pszibu
Válasz fLeSs kommentjére
2012. okt. 16. 1:18

te dobtál volna? :)

fLeSs
Válasz pszibu kommentjére
2012. okt. 16. 1:19

Én a river raisekre elég nitül reagálok, szóval ezekben dobtam volna, az AJ-t tuti.

pszibu
Válasz fLeSs kommentjére
2012. okt. 16. 1:53

igen, az aj-nél sokkal hihetőbben reppeltél, csak a river raise mérete a gyanús (legalábbis nekem - pláne azt is figyelembe véve, hogy nutblockere van), viszont az elsőnél nem hiszem, hogy törn betet lecallolnál (még csak nem is nut-) flösshúzóval... egyébként szerintem ilyen wp-knél előzmény mindenképp kéne a delikvensekkel + arra is figyelj, hogy a későbbi utcákon jövő lapok ne jelenthessenek más javulási lehetőséget (pl. q magas flop után az ász)

fLeSs
Válasz pszibu kommentjére
2012. okt. 16. 10:41

Már rengetegszer telálkoztam olyan FD megjátszással, mint az első handben. Az is általános, hogy flop cbet/turn check-call, aztán riveren mikor lejön a flushük, donkolnak.
A turn nekem rossz brl kártya, de kicsi volt a turn betje, szóval jó oddsot kaptam a FD-ra, ráadásul a riveren is picit betelt, itt max vmi Ax-et vagy gyenge két párt tudtam nála elképzelni, amit dobnia kellett volna.

A 75o handben vmi olyasmi handre tettem a villaint mint ami nálam volt, amivel próbál olcsón sd-ig jutni, szóval próbáltam eldobatni vele vmi 2nd pár típusú lapot (poén, hogy a turnon még a legjobb handdel "blöfföltem" :D).

Egyébként átlagban félévente kb. egyszer szoktam blöffölni, szóval ez nem az én stílusom. Itt is csak megpróbáltam, nem túl nagy sikerrel. :D

differentborder
Válasz fLeSs kommentjére
2012. okt. 16. 12:26

Redline challenge? Esetleg HU-ban kiállhatnál ellenem amíg ezt a challenget csinálod, mitszólsz?

fLeSs
Válasz differentborder kommentjére
2012. okt. 16. 12:44

Kösz, de nem vagyok HU player. Egyébként hogy jön össze a redline meg a HU?

differentborder
Válasz fLeSs kommentjére
2012. okt. 16. 14:16

Csak gondoltam ha már eszetlenül szórod a pénzt had legyen az enyém.

Gabiru
Válasz fLeSs kommentjére
2012. okt. 16. 14:44

Az az érzésem hogy kicsit túl gondolkodod handeket drága fless és ezért jönnek ki belöle ilyen blödségek és szerintem a többiek szerintem teljesen jól kiszedték.valuet a partyból ellened.

Gabiru
Válasz fLeSs kommentjére
2012. okt. 16. 14:46

Csak gondoltam ha már eszetlenül szórod a pénzt had legyen az enyém.

Átmentél starsra ongameről?

Roleks
Válasz fLeSs kommentjére
2012. okt. 16. 14:48

A redline nem attól lesz plusszos, hogy szar szitukban szar ellenfelek ellen spewolunk. Egyébként ezeken a limiteken semmi szükség ilyen moveolgatásokra még 400on sincs sok értelme.

Élő ügyfélszolgálat