Kicsit belenézegettem, nagyon fáradt vagyok már, nem bírok részletesen írni minden handhez, de alapvető hiba, hogy kicsik a turn betsizeok. Főleg akkor, amikor az ellenfél rangeének nagy részét pár+drawk teszik ki, néha még az overbet sem ciki, de alapvetően betelj inkább buzi nagyokat turnön jó lappal, mert az ellenfeledet nem érdekli, de nagyobb lesz a kassza a riveren.
A másik, hogy bet/fold lapokkal bet/callolsz. Tök mindegy, hogy milyen a pot oddsod a riveren, ha nincs az ellenfél rangeében BD draw mikor riverre kerülsz(tehát még nem volt river action csak láttátok mindketten a rivert) és úgy megrézel, akkor nagy para van, ha nincs nálad nagyon nuts közeli hand. Két pár az alja, amivel hasonló szituációkban callozok, de legtöbbször azok is kevesek.
Tegnapi handem pl. weaktight | Hand | TQo - $15/$30 No Limit Holdem 500 maradt előttem...
Nem szégyen eldobni, ha túl erős az ellenfél range-e. Iszonyatosan sokat számít, ha meg tudsz néha spórolni ennyi zsetont.
GL
fú de nem tetszik ez a hand. A flop oop hívás reg ellen csak akkor mehet, ha szerinte nem gondolhatod, hogy ásszal limpel (ez mondjuk sokszor lehet jellemző, szóval egyáltalán nem biztos hogy baj), de ha agró-wp-s dinamika van, akkor olyan visszahívásokat-floatokat kapsz rá, hogy sírva mész haza. (tudni kéne persze, donkoltál-e korábban, és mit mutattál, mire gondolhatott)
Ha callt kaptál, és leesett a második párod, miért nem hívsz törnön is egy rendeset? (nyilván kikövetkeztetted pre, hogy nemigen van nála ász, ez oké, de ha így van, akkor itt nyilván többnyire a best hand van nálad.)
A riveren miért nem dobsz? egy call, majd két emelés nálam elég erős line ahhoz, hogy ritkán éljen meg a harmadik pár.
A lapodat ezzel riveren nyilván blöffcatcherré silányítottad - tudatosan - ez rendben lehet, azonban, szerinted hányszor blöfföl itt és így equity nélkül? Szerintem messze nem elégszer.
Leírhatatlan amit érzek.. Kilátástalan lett az életem, teljesen..
Fogalmam sincs, most aztán mi a szarhoz fogok kezdeni..
A turn betek valóban kicsik. 3/4 pot környékén nyugodtan betelhetsz erőseb kezekkel.
A QTAx boardon a 250-es potba AJ-vel CS ellen mehet a 185+, nem kell annak 125-nek lennie, mert egy J-vel is végig callol.
Beszélj Mrj-vel.
Leírhatatlan amit érzek.. Kilátástalan lett az életem, teljesen..
Fogalmam sincs, most aztán mi a szarhoz fogok kezdeni..
Beszélj MRj-vel,biztos tud segiteni.Nagyon rendes arc.
esetleg készíthetnél egy élőkommentes videót a játékodról, szerintem több segítséget kapnál ha egyben látnánk a játékod, nem csak egy-egy kulcspartit.
esetleg készíthetnél egy élőkommentes videót a játékodról, szerintem több segítséget kapnál ha egyben látnánk a játékod, nem csak egy-egy kulcspartit.
Igen, ez nem rossz ötlet.