Orange, itt írok hátha észreveszed, mert nem jeleztél vissza, írtam PM-t! :)
Rengetegnél is több bad beatem volt ma, de ez gecire viszi a pálmát.
Jobb ha elásom magam a föld alá szerintem :)
weaktight | Hand | KJs - $1/$2 No Limit Holdem
Pár kérdéses hand a máról...
0% roi rb reg, 200-ról vert el ilyesmi szitukban:
weaktight | Hand | J9o - $1/$2 No Limit Holdem
Ez bet/fold? -6% roi fish
weaktight | Hand | 4Ko - $1/$2 No Limit Holdem
Ez mindenki ellen stndr fold?
weaktight | Hand | 6Ts - $1/$2 No Limit Holdem
Ez így rendben van?
weaktight | Hand | 7Jo - $1/$2 No Limit Holdem
Ez 2% roi reg nagy minta. Fogalmam sincs, hol álltam..
weaktight | Hand | A6o - $1/$2 No Limit Holdem
Próbálom hozni az A játékom, de nem mondom , hogy boldogan ülnék le mostanában grindolni. Egy kis upwsing nagyon jól esne az önbizalmamnak és a játékomnak, mert már azt se tudom milyen érzés kb :)
Már lassacskán meglesz az 1k játék egy asztalon , de a várt eredmény teljesen elmarad még mindig sajna.
Ez az utóbbi 2,5 hónap egy helyben toporgás pedig teljesen kifacsar.
0% roi rb reg, 200-ról vert el ilyesmi szitukban:
weaktight | Hand | J9o - $1/$2 No Limit Holdem
Ez így rendben van?
weaktight | Hand | 7Jo - $1/$2 No Limit Holdem
Ez 2% roi reg nagy minta. Fogalmam sincs, hol álltam..
weaktight | Hand | A6o - $1/$2 No Limit Holdem
Ez bet/fold? -6% roi fish
weaktight | Hand | 4Ko - $1/$2 No Limit Holdem
Köszi a kommenteket srácok.
De Jonas majd mindenképp beszámozom ez csak egy ilyen szedett-vedett lett.
3napot kihagytam, meg Orfűn voltam Rallye-n aztán még igazából hulla fáradt voltam ezen az első sessionon. Aztán csak gyors beposztolgattam.
Elmúlt közel egy hónap napjai bi-ben kifejtve.
-10BI
+0,5BI
-3BI
-3BI
-4BI
+4BI
+1BI
+2BI
-7BI
-2BI
-7BI
-1BI
-7BI
-4BI
ez közel 600db, naponta átlag pedig 30db.
Most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy a lassan két hónapja tartó BE és downswing után 2 hónap upswing jön? Most már azért nagyon érzem, agyban is a korlátjaimat, ezt sokáig nem leszek képes már elviselni..
Kurva nyomorékság, hogy a topikom is szétsírom, de én lennék a legboldogabb ha végre beszámolhatnék egy fasza hónapról, és arról hogy megérett az a kurva gyümölcs a fán és szétkapom a mezőnyt..
Mondtam tegnap is de leírom ma is:
Ne azt nézegesd hogy mennyit vesztettél, meg éppen hányadik cooler egy nap meg hány BI EV alatt. Ha valamitől, hát attól nem lesz jobb. Ugyanígy, ne kapaszkodj abba hogy most már tényleg mindjárt jönnie kell az upnak. Egyszerűen nincs értelme, nem visz előre, ezzel csak tovább űzöd magad a keserűségbe...
Ha már feltétlenül a HM-et akarod bújni, akkor nézd meg azokat a handeket ahol sokat buktál, rostáld ki a coolereket és nézd meg mit lehetett volna másképpen. Ha az EV vonalad szép egyenesen megy majd felfelé akkor neked is könnyebb lesz elviselni egy szar szériát, mivel kézzelfogható bizonyítéka lesz hogy nyerő a játékod. És változatlanul javaslom hogy inkább tolj regspeed-et ha nem bírod a varianciát.
Mondom mindezeket úgy hogy láttam a grafikonodat és tény hogy csúnyán szopat egy ideje a gépezet.
No ánusz+protkó összeszorít és hajrá! :D
Én drukkolok.
Ma is egy -10Bi-s nap de a játékommal elégedett voltam nagyon a végére.
Holnap még egy 2buy in-t adok magamnak ha az is busto visszahúzok egy limitet , mert ezt már nem bírom épp ésszel sajnos.
Kár szépíteni a dolgokat iszonyatos ds-be vagyok.
Ma az esti sessionben ezt nem tudtam eldönteni.
weaktight | Hand | T5o - $1/$2 No Limit Holdem
Ellenfél fishi, elég aggro volt, de ez az első ilyen pusha volt. Utána már végig ilyesmi moveokat csinált ennek tudatában, már jobban meggondolnám a call-t, vélemény? Végig sokat limpeltem ellene nem támadta, postflop pedig lehetett lopkodni szépen ellene , ezért limpeltem 105o-val is!
Én is meggondolnám a callt, de inkább elengedném ezt limpelt party-ban ilyen ellenfél ellen.