ezt nevezik hozzá állásnak !
Rég játszottam már 5k handet egy nap, kar h az első sessionban elbénáztam egy bi-t, így hiába volt szép nyerő a második, a harmadik coolerjeivel sikerült 2 bi mínuszba tenni a napot, így aztán az új terem rosszul indul, de holnap simán nyerhetek még 10bi-t, úgyhogy nem aggódom. Viszonylag szolid 23/18/4.7 eddig a játék, ezzel tudom szerintem a legtöbbet hozni, a 3bet valszeg magasabb lesz valamivel. Cbetem kicsit magas (70), de a turn, river statok tetszenek és a fold to cbet is oké, valamint flop raise és cr is 10 felett van, szóval ki fognak fizetni azért ha szettem van.
Magával a játékommal közepesen elégedett vagyok az első session egy tönkremenésén kívül, a harmadik sessionban volt 1-2 rossz preflop megadásom, mert kissé idegelt h miket bukok, de nagy hibát nem csináltam. A regeket azt hiszem viszonylag jól érzem, nagy meglepetések nem érnek.
Remélem nem untatlak titeket, úgy gondoltam h amikor kedvem van akkor leírom majd a gondolataimat a nap végén, talán ennél izgibb is lesz majd, nem tudom:)
Hajrá, hajrá! Az publikus melyik terem/hálózat?
ipoki2, most nem titkolok semmit mert a saját nevemen tolom kb:)
de ha nem lesz boyle race ezután, akkor még lehet átmegyek majd vmi másik terembe a hálózatban.
szerinted mi az ideális fold to flop cbet stat?
nem tom, nekem 50körül volt sztem mindig.
kicsit fáradt vagyok, egy river all int úgy sikerült megadni, h aztán derült ki h 200bb deep kezdtük a partit. alvás lesz:)
Helyzetjelentés újra.
Ugye ipokin tolom, játszok speed pókert meg simát is 20on, ott ugye van font meg euro is ami azért jó. Mivel szarul állok anyagilag (amellett h idén alig játszottam, + rosszul is futottam 100on meg 50 is utána, elég sokat kellett költenem meg amit nem kellett, azt is költöttem mostanában, + külön élés azért amúgy is egy jó nagy plusz költség + nyárra is vettem le már pénzt) nem akarok 50re menni semmiképp egyenlőre. Kezdek visszaszokni a grindbe, 2-3 órás session simán megy, pedig egy hónapja 1 óra után többnyire ki ültem már, mert nem ment a koncertráció. Vissza kell szokni a dologba, ezért vannak elég rossz döntéseim még, de azért a 20tól nem félek, a speed-től sem, ott a sebességgel kell a koncentrációt összehangolni, de egyáltalán nem kell amúgy kapkodni.
Rosszul szerintem nem játszok, EV-ben majdnem nyerek is, szóval simán lehetnék 10 bi pluszban is ha éppen úgy adná, meg 4-5 bi olyan volt, amit nyerő időszakomba sosem szórok el, meg még ki tudja mi az amit nem vettem észre:)
A fórumozáson és random videózáson kívül a tanulás is eléggé lájti volt mostanában, most minden nap elemzem a saját leosztásaimat illetve igyekszem videókat is keresni, meg egy könyvet is elkezdek majd olvasni asszem. (ami megvan már ezer éve, csak eddig nem volt rá időm. lófazt nem volt, nem szántam)
Napi 6 óra játék az simán megy most, pedig ennél több régebben sem ment, amikor hatalmas kedvvel játszottam és még nyertem is. A pókerhez való kedv visszatérését mindenképpen az omahának köszönhetem, ezért azt sem akarom elhanyagolni, be is ülök 10re amikor tudok meg igyekszem a preflop stratégián dolgozni, de egyenlőre valamelyest háttérben lesz addig, amíg nem szedem össze holdemben is magam. Alapból kicsit szomorít, hogy megint NL20on játszom, amit ronggyá vertem 2 éve, amikor közöm nem volt a pókerhez még. Nyilván változott a mezőny meg játék azóta, de bízom abban, h most is szét fogom alázni egy idő után. Annyira nem vagyok elkeseredve attól, hogy megint itt játszom, egy az, hogy nem csúsztam még le semmiről, simán lehetek még magas tétes játékos, illetve legalább kiderül, hogy limitet visszalépve képes vagyok e alkotni valamit, ez motivál is, hiszen az lenne a korrekt, ha nagyon nyernék itt. Fogok is, nem kételkedek ebben.
A vakokban való játékom fejlesztésén gondolkodok most elsősorban illetve a nonsd fejlebb tornászásán.
Szerintem fogok majd kitenni leosztásokat meg írok majd még ilyen helyzetjelentéseket is. Azért írom mostanában ezeket, mert ha részben nyílttá teszem, hogy mi van velem, az is egy plusz motivációt jelent, hogy jó hírekkel jelentkezhessem nektek illetve ha valamit nem megfelelően csinálok, akkor tudjam, hogy ti erről valahol értesültök.
Az eddigi eredmény tehát szr, de igazából jót tesz az, hogy tudom, ha pár hülyeséget meg wp-t nem csinálok, akkor ez bőven lehetne jobb is, annak ellenére h egyébként nem nagyon tudok 80-20akat nyerni.
Kicsit sajnálom, hogy pont most van ennyire nagy kedvem játszani, de remélem majd up-ban is hasonlóan lelkes leszek.
Most úgy érzem, hogy lehet belőlem megint egy szorgalmas, nyerő grinder úgyhogy ez a cél:)
GL mindenkinek.
péló tervek?
Tolom amikor még van energiám.
Sikerült közben 4 bi-t még elbukni, három ugyan annak a fishnek ment, sajna limpcallozta a 3betemet 22vel és igaza lett, meg volt aztán egy AKm is az AAja ellen.
Volt egy blöfföm a végén, a srác turnon többnyire feladja ha nincs semmije, ezért itt imp odds + bizonyos rivereken való blöff tervvel megadtam turn is. A riveren a félpotjából feltételeztem h max 1 párja lehet, én pedig hitelesen reppelek 3 féle szettet, draw meg ugye nem sült be. Nem vette be.
$0.10/$0.20 No Limit Holdem
iPoker
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG ($14.11) 71bb
UTG+1 ($20.72) 104bb
CO ($58.92) 295bb
KecskeBela (BTN) ($26.56) 133bb
SB ($8) 40bb
BB ($26.20) 131bb
Pre-Flop: ($0.30, 6 players) KecskeBela is BTN :jh: :qh: