Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > BelaKecske: Póker és még ami eszembejut:)

pszibu
Válasz BelaKecske kommentjére
2013. jún. 27. 23:55

érdekes, én meg mernék esküdni, hogy olvastam már olyat az akadémián, hogy sc-vel "mákolták le" a beíró top szetjét 3bet potban... :) vagy regeknek ATo-szerű lapokkal illene a 3beteinket callolniuk? :)

BelaKecske
Válasz pszibu kommentjére
2013. jún. 28. 8:33

érdekes, én meg mernék esküdni, hogy olvastam már olyat az akadémián, hogy sc-vel "mákolták le" a beíró top szetjét 3bet potban... :) vagy regeknek ATo-szerű lapokkal illene a 3beteinket callolniuk? :)

oop egy 64s nem nagy sztárság szerintem, ATo sem mondjuk, IP nyilván lehet ügyeskedni az sc-kkel, meg mindnenféle lappal, de oop azért max a jobbakkal kéne:)

Beer
2013. jún. 28. 9:45

Szia, GL, volt pár közös handünk. ImLucky11 a nickem a boyle-n.

pont tegnap "kerestem" rád, Te h az istenbe tudsz 6 asztalon speedezni?

BelaKecske
Válasz Beer kommentjére
2013. jún. 28. 9:53

Szia, GL, volt pár közös handünk. ImLucky11 a nickem a boyle-n.

pont tegnap "kerestem" rád, Te h az istenbe tudsz 6 asztalon speedezni?

nagyon koncentrálni kell, meg masfél-kétóránként mindenképpen pihenni:) Mostanra viszonylag belejöttem, eleinte komoly hibákat csináltam valszeg emiatt is, h sok az asztal. 50en mar lehet nem vallalnék 6ot, de itt belefér úgy gondolom.

Beer
2013. jún. 28. 10:09

Aha, értem, kell hozzá idegzet gondolom.
Év elején ezt toltam 4 asztalon, de meguntam a sok idióta überagro és atom szerencsés majmot, visszaálltam simára. 200k hand alatt (150k 20-50k 50) 2,2k-val voltam ev alatt. :))

BelaKecske
2013. jún. 28. 10:18

Nem nagyon van sima asztal az a baj, sosem toltam ezelőtt gyors pokit, hát van variancia nyilván, úgyhogy sokat kell tolni. Verhető sztem bár a hatalmas fish is kevés sajna, ha átmegyek prémium ipoki terembe, lehet simát játszom majd megint.

vadallat
2013. jún. 28. 17:06

nem szeretem a speed pokert mert minden leosztásban "új" ellenfeleket kapok, és nem tudhatom hogy fish vagy reg ellen játszom. te hogy alkalmazkodsz ehhez a dologhoz, BelaKecske?

BelaKecske
2013. jún. 28. 17:27

Statok, stack méret, betsizeok nyilván, ahogy mindig, annyi h minden leosztásban meg kell nézni h kik ülnek ott, ugye legtöbb névről ismerős már és egy gyors pillantás a statokra, főleg h mögöttem kik ülnek, aztán tudok dönteni.

vadallat
2013. jún. 28. 17:35

és nem esik ki a szemed ettől? elég fárasztó lehet... :)

BelaKecske
2013. jún. 28. 17:50

Néha sit out kerülök ez benne van, de egyre jobban megy. kb másfél-2 óra után van, h már nem tudom megfelelően figyelni a statokat, ilyenkor kiülök pihenni.

Élő ügyfélszolgálat