A redline nem attól lesz plusszos, hogy szar szitukban szar ellenfelek ellen spewolunk. Egyébként ezeken a limiteken semmi szükség ilyen moveolgatásokra még 400on sincs sok értelme.
2.ik handhez akartam tegnap írni, hogy azt írtad tag playa. akkor mit csinál?- vagy csak nekem fura :)? -
hf
jól emlékszem GC azt "tanította" hogy a piros vonal a thin dolgoktól fog tombolni. Rolex_kapitány+1.
Csak hogy tiszta legyen, kb. szinte sosem szoktam ilyen blöfföket csinálni, ezekben a handekben csak úgy adta magát a helyzet, úgy éreztem, hogy gyengék az ellenfelek.
A "redline challenge" meg nem létezik, csak ezt a "címet" adtam a hozzászólásnak, totál weaktight player vagyok, a non-sd-m zuhan.
Csak hogy tiszta legyen, kb. szinte sosem szoktam ilyen blöfföket csinálni, ezekben a handekben csak úgy adta magát a helyzet, úgy éreztem, hogy gyengék az ellenfelek.
Talán van még vki aki emléxik, hogy anno elkezdtem írni az úgynevezett pancser vagyok táblázatomat, amiben az elhibázott megjátszásaimat írkáltam fel napról-napra.
A dolog érdekessége, hogy ha lassan is, de sikerült ezzel a módszerrel a játékomból kiírtani a rossz megjátszásaim (tudatosan elkövetett hibák) nagy részét. De nagyon kínkeserves volt az előrehaladás, és még ma is csinálok ilyen hibákat.
Mostanában sok Brian Tracy előadást/kisfilmet láttam és nagyon jónak tartom amiket mond (többet között az általa mondottak miatt húztam bele a pókerbe ettől a hónaptól, eddig csak ellébecoltam, nem volt célom, csak hogy legyen vmi fizuféleség).
Na mindegy, itt egy videó, 7:51-től beszél pont arról amit én is csináltam ezzel a pancser vagyok fájllal, csak ő megfordította a dolgot. Talán ezzel hibáztam el az egészet:
[video=youtube;6Pz03hNEVTE]https://www.youtube.com/watch?v=6Pz03hNEVTE&list=PLpNjYfPk923DsHUH-XXvkeLttnRYzjz_n[/video]