És alapvetően abban reménykednél, hogy AK-ja vagy QQ-ja van (mivel 1,8% az AA/KK/AKo/AKs vagy AA/KK/QQ/AKs), amivel szintén csak 50/50. Ezt a gondolkodást sztem el kéne felejteni, legalábbis én próbálom.
Ezért írtam, hogy hülyességet csináltam. Én egyébként az AK pre allinről is leszokóban vagyok. Csak nagyon laza vagy shotstack játékos ellen vállalnám fel újabban, de ilyen eset még nem volt. NL10-es graf lent. +EV mi? :D Lóf@sz.
Ezt mind 34 hand alatt sikerült? :/
Ezt mind 34 hand alatt sikerült? :/
Ja nem láttam az allin filtert, azért mondom 34 hand alatt ennyi beülő szép lenne. :) sry
mai nap :D
I'm running hot :D
Ezért írtam, hogy hülyességet csináltam. Én egyébként az AK pre allinről is leszokóban vagyok. Csak nagyon laza vagy shotstack játékos ellen vállalnám fel újabban, de ilyen eset még nem volt. NL10-es graf lent. +EV mi? :D Lóf@sz.
Rossz helyzetekben vállalod szerintem be AK-lyal a preflop allineket.
Na a mai nap ilyen lett úgy, hogy 77bb-s beülővel jáccok. Sztem nem volt ma egy nagyobb hibám sem, így szeretnék jáccani a továbbiakban is. Jelenleg 13 bb/100-at teljesítek, EV alapján 21 bb/100-nak kéne lennie (pre AK nincs benne csak bad beatek :D).
FTP-ról kikértem a pénzemet, a pokerstarson maradok több okból is, de erről majd később.
A mai nap a totál opásé volt, találkoztam egy fissel aki 2 asztalon jáccott és állandóan lejavult, leszedett rólam 4 stacket, plusz jó kis coolerekbe futottam és ez így már a tegnapi -5-6 buyinnel EV alatti eredménnyel összeadva kicsapta a biztosítékot.
Most egy ideig meditálnom kell, nem fogok írni.