99-et nagy hiba volt dobni turnön, 5.21/19.42-t kell megadnod, tehát 26,8% kell, hogy 0-ás legyen, ha színe van, akkor is van 10 outod, tehát 10/37 az esélye, hogy te nyersz, (azért 37, mert kiesik az 5 ismert lap, + ha színe van, nem lehet nála A, 7, 9, T) ami 27%. Tehát ha biztos vagy benne, hogy színe van, akkor is +EV a call, de könnyen lehet, hogy 2 párral, vagy hasonlóval teszi ezt, mert megijed a színtől (hülyeség, de sokszor láttam már).
Meg az AA-val játszhattál volna egy blockbet/foldot is, mert ha pl betelsz 2$-ig, ha nincs Q-ja, nem mer visszaemelni, de akár meg is adhat 2párral, viszont ha checkelsz, nagyon sok lappal megpróbálhat kiűzni.
A 9es szettedben biztos vagy, hogy jó dobás volt?
Flössel pont nem menne előlröl allin szerintem 2pár, de egyébként ha még flösse is van 10 outod. Most nincs előttem a pontos pot méret, de ha jól emlékszem, 5$ kell adnod a 15$ potba
Üdv,
Misi
Polával beszéltem ezekről, szerinte 99 handnél vagy flopon raise allin, vagy ha így alakult, akkor turn fold (egyébként benne van, hogy vmi Ax-et jáccott túl a csávó, de kicsi a valószínűsége, egyébként is passzív fish volt).
Az AA-nál ő is azt mondta és én is úgy gondolom utólag, hogy bet/foldolni kellett volna, csak hát ezek a fishek rajtakapnak ha gyenge vagyok, ha 2-t emelek abba a potba, akkor is rámtolja 2 párral, mert nem képes felfogni, hogy ott egy 4lapos sor a boardon.
Az a 16$ is sok. Ha azt nézed 1,5 BI. Elvileg 18K hand alatt ki lehet nyírni a szintet. (pl Gabiru) Ezért sem akarok venni.... Majd gyűlik magától... :D
Ha az első 15k hand alatti teljesítményem alapján ítélném meg a játékomat akkor már talán NL50-en járnék, mert NL10 első 15k handem jó volt (viszont azóta jáccottam legalább +50k-t NL10-en és mint kiderült nem olyan jó a játékom). 15k kicsi minta, pár nap játék.
Ha az első 15k hand alatti teljesítményem alapján ítélném meg a játékomat akkor már talán NL50-en járnék, mert NL10 első 15k handem jó volt (viszont azóta jáccottam legalább +50k-t NL10-en és mint kiderült nem olyan jó a játékom). 15k kicsi minta, pár nap játék.
Nekem nagyon fura, hogy stars-on simám ment a 10, (talán még a 25-is) itt meg még Te is szenvedsz.
GL
Az a 16$ is sok. Ha azt nézed 1,5 BI. Elvileg 18K hand alatt ki lehet nyírni a szintet. (pl Gabiru) Ezért sem akarok venni.... Majd gyűlik magától... :D
Ha csak 1bb/100-zal növeli a winratet már 2 $ pluszban vagy 18K hand alatt. + azért akármilyen jó valaki, 18K alatti szintlépéshez szerencse is kell.
fleSs, hogy érzed mennyit segít?
De ilyen módon még csak most kezdtem el kihasználni, a postflop statokat eddig senkinél sem figyeltem és mint kiderült ez volt talán a legnagyobb leakem