fLeSs
Válasz fLeSs kommentjére
2011. júl. 22. 10:26

próba

$0.10/$0.25 No Limit Holdem
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
UTG ($31.36)
ÉN (UTG+1) ($25)
CO ($36.17)
BTN ($44.21)
SB ($30.83)
BB ($39.68)

Pre-Flop: ($0.35, 6 players) ÉN is UTG+1 :ad: :6d:
1 fold, ÉN raises to $0.75, 1 fold, BTN calls $0.75, 2 folds

Flop: :ts: :3d: :2d: ($1.85, 2 players)
ÉN checks, BTN bets $0.88, ÉN calls $0.88

Turn: :4s: ($3.61, 2 players)
ÉN checks, BTN bets $2.25, ÉN calls $2.25

River: :jh: ($8.11, 2 players)
ÉN checks, BTN bets $4.25, ÉN calls $4.25

Final Pot: $16.61
ÉN shows high card Ace
:ad: :6d:
BTN shows high card King
:8s: :ks:

ÉN wins $15.80 (net +$7.67)

BTN lost $8.13

http://kepfeltoltes.hu/110722/allhandz_www.kepfeltoltes.hu_.png

dexterjacko
Válasz fLeSs kommentjére
2011. júl. 22. 11:41

"ÉN" > ez kurv@jó :D

Sziszko0313
Válasz fLeSs kommentjére
2011. júl. 22. 11:50

próba

Itt volt vmi read-ed?

Szép a graf!!!!!

fLeSs
Válasz Sziszko0313 kommentjére
2011. júl. 22. 12:21

Itt volt vmi read-ed?

Szép a graf!!!!!

az volt a read, hogy keveset dob cbetre, sokat c/r-el vagy raiseli a cbetet és az 50-60% pot bet nagyon gyenge. és ha van egy közepesen erős sd handje, akkor checkel.
flopon lehet T-je vagy drawja de a drawjait verem. Lehet nála A5/A4 vagy 45 vagy Ax. vagy set. vayg vmi közepes pár. de fél potot betel, szal a set nem vszínű.
turnon lejött egy 4-es amivel már lehet 1 párja, de betel, szóval még mindig vagy Tx vagy draw. vagy közepes pár.
riveren megint fél pot bet, riveren nem jött le semelyik draw, és megint fél potot betel. T-t sztem itt mögémcheckeli, közepes párt mögémcheckeli, mert milyen rosszabb adja meg? max ha TJ-je van.

de ilyen handek egy sessionben max 2-3 ha van.

Gabiru
Válasz fLeSs kommentjére
2011. júl. 22. 12:40

az volt a read, hogy keveset dob cbetre, sokat c/r-el vagy raiseli a cbetet és az 50-60% pot bet nagyon gyenge. és ha van egy közepesen erős sd handje, akkor checkel.
flopon lehet T-je vagy drawja de a drawjait verem. Lehet nála A5/A4 vagy 45 vagy Ax. vagy set. vayg vmi közepes pár. de fél potot betel, szal a set nem vszínű.
turnon lejött egy 4-es amivel már lehet 1 párja, de betel, szóval még mindig vagy Tx vagy draw. vagy közepes pár.
riveren megint fél pot bet, riveren nem jött le semelyik draw, és megint fél potot betel. T-t sztem itt mögémcheckeli, közepes párt mögémcheckeli, mert milyen rosszabb adja meg? max ha TJ-je van.

de ilyen handek egy sessionben max 2-3 ha van.

Megkérdezhetem hogy hány handed volt róla?
Én ezt most csak úgy hallkan jegyzem meg hogy nagyon szépek a levezetések de ezt egyszer fogod benézni de akkor nagyon szar lesz szóval én leszoknék ezekrőla dolgokról mert minden csak nem +EV és belemagyarázni bármit lehet a dolgokba de ha nem akarsz tilteni akkor ezekről a hülyeségekről szokj le hogy Ász magassal WP-getsz és 100%-ban kizársz mindent mert egyszer nagyot fogsz bukni emiatt!

GL!

fLeSs
Válasz Gabiru kommentjére
2011. júl. 22. 12:47

10 000 handem van róla.

Az a mentalitás amit te képviselsz a weaktight. :D Nem mintha én nagy handreader lennék, de próbálkozok. Btw ha itt bukok, akkor sem tiltelek (más dolgoktól szoktam tiltelni). Egyszerűen csak próbálom magam fejleszteni, kíváncsi vagyok, hogy jól gondolkodom-e. Ez van mikor bejön, van mikor nem. A végén egy readdel leszek gazdagabb. Egyébként az emberek többet blöffölnek mikrón, mint azt gondoltam volna, szal változtatok az aláírásomon. :D

Gabiru
Válasz fLeSs kommentjére
2011. júl. 22. 12:56

10 000 handem van róla.

Az a mentalitás amit te képviselsz a weaktight. :D Nem mintha én nagy handreader lennék, de próbálkozok. Btw ha itt bukok, akkor sem tiltelek. Egyszerűen csak próbálom magam fejleszteni, kíváncsi vagyok, hogy jól gondolkodom-e. Ez van mikor bejön, van mikor nem. A végén egy readdel leszek gazdagabb. Egyébként az emberek többet blöffölnek mikrón, mint azt gondoltam volna, szal változtatok az aláírásomon. :D

Hát én minden csak nem a passziv játék híve vagyok nekem a legnagyobb hibám hogy lejátszani akarok sokszor embereket semmivel és ebben égetem a legtöbb pénzt, én csak azt mondom hogy mikron még kár ilyet csinálni mert csak pénz égetsz vele és ha sok olyan move beleívodik a játékodba ami erősen megkérdőjelezhető, akkor nagyobb limiteken nagyon meg fogod fizetni ennek az árát!

De te tudod én csak a véleményem mondom el, amit az írásaidból leszűrök.

GL!

fLeSs
Válasz Gabiru kommentjére
2011. júl. 22. 12:58

"legnagyobb hibám hogy lejátszani akarok sokszor embereket semmivel"

ez a WP, nem az amit én csinálok.
én nem akarok lejáccani senkit, egyszerűen csak átgondolom a dolgokat. de ez ugye 60 asztalon nem megy...

fLeSs
Válasz fLeSs kommentjére
2011. júl. 22. 16:10

Na ma a pöcs másik oldalán álltam 4 esetben is (2 cooler, 2 bad beat), szal egyelőre bukó van. Ezeket leszámítva sztem jó vagyok. :D

fLeSs
Válasz fLeSs kommentjére
2011. júl. 22. 19:22

vmit ki kéne találni, hogy hogyan jáccak AK-val ha le3betelnek, mert
1. ha OOP megadom, kiblöffölnek vagy lejavulnak
2. ha IP megadom, lejavulnak
3. ha 4betelek (IP vagy OOP) és allin megy, és megadom, 99% hogy bukok

ma -3 buyin AK-val. amikor kevés AK-t kapok, qrvajól megy a játék, nem kell ezzel foglalkoznom.

Élő ügyfélszolgálat