Polacheck
Válasz fLeSs kommentjére
2011. máj. 10. 9:23

úgy várjátok a videómat mintha vmi nagy player lennék, lol. :D

Ha nem figyelsz oda, te leszel az új kocka :D

TheStig
Válasz wamcsi kommentjére
2011. máj. 10. 9:26

első hand volt az asztalnál. A7s-sel callozta 4betet, pedig mint kiderült később egy nit.
Ha AK-ra tesz, akkor miért calloz A7-tel? Az emberek totál paranoiásak BvsB, ezt egyébként elég jól ki lehet használni, én SB-ről UTG range-dzsel szoktam emelni, nem szoktam lopni, mert nem éri meg.

titcar utolsó videóját ajánlom figyelmedbe, de végülis adj csak walkot a 93o-nak amikor be van pipálva az auto-fold :)

A QQ-s handre visszatérve én nem cbeteltem, mert csak jobb adja meg. AA/KK-val allin ment volna preflop, Ax megadja és verve vagyok, JJ/TT meg sztem elcheckeli.

szerintem cbet itt = pick up dead money, és blöff, mert egy KK-t is eldobhat akár

fLeSs
Válasz TheStig kommentjére
2011. máj. 10. 9:55

megy a mikrofon.
camtasiaban hogyan lehet azt letiltani, hogy a kamera önkényesen/automatikusan ráközelítsen a képernyő egy bizonyos területére ahol éppen akció van?

szerk: sikerült.

fLeSs
Válasz fLeSs kommentjére
2011. máj. 10. 14:08

Na elkészült a videó, két részes lett, az első 1 óra, a második 4x perc.
Hát a szokásos problémák szép számmal felmerülnek benne, szal kíváncsi leszek a kommentekre. A session végül pluszos lett, de csak épphogy. A statok:

813 hand, 9,4 USD
21/16,
3bet 3,9
AF 6,54
WTSD 19,8
W$SD 59,1

A második videóban van egy időintervallum, amikor már 7 asztalon jáccok a hülyességem miatt, elég zavaró így jáccani is és gondolom nézni is, szal bocsi. :D
Most renderelődik az első videó.

wamcsi
Válasz fLeSs kommentjére
2011. máj. 10. 14:26

komment nélküli?

fLeSs
2011. máj. 10. 17:27

komment nélküli?

Nem, végig dumálok.
Pont most nézegettem bele (elég sokáig tartott a renderelés), és sztem nem fogom feltölteni, mert rengeteg benne a bazmegolás. :D Nem hiszem, hogy ezzel kéne reklámoznom magamat.

fLeSs
Válasz fLeSs kommentjére
2011. máj. 13. 20:30

Brutális vesszőfutásom folytatódik. :D :( :(
Tegnapelőtt elkezdtem jáccani a NoIQ-nál, ma meg a FTP-nél, a helyzet vhogy úgy néz ki, hogy először összeszedtem 6-7 buyint, utána elbuktam az egészet és még mínuszba is mentem pár 80/20-as szituval meg ezután az ezekből következő tilt miatt. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy mi a ************** van.

wamcsi
Válasz fLeSs kommentjére
2011. máj. 13. 20:48

:( Ismerős, nemtudom miért, de nekem is csomószor volt, hogy álomszerűen indult, utána meg buktam vissza mínuszba...

Videót szerintem töltsd fel, másoknál is volt b**meg. simán belefér, nekem tetszett a videó!

fLeSs
Válasz fLeSs kommentjére
2011. máj. 13. 20:50

Btw Full Tiltnél (találó a neve a mai nap után) a Rush póker egész okés, sztem max 2 asztalon jól lehet nyomulni. Amit észrevettem, hogy a pár fishen kívül szinte mindenki nit, non showdownban lehet nyomulni, lopni a vakokat, lazán emelni akár korai poziból is mert ezek csak tényleg a legjobb lapokkal jönnek, ha mögöttem calloznak az szinte mindig pp, egy cbettel el lehet vinni a kasszát. Ha vki 3betel akkor az tuti, hogy AK/QQ+, ráadásul a legtöbbjük QQ és KK lapokkal nem mer 4betelni, egyszerűen calloznak és ha nincs magasabb lap a flopon akkor jönnek. Ha vki 4betel/allin megy preflop, akkor az AK sima dobás.
Viszont egy idő után fárasztó és ez tényleg átmegy amolyan bot-pókerbe, ami végeredménybe nem is póker sztem, flopot szinte alig néztem, mert mindent dobnak. Annyiból jó, hogy ha nem dobnak a cbetre vagy ha vki nagyon erősködik akkor lehet dobni, és 1 mp múlva már ott a következő leosztás, könnyebb magamat függetleníteni az érzelmektől, mert nincs idő érzelmekkel foglalkozni.

fLeSs
2011. máj. 13. 20:53

:( Ismerős, nemtudom miért, de nekem is csomószor volt, hogy álomszerűen indult, utána meg buktam vissza mínuszba...

Videót szerintem töltsd fel, másoknál is volt b**meg. simán belefér, nekem tetszett a videó!

Ez tuti nem variancia vagy balszerencse, sztem aki 6-7 buyinnél nagyobbat bukik egy fellépés után az sz@r és leakekkel van teli a játéka mint az enyém is. :D :( Tudom is a hibáimat de egyszerűen nem tudok kiküszöbölni őket. Max 2 asztalon kéne jáccanom amíg nem leszek stabil nyerő.

Élő ügyfélszolgálat