2 óra után nekem a sima asztaltól is ki kell ülnöm... :)
toltam én is 6 azstalt zoomot de nem jó 4 en többet nyerek mint 6 on én baromi nagy hibákat tudtam csinálni...
toltam én is 6 azstalt zoomot de nem jó 4 en többet nyerek mint 6 on én baromi nagy hibákat tudtam csinálni...
Hamarabb betiltel az ember 6 asztalon, viszont gyorsabban fejlődik a mentális játék, ami nem elhanyagolható.
na igen, ugye próbálgatom az omahát, úgyhogy szokni fogom a swingeket, kelleni is fog:)
nem tudom milyen intenzitással tanulgatsz, de nem megy így egymás rovására az, hogy egyik hónap omaha másik NLholdem?
nem tudom milyen intenzitással tanulgatsz, de nem megy így egymás rovására az, hogy egyik hónap omaha másik NLholdem?
am tolom én is az omahát ha másnapos vagyok / ***** fáradt ... sztem elég szarul játszom de nyerek ..:D én komolyan mondom fél óra után totál kivagyok tőle .... am a hibáidat tudod és nem tudod kijavítani vagy nem tudod ? mert ha az utóbbi abban szívesen segítek . csak rakj be egy statot
Éppen egy közepesen nagy potban kapok egy lapos nut sort, az ellenfél blöffgyanús size-al hívja a rivert, a másik asztalon éppen 4betelem a KK-mat amikor hirtelen megfagy minden, nem tudok semmire se nyomni.
Mire visszakapom az irányítást, az 1 lapos soros asztalon sit-out kerültem, a KK-n az ellenfél betolta, az utolsó pillanatban rá tudtam még nyomni a call-ra. Ász párt mutat.
Pedig milyen ideges lettem volna, ha lejár az idő.
Tanulság: Ha önhibádon kívül nem jön össze valami, ne bánkódj miatta sokáig. Talán a hiba épp az őrangyalod ajándéka volt, hogy megkíméljen egy nagyobb csalódástól.
Ma találkoztam TGM-el az utcán, azóta ilyenek jutnak eszembe... :)
am tolom én is az omahát ha másnapos vagyok / ***** fáradt ... sztem elég szarul játszom de nyerek ..:D én komolyan mondom fél óra után totál kivagyok tőle .... am a hibáidat tudod és nem tudod kijavítani vagy nem tudod ? mert ha az utóbbi abban szívesen segítek . csak rakj be egy statot