Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > DJ69k HUSNG-n való hupákolása :)

Dj69k
Válasz lazyduck kommentjére
2011. szept. 4. 6:42

Kicsit belenézegettem, nagyon fáradt vagyok már, nem bírok részletesen írni minden handhez, de alapvető hiba, hogy kicsik a turn betsizeok. Főleg akkor, amikor az ellenfél rangeének nagy részét pár+drawk teszik ki, néha még az overbet sem ciki, de alapvetően betelj inkább buzi nagyokat turnön jó lappal, mert az ellenfeledet nem érdekli, de nagyobb lesz a kassza a riveren.

A másik, hogy bet/fold lapokkal bet/callolsz. Tök mindegy, hogy milyen a pot oddsod a riveren, ha nincs az ellenfél rangeében BD draw mikor riverre kerülsz(tehát még nem volt river action csak láttátok mindketten a rivert) és úgy megrézel, akkor nagy para van, ha nincs nálad nagyon nuts közeli hand. Két pár az alja, amivel hasonló szituációkban callozok, de legtöbbször azok is kevesek.

Tegnapi handem pl. weaktight | Hand | TQo - $15/$30 No Limit Holdem 500 maradt előttem...
Nem szégyen eldobni, ha túl erős az ellenfél range-e. Iszonyatosan sokat számít, ha meg tudsz néha spórolni ennyi zsetont.

GL

Jogos észrevételek, köszönöm.
Szép dobás amit betettél. Valóban ez nagy leakem.

Dj69k
Válasz Wasp kommentjére
2011. szept. 4. 6:45

fú de nem tetszik ez a hand. A flop oop hívás reg ellen csak akkor mehet, ha szerinte nem gondolhatod, hogy ásszal limpel (ez mondjuk sokszor lehet jellemző, szóval egyáltalán nem biztos hogy baj), de ha agró-wp-s dinamika van, akkor olyan visszahívásokat-floatokat kapsz rá, hogy sírva mész haza. (tudni kéne persze, donkoltál-e korábban, és mit mutattál, mire gondolhatott)

Ha callt kaptál, és leesett a második párod, miért nem hívsz törnön is egy rendeset? (nyilván kikövetkeztetted pre, hogy nemigen van nála ász, ez oké, de ha így van, akkor itt nyilván többnyire a best hand van nálad.)

A riveren miért nem dobsz? egy call, majd két emelés nálam elég erős line ahhoz, hogy ritkán éljen meg a harmadik pár.

A lapodat ezzel riveren nyilván blöffcatcherré silányítottad - tudatosan - ez rendben lehet, azonban, szerinted hányszor blöfföl itt és így equity nélkül? Szerintem messze nem elégszer.

Első donkom volt a meccs folyamán, itt tudatában voltam annak, hogy az ég világon nincs semmije a turn betnél. Ezért kurva nagy hiba , hogy nem emeltem vissza.. Ezzel a meccsel elégedett voltam , mert ezt leszámítva megfingattam rendesen és pushnál is egy KTo-nál nem tudott jobbat mutatni leszámítva, hogy túlhúzott.

Dj69k
Válasz Dj69k kommentjére
2011. szept. 5. 11:51

Leírhatatlan amit érzek.. Kilátástalan lett az életem, teljesen..
Fogalmam sincs, most aztán mi a szarhoz fogok kezdeni..

Orang3J3ws99
Válasz Dj69k kommentjére
2011. szept. 5. 12:33

A turn betek valóban kicsik. 3/4 pot környékén nyugodtan betelhetsz erőseb kezekkel.

A QTAx boardon a 250-es potba AJ-vel CS ellen mehet a 185+, nem kell annak 125-nek lennie, mert egy J-vel is végig callol.

Beszélj Mrj-vel.

Shaikon
Válasz Dj69k kommentjére
2011. szept. 5. 13:19

Leírhatatlan amit érzek.. Kilátástalan lett az életem, teljesen..
Fogalmam sincs, most aztán mi a szarhoz fogok kezdeni..

Beszélj MRj-vel,biztos tud segiteni.Nagyon rendes arc.

Dj69k
Válasz Shaikon kommentjére
2011. szept. 5. 13:40

Beszélj MRj-vel,biztos tud segiteni.Nagyon rendes arc.

Volt már 3 órám vele :) Még valamikor a közel jövőbe lesz egy.
Itt most nem tudom mi segíthetne rajtam, de kurva negatívan látom a jövőm..
Ez a mai nap feltette a 1,5 hónapos szenvedésemre a koronát..
Sajnos már nagyon úgy érzem, hogy nálam balszerencsésebb megélhetési husng játékost keresve se lehetne találni. Mondom, ezt úgy hogy tuti van ezer meg ezer leakem, de nagyon nem érzem úgy, hogy egy ilyen fos mezőnyt mint akikkel nap mint nap küzdök ne tudnék szétkapni egy asztalon..
Mai sessionom látta volna valaki, szerintem sírva röhögne a gép előtt :)

minoson
Válasz Dj69k kommentjére
2011. szept. 5. 15:22

esetleg készíthetnél egy élőkommentes videót a játékodról, szerintem több segítséget kapnál ha egyben látnánk a játékod, nem csak egy-egy kulcspartit.

Orang3J3ws99
Válasz minoson kommentjére
2011. szept. 5. 15:23

esetleg készíthetnél egy élőkommentes videót a játékodról, szerintem több segítséget kapnál ha egyben látnánk a játékod, nem csak egy-egy kulcspartit.

Igen, ez nem rossz ötlet.

rockett
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2011. szept. 5. 15:34

Igen, ez nem rossz ötlet.

Orange, itt írok hátha észreveszed, mert nem jeleztél vissza, írtam PM-t! :)

Shaikon
Válasz minoson kommentjére
2011. szept. 5. 15:38

jaja mert hiába vannak azok a bizonyos "kulcspartik" ha mondjuk elötte 2-3 leosztásban a value benne maradt és mondjuk 100-200 zsetonnal többel indul a fontos partiban.Nekem is ez a hibám,hogy nem veszem észre mikor lehet még kisajtolni az ellenből 20-30-40 zsetont .Pl látom 1-2 partidban pre nem igazán tolod neki jó lapokkal Aj és társai ,hagyod hogy becalloljon mikor vissza kéne emelni .

Élő ügyfélszolgálat