Persze, hogy nem jelent semmit 4BI bukó ilyen mintán. Csak éppen szintlépés van nála és ilyenkor azért jobban megérzi az ember ezt!!!
A "kedvencem" az, amikor belémdonkolnak. Nem csak NL25-ön, hanem alatta is. Erről jó lenne látni egy leírást/videót, hogy mit lehet ellene csinálni.
Pl. JJ-vel emelek, fish vakon megad, és jön a Kxx flop, fish donkol, én call, turn blank, fish donk és én?
Vagy amikor a reg donkol. Úgy vettem észre, hogy regeknél ez általában gyengeséget jelent, 2./3. pár, gutshot/OESD. Fisheknél változó, vkinél TPWK, vkinél 2. pár, vkinél meg overpár, amivel slowplayel, meg hasonlók.
De nem is ez a legrosszabb, hanem az, hogy ettől felkapom a vizet, hiába vagyok higgadt mostanában.
A másik, amikor a fish a párosodott boardon x/minraisel. Ez náluk vagy a nagy semmi, mert a párosodott boardon nem hisznek az embernek, vagy a drill. Én ma 3szor kifogtam a drillt. :D
Egyébként a problémás handek majdnem mind wp-zésnek fogható fel, amikor 87234-szerre le3betelnek/squeezelnek a 13%-os 3betes emberkék, akkor betolom TT-vel is és persze épp akkor van KK-ja meg hasonlók.
A maradékban meg lejavultak. 2000 handből egyetlen értelmes handem volt ma, amivel 1,5 beülőt nyertem.
Na mindegy, már nincs kedvem nyafogni, inkább azt mondja meg vki, hogy mit csináljak a donkbetekkel.
Ja igen, meg amit nem értek, hogy az emberek miért calloznak 3betet OOP AK-val meg QQ-val?... És akkor jön a Kxx flop (neki AK-ja van) és x/r-zel. Bolondok ezek, komolyan...
A "kedvencem" az, amikor belémdonkolnak. Nem csak NL25-ön, hanem alatta is. Erről jó lenne látni egy leírást/videót, hogy mit lehet ellene csinálni.
Pl. JJ-vel emelek, fish vakon megad, és jön a Kxx flop, fish donkol, én call, turn blank, fish donk és én?
Vagy amikor a reg donkol. Úgy vettem észre, hogy regeknél ez általában gyengeséget jelent, 2./3. pár, gutshot/OESD. Fisheknél változó, vkinél TPWK, vkinél 2. pár, vkinél meg overpár, amivel slowplayel, meg hasonlók.
De nem is ez a legrosszabb, hanem az, hogy ettől felkapom a vizet, hiába vagyok higgadt mostanában.
A másik, amikor a fish a párosodott boardon x/minraisel. Ez náluk vagy a nagy semmi, mert a párosodott boardon nem hisznek az embernek, vagy a drill. Én ma 3szor kifogtam a drillt. :D
Egyébként a problémás handek majdnem mind wp-zésnek fogható fel, amikor 87234-szerre le3betelnek/squeezelnek a 13%-os 3betes emberkék, akkor betolom TT-vel is és persze épp akkor van KK-ja meg hasonlók.
A maradékban meg lejavultak. 2000 handből egyetlen értelmes handem volt ma, amivel 1,5 beülőt nyertem.
Na mindegy, már nincs kedvem nyafogni, inkább azt mondja meg vki, hogy mit csináljak a donkbetekkel.
Az a baj, hogy ha azt látják, hogy 5ször belémdonkolnak és én mindig dobok akkor elég egyszerű lesz ellenem jáccani: csak donkolni kell ellenem és én dobok. :D
Differentborder elég jól összefoglalta a dolgot.
Még annyit tennék hozzá a donk témához, hogy reg-ek általában weak szoktak donkolni gyenge pp-vel, vagy broadway-ekkel. Én ilyenkor akár float céllal is call-ozok azzal a szándékkal, hogy any turn check-nél bet-elek, ott szinte mindig checkfold-olnak. Ha wet a flop, akkor pedig inkább raise-elek.
Fish-ek donk-olási szokásait illetően pedig kell a read. Van aki TP-vel donk-ol, van aki total air-el stb.
Én anno megkérdeztem DC-n Grindcore-t, hogy mi a tanácsa fish donk-al szemben. Azt mondta, hogy az egy jó alap, ha nézzük a fcb-t. Ha az magas, akkor nagy valószínűséggel value-ért donk-ol. És vica versa.
Köszi a tanácsokat, donkolásra eddig én is így reagáltam. Holnap játék.
Ma már voltak pluszos jelek, de megint összeomlás lett a vége. Fish 3szor lemákolt 80/20-ban és nem tudtam higgadt maradni... Egyébként folyamatosan olyan érzésem van, hogy simán lejátszanak (nonsd-m zuhanórepülésben), és ennél rosszabb sztem nem is létezhet pókerben. Abszolút nem élvezem, egy kínszenvedés az egész.
Mi lenne ha tartanál 1-2 hét szünetet, vagy már megvolt?
Jáccottam még egy kicsit, kár volt. :D megint sikerült eljutnom 3 buyinig nagy nehezen, aztán jöttek a lemákolások. és alig vagyok EV alatt. Ilyen handek NL10-en az elmúlt 25000 leosztásban nem voltak.