolgokra nem az a megoldás, hoyg lejjebb megyünk, az maximum tünet kezelés.
viszont ahhoz, hogy koncentrációban összeszedjem magam és visszaszokjak a normál mennyiségű játékra jó megoldás lehet.
Somalia, mióta jobbhátvéd mintha kevésbé lenne ügyetlen meg Besic is irányító lenne az összes többi NB1es csapatban, Döme ma ötven éves és még ligakupagyőztes is a Fradi. Lehet beülök Omaha hu-zni, tuti nyerek 20k-t 1 óra alatt.
Egy Fradi drukkerhez van szerencsénk?!?!
Egy Fradi drukkerhez van szerencsénk?!?!
Igen, ez nem újdonság nálam :)
Jól elpicsázták a Vidit... :mad:
Hosszú idő után lejátszottam első olyan holdem sessionomat, amire büszke lehetek, nem az a dekoncentrált, hülye herocallozgató szr játék volt, mint mostanában. Omaha-Holdem együtt megy egyenlőre, rake termelődik, nyereség is lesz remélhetőleg. A ma este után megint el tudom képzelni, h majd sokat keresek egyszer megint, még az sem zavar most annyira, h EV alatt vagyok máris:)