06/09 4. nagyon mini session
Toltam egy kb 20 handes session mivel 15 percet vártam és ezalatt 2 asztal nyilt meg amiből az egyik el is fogyott, ez alatt sikerült kb 30bb-t nyernem mert egy SS KT vel belenézett az ászokba:)
06/09 5.session
Ez a session kb 1 órásra sikerült, és 500 hand ment le alatta
Az első jelentősebb potom egy flush vs full bukó volt de sikerült megúsznom 60BB vel, mivel riverre esett egy 4edik pikk és azzal párosodott a board ezért inkább csak cc toltam mert rosszabbal ugyse adná ha hivok, így meg blöfföt is indukálhatok, és a full ellen se bukok annyit mint különben
Nem sokkal késöbb egy ultra fish átblöffölt egy egész stacket ( pont olyan parti volt amit az elöző handben nme tudtam szintén eldobni a river overbetre de mivel itt maniac volt az ellen a Kxx Q K elégnek éreztem a KJ-t ellene és bejött mert vmi 67 volt nála:)
köv nagyobb handemben J9 el 3beteltem button elvileg reget aki AQ val adott a board 99824 volt és végig adott még a river ai-t is szoval nem tom mi volt ez tőle de HM szerint 23K hand alatt vmi + ba volt, szoval lehet simán tiltre tette elöttem vki, főleg hogy nem sokkal késöbb áttolt még egy stacket
Ezen kívűl nem voltak jelentősebb potaim most igy + 2,5Bi lett a vége a sessionnek:)
06609 6.session
Toltam egy utolsó sessiont ma, elég jól indult volt + 1,5Bi fölött is vmelyest, de sajna utána egy fishebb gyerek ellen kaptam egy QQ-t és jött neki a set , és sikerült le is stackelnie+ a végén még volt egy rosszabb callom így a vége kicsit kevesebb mint + 0,5Bi lett
a nap vége +6,5Bi lett, jól jött már végre egy ilyen nap:)
06/10 1.session
Hát nem sikerült vmi hosszúra, mivel nincs vmi sok asztal, ezen kívűl azoknak a felén is csak regekel találkoztam, 1 vagy 2 asztal volt ahol találtam 50VPIP fisheket, de miután kb 15 perc alatt elbukták a maguk fél stackjét úgy gondoltam elég lesz most ebből a sessionből lesz jobb alkalmam is rá
a vége vmi minimális + lett
06/10 2.session
Ez sem sikerült vmi hosszúra, megint találtam az asztalokon pár fisht, viszont elgé gyorsan elfogytak, és az a pár aki maradt már kellemetlenebb fishi volt+ poziciójuk volt rajtam igy inkább felfüggesztettem a játékot
a nagyobb potokba buktam egy majdnem fel stackes ellen egy AK vs AA-t
viszont egy másiktól vissza is szedtem et egy KK vs AKnál és sikerült még egy AK vs JJ-t is behúznom, amitől eléggé elszoktam mostanáság, így kb +1Bi lett a session vége
06/10 3.session
Sajnos ez a session már nem sikerült olyan jól mint az elöző néhány, nem is nagy potokat buktam ( két darab kb fél stack volt) hanem elég laphalott voltam, így elég sokat kellett dobálnom és fordítva viszont nagyon elkerültek most a nagyobb potok, így a végére szép lassan összegyűlt -2Bi
06/10 4.session
Elkezdtem még egy sessiont, de vhogy nem tudtam jól ráhangolódni ezért 20 perc után inkább befejeztem.
A vége kb 0 lett
06610 5.session
Toltam egy utolsó sessiont, de nem sikerült hosszúra megint nem tudtam kifogni jó asztalokat, ráadásul olyan dög meleg van, hogy koncentrálni is nehéz vagyis úgy döntöttem elég lesz ez mára:)
a nap vmi kis minusz lett szumma, nem hoztam a legjobb játékom alatta egy olyan közepes B szintet mondanék neki
06/11 1.session
Sajna elkapott újra a lejtmenet kicsit több mint -1Bi lett a vége a sessionnek bár meg lehet magyarázni egy Ak vs KK val, de elég sok hibát is elkövettem mellé amire nincs nagyon magyarázatom:S
ahogy visszaszámoltam olyan 70bb volt amit mondhatjuk hogy szó szerint kidobtam a kukába
06/10 2. session
Sajnos megint egy bukó sessiont kell elkönyvelnem ráadásul majdnem 2Bi is lett amiből olyan 0,5ről megint én tehetek, a másiknál sajnos a floppolt flushom ami szinsorra is várt nem tudot a 700as potba kitartani a set és A magas flushhuzó ellen sajnos:(