Non SD jó így, ahogy van.
Statok is jók meg a graf is szép, csak így tovább. Amúgy a nonsd-vel microtéten egyáltalán nem kell törődni a winnings érdemi részét úgyis az SD-ben nyert handek fogják adni. Itt nem a blöfföké, check/raiseké meg hasonló move-oké a főszerep hanem a valuebeteké.
Btw nemtom próbáltátok-e már, de úgy vettem észre, hogy a fishek által használt minraise blöffölésre nagyon bejön. Egyrészt olcsó, másrészt az emberek félnek tőle, mert általában vmi nutsot jelent. Én még a múlt héten próbálgattam minraise blöffölgetni és ha jól emléxem az összesre dobtak. :D Akkor igazán hatásos, ha már előre rákészülök és insta-minraiselek.
Btw nemtom próbáltátok-e már, de úgy vettem észre, hogy a fishek által használt minraise blöffölésre nagyon bejön. Egyrészt olcsó, másrészt az emberek félnek tőle, mert általában vmi nutsot jelent. Én még a múlt héten próbálgattam minraise blöffölgetni és ha jól emléxem az összesre dobtak. :D Akkor igazán hatásos, ha már előre rákészülök és insta-minraiselek.
Valamirevaló regular és NL10? Néha olyan dolgokat művelnek regnek tűnő emberek amiket már NL2-n kiírtottam a játékomból. :D
Valamirevaló regular és NL10?
Kocka is játszott nl10-en... :) :))
Amúgy FTP meg Stars nl10 már tele van, persze a "valamire való" kifejezéssel eggyütt.
Én FTP-n nyitottam a múlt héten számlát de nem hiszem, hogy sokáig fogok maradni, mert a magasabb plr/flop asztalokra rendszeresen 5-10 ember vár, a rush póker meg sztem átverés (rengeteg handet le lehet nyomni, jó sok a rake ami a teremnek jó, de alig kap az ember értelmes lapot), meg egyébként is egy nit-központ.
ONGAME!