fLeSs
Válasz Faky kommentjére
2011. dec. 7. 21:44
Ez missclick, vagy csak benézted?
Ez benézés volt. Csak azt láttam, hogy mostmár minden ász meg két pár+ ver, úgyhogy dobok. :D
Ma 150 eurót (3 buyin) buktam el feleslegesen. Mi más is lenne a nap végi egyenleg mint 0?
De egyébként már ez megy jóideje, mindig mondom magamnak, hogy de most jó leszek, most nem callozok blabla, de a végén mégis mindig megszivatom magamat.
Ja és többet a büdös életben nem fogok slowplayelni egy nut flusht. Meg semmit sem. Ezek az rng-k olyanok, hogy tuti jön egy lap ami miatt vagy én szívom meg vagy az ellenfél ijed el.
Szokás mondani a handelemző topikokban, hogy ne rakjuk a fish kezébe a nutsot de basszus ott van!
fLeSs
Válasz fLeSs kommentjére
2011. dec. 7. 23:11
Na úgy döntöttem, hogy készítek egy excel táblát amibe minden nap beírom, hogy mennyi pénzt nem kellett volna elvesztenem + a handek.
Ha ezzel sem tom magamból kiírtani a fisht akkor semmivel, itt már magyar mércével elég sok pénzről van szó és ez idegesít, NL50 alatt még nem érdekelt, de most már havi szinten "fizetést" kéne összehoznom a játékból.
misirulez
Válasz fLeSs kommentjére
2011. dec. 8. 10:20
Mesélj inkább az nl100fr kalandokról.:D
JociBalboa
Válasz fLeSs kommentjére
2011. dec. 8. 13:00
Na úgy döntöttem, hogy készítek egy excel táblát amibe minden nap beírom, hogy mennyi pénzt nem kellett volna elvesztenem + a handek.
excel+1 2-3-4 éve irok le minden nap mindent, arra is jó hogy pl a terem ne nyúja le a $.t :D
fLeSs
Válasz misirulez kommentjére
2011. dec. 8. 13:02
Mesélj inkább az nl100fr kalandokról.:D
888 NL100 FR-en csak néhány leosztást játszottam a terem topikjában említett okok miatt. És ha ez nem változik meg (tehát nem lehet normálisan kikapcsolni a jackpot pénzt), akkor nem is fogok ott többet játszani, másik termet keresek FR-re.
fLeSs
Válasz JociBalboa kommentjére
2011. dec. 8. 13:05
excel+1 2-3-4 éve irok le minden nap mindent, arra is jó hogy pl a terem ne nyúja le a $.t :D
Elkészítettem a táblát, mondjuk openoffice-szal, remélem meg tudjátok nyitni.
Hotfile.com: One click file hosting: pancser vagyok.ods
Ezt majd hetente frissítem, jöhetnek a vélemények!
Ebben a hónapban ~400 EUR elbaromkodott pénznél járok, ez tutira nem mehet így tovább (a hónapban eddig megint nullszaldós vagyok, szal ~400 EUR-t pluszban kéne lennem 12k hand alatt), csak azt nemtom, hogy mit kéne tenni ellene. Remélem ez beválik.
Ninjah
Válasz fLeSs kommentjére
2011. dec. 8. 14:26
Átérzem a problémád. Próbálj meg kicsit türelmesebb lenni magaddal szemben. A célt már kitűzted, fel akarsz hagyni a szar moveokkal, de ehhez idő kell. Nehéz levetkőzni a régi szokásokat/túllépni önmagunkon. Ne gyötörd magad, meglesz ez anélkül is.
U.I. Ez az Excel cucc jó ötlet, lehet én is bevezetem.
fLeSs
Válasz Ninjah kommentjére
2011. dec. 8. 19:32
Squeezelek QQ-val BB-ről (UTG ismeretlen emelt, utána lévő callozott, 3betet csak UTG adja), OOP vagyok, jön a T75cc flop, cbetelek (29-be 20-at), rámemel az ismeretlen.
Dobható?
Pokerstove szerint dobni kéne
Board: 5s 7c Tc
Dead:
equity win tie pots won pots tied
Hand 0: 38.840% 38.84% 00.00% 11920 0.00 { QdQs }
Hand 1: 61.160% 61.16% 00.00% 18770 0.00 { AA, JJ-TT, 77, 55, ATs, T7s, 98s }
És ha AA van nálam?
fLeSs
Válasz Gabson kommentjére
2011. dec. 8. 20:30
Aa=qq
Annyiból nem, hogy ha az ellen mondjuk slowplayel egy KK-t vagy AA-t akkor AA-val jobban állunk. Előbb benyomtam pokerstove-ba és AA-val 50/50, QQ-val viszont 60/40. De amúgy igen, a két párok/settek ezt is, azt is verik.