érdekes, én meg mernék esküdni, hogy olvastam már olyat az akadémián, hogy sc-vel "mákolták le" a beíró top szetjét 3bet potban... :) vagy regeknek ATo-szerű lapokkal illene a 3beteinket callolniuk? :)
érdekes, én meg mernék esküdni, hogy olvastam már olyat az akadémián, hogy sc-vel "mákolták le" a beíró top szetjét 3bet potban... :) vagy regeknek ATo-szerű lapokkal illene a 3beteinket callolniuk? :)
Szia, GL, volt pár közös handünk. ImLucky11 a nickem a boyle-n.
pont tegnap "kerestem" rád, Te h az istenbe tudsz 6 asztalon speedezni?
Szia, GL, volt pár közös handünk. ImLucky11 a nickem a boyle-n.
pont tegnap "kerestem" rád, Te h az istenbe tudsz 6 asztalon speedezni?
Aha, értem, kell hozzá idegzet gondolom.
Év elején ezt toltam 4 asztalon, de meguntam a sok idióta überagro és atom szerencsés majmot, visszaálltam simára. 200k hand alatt (150k 20-50k 50) 2,2k-val voltam ev alatt. :))
Nem nagyon van sima asztal az a baj, sosem toltam ezelőtt gyors pokit, hát van variancia nyilván, úgyhogy sokat kell tolni. Verhető sztem bár a hatalmas fish is kevés sajna, ha átmegyek prémium ipoki terembe, lehet simát játszom majd megint.
nem szeretem a speed pokert mert minden leosztásban "új" ellenfeleket kapok, és nem tudhatom hogy fish vagy reg ellen játszom. te hogy alkalmazkodsz ehhez a dologhoz, BelaKecske?
Statok, stack méret, betsizeok nyilván, ahogy mindig, annyi h minden leosztásban meg kell nézni h kik ülnek ott, ugye legtöbb névről ismerős már és egy gyors pillantás a statokra, főleg h mögöttem kik ülnek, aztán tudok dönteni.
és nem esik ki a szemed ettől? elég fárasztó lehet... :)
Néha sit out kerülök ez benne van, de egyre jobban megy. kb másfél-2 óra után van, h már nem tudom megfelelően figyelni a statokat, ilyenkor kiülök pihenni.