És lőn világosság
Sziasztok FórumLakók!
Áthágva a fórum illemszabályait bemutatkozás nélkül vetettem bele magam a fórumtémák közé, de felfedezvén ezt a szakosított topicot remélem pótolhatom otromba kihágásomat.
27 éves vagyok, egy gambler, pókerfüggő. Imádom, elsősorban NoLimit Texas Hold'em, Razz, HORSE amiket különösen kedvelek, illetve a régi nagy kedvenc amit gyerekként rengeteget játszottam, Römy. Ez utóbbiban volt számomra a legtöbb elegancia, a slowplay eszenciája, amikor végig kezedben tartva az összes lapodat egyetlen lépés alatt terítesz...
A Hold'em nem ilyen szép, de legalább izgalmas :) PokerStarson NL25-NL100 között rendszeresen ingázom, nem érdekel a bankroll menedzsment (vagy legalábbis nem olyan keretek között mint általában érteni szokták), a nagy pénzekért és a nagy stackekért küzdök, célom minden esetben az ellenfelek teljes kiismerése, lépéseik előre megbecsülése és a pénzük elszedése, lehetőleg oly' módon, hogy sokkoljam őket és hibákra kényszerítsem őket. Célom (vágyam), hogy NL20000-re feljussak, majd egy asztalra kerüljek Daniel Negreanu-val :)
Fogalmam sincs, hogy jó vagy rossz póker játékos vagyok, de nem is érdekel, majd idővel és pár millió handdel a hátam mögött talán fogok tudni válaszolni, ha eljutok odáig.
Kívánjatok jó tudást, Shuffle up and deal!
Üdv a Fórumon!
Üdv mégegyszer:)
Ez a Razz ez milyen?Én szívesen kipróbálnék más pókerfajtákat is csak egyszerűen nem tudom hogy fogjak hozzá.Elsősorban az Omahát tervezem a közeljövőben megismerni...
Üdv mégegyszer:)
Ez a Razz ez milyen?Én szívesen kipróbálnék más pókerfajtákat is csak egyszerűen nem tudom hogy fogjak hozzá.Elsősorban az Omahát tervezem a közeljövőben megismerni...
Horse
A full tilten mindig van ezekből is játék, ha jól emlékszem talán még SnG -t is láttam.
Üdv a fórumon, mióta játszol egyébként?
Üdv a fórumon, mióta játszol egyébként?
Nyögvenyelős újrakezdés
Úgy tűnik, kikoptam picit :) Beraktam 230usd-t, beültem játszani picit, de szenvedek. Valahogy idegen minden, első szintű gondolkodást bírok csak produkálni, nem akar ráállni az agyam, ijesztenek az emelések, stb...
Na, a magyarverseny ps-en felpörgetett picit, bár freerollokat nem nekem találták ki, 1 óra után olyan szinten nem érdekelt, hogy simán felhízlaltam mindenkit az asztalnál, aztán helomoto. Ellenben beültem picit cg-zni 'no fear' jelszóval (ha másra nem, erre jó a freeroll, hogy előhozza az érzést) és kezd jönni a bizsergés újra :) tudjátok, az amikor nézed a playa ikonját, és mintha kapcsolatban lennél vele, elkezded érezni, a blöffjeit elkapni, 1-2 sorral az Ax kétpárját bealázod - és egy idő után dominálod őt, te többször vagy képes azt tenni vele, amit szeretnél, mint ő lenne képes teveled, egyre több átlásztó blöfföt csinál, egyre idegesebben tölt újra, tilt tüneteket produkál... És mindez a te hatásodra. Isteni érzés :) Ezért szeretek pókerezni :)
Horse verseny szépségei :) (verseny eleje, limit hold'em)
Seat 1: HERO (2020 in chips)
Seat 2: Playa1 (1200 in chips)
Seat 3: Playa2 (1360 in chips)
Seat 4: Playa3 (1420 in chips)
Seat 5: Playa4 (1500 in chips) is sitting out
Seat 6: Playa5 (1540 in chips)
Seat 7: Playa6 (1500 in chips)
Seat 8: Playa7 (1460 in chips)
Playa3: posts small blind 10
Playa4: posts big blind 20
*** HOLE CARDS ***
Dealt to HERO [Kc Ts]
Playa5: calls 20
Playa6: folds
Playa7: folds
HERO: raises 20 to 40
Playa1: folds
Playa2: calls 40
Playa3: calls 30
Playa4: folds
*** FLOP *** [Td Ks Kd]
Playa3: checks
Playa5: bets 20
HERO: raises 20 to 40
Playa3: folds
Playa5: raises 20 to 60
HERO: raises 20 to 80
Betting is capped
*** TURN *** [Td Ks Kd] [6c]
Playa5: bets 40
HERO: raises 40 to 80
Playa2: calls 80
Playa5: raises 40 to 120
HERO: raises 40 to 160
Betting is capped
Playa2: calls 80
Playa5: calls 40
*** RIVER *** [Td Ks Kd 6c] [Qd]
Playa5: bets 40
HERO: raises 40 to 80
Playa2: raises 40 to 120
Playa5: raises 40 to 160
Betting is capped
HERO: calls 80
*** SHOW DOWN ***
Playa5: shows [4d 7d] (a flush, King high)
HERO: shows [Kc Ts] (a full house, Kings full of Tens)
Playa2: shows [Ad Jd] (a Royal Flush)
Playa2 collected 1380 from pot
*** SUMMARY ***
Total pot 1380 | Rake 0
Board [Td Ks Kd 6c Qd]
Seat 1: HERO showed [Kc Ts] and lost with a full house, Kings full of Tens
Seat 2: Playa1 folded before Flop (didn't bet)
Seat 3: Playa2 (button) showed [Ad Jd] and won (1380) with a Royal Flush
Seat 4: Playa3 (small blind) folded on the Flop
Seat 5: Playa4 (big blind) folded before Flop
Seat 6: Playa5 showed [4d 7d] and lost with a flush, King high
Seat 7: Playa6 folded before Flop (didn't bet)
Seat 8: Playa7 folded before Flop (didn't bet)