Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > hosocske - próbálkozásai, tündöklései és bukásai

hosocske
Válasz hosocske kommentjére
2010. jún. 4. 7:42

06/04 1.session

Nem indult vmi jól a session, elég laphalott voltam, és nem is tudtam annyira jó asztalokat találni, bár egy két fishi akadt azért sok reg volt a jobbak közül

Ezen kívűl mivel az elmúlt napokban elég aggrón toltam, kezdenek néha visszajátszani ezért abból is vissza kellett vennem

Elején SB vs BB végig blöfföltem egy Kxx fd J xs partit amit sajnos KT vel végig callolt a másik amivel kb fél stackem el is ment, + szinte az összes közepes vs közepes lapnál én voltam a kicsit gyengébb, de ugye a pokernél nincs olyan hogy kicsit vagy nagyon

Ezután némiképp visszajöttem, majd visoznt következett egy 70%os bukó parti: SB vs BB hivok ellen kurva aggró vak vs vak vissza hiv 18ig adok AJs f A6x cheakelek hiv 40re 28ig adok turn x cheakelek ai megy adom ( bár lehet nem helyesen, de olyan aggró volt hogy nem tudtam dobni) mutat 36s (fd van neki) river 6

Ezzel újra visszaestem kb -120bbre

Ezek után kis potokkal épitkeztem majd visszajöt az elöző parti bár lehet ezt is szarul játszottam meg

***** Hand History for Game 2300029358 ***** (IPoker)
$200.00 USD NL Texas Hold'em - Friday, June 04, 07:03:56 ET 2010
Table Rois (Real Money)
Seat 3 is the button
Seat 1: samchen123 ( $213.30 USD )
Seat 3: Dojot1 ( $444.40 USD )
Seat 5: TrickyRicky9 ( $197.00 USD )
Seat 6: pokerholllic ( $237.70 USD )
Seat 8: CtrlAltDegen11 ( $247.40 USD )
Seat 10: moorzan ( $250.00 USD )
TrickyRicky9 posts small blind [$1.00 USD].
pokerholllic posts big blind [$2.00 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to moorzan [ :As: :Ad: ]
CtrlAltDegen11 folds
moorzan raises [$6.00 USD]
samchen123 calls [$6.00 USD]
Dojot1 folds
TrickyRicky9 folds
pokerholllic calls [$4.00 USD]
** Dealing Flop ** [ :4s:, :Ts:, :8d: ]
pokerholllic bets [$14.00 USD]
moorzan calls [$14.00 USD]
samchen123 folds
** Dealing Turn ** [ :Jc: ]
pokerholllic checks
moorzan bets [$32.00 USD]
pokerholllic raises [$94.00 USD]
moorzan calls [$62.00 USD]
** Dealing River ** [ :Ah: ]
pokerholllic bets [$123.70 USD]
moorzan calls [$123.70 USD]
moorzan wins $479.40 USD from main pot
pokerholllic shows [:Td:, :Jd: ]

a set nem nagyon merült fel bennem mivel elötte nem sokkal riverig cheakelte a setjét, akkor viszont valszeg jobb lett volna floppon simán visszahivni (meg kül is ) turnon CR után vhogy még mindig nem tudtam elhinni biztosra ,hogy jobb de azért kizárni se tudtam vagyis blank river esetén jó eséllyel dobtam volna, a river A szerencsére megkönnyítette a dolgomat, de sztem itt meg ő volt a fasz mert mi rosszabbal tudnám megadni az aijét azt nem értem, akkor már inkább cc hátha ráblöffölök vmi busted drawal

Szoval mind a ketten szarul játszottuk meg sztem a handet, de msot én jöttem ki jól belőle:D

Ezzel a partival jöttem vissza kb egálra, és mivel letelt az 1 óra és az asztalok nem voltak jók inkább kiszálltam, szerencsére a legvégén még egy fishebb gyerek áttolt fél stacket ajándékba, így a végére még vmi + om is lett:)

hosocske
2010. jún. 4. 10:25

06/04 2.session

Toltam egy második sessiont sajnos ez -2,5BI re sikerült egyszerűen nem tudok mutatás után nyerni:(

A session elején sikerült egyből leszednem egy blöffel vkiről fél Bi-t utána viszont folyamatosan vagy a két közepes lap közül nálam volt a rosszabb, vagy lejött a draw stb

Nemsokkal késöbb egy elég overaggró gyerek ellen SB vs BB betoltuk nálam AQ nála QQ, késöbb pedig sikerült 5bet ai mennem 66 al button vs vak és sikerült egy AA ba futnom, de nem is hoztam az elmúlt napok szintjét ezt el kell ismernem:(

hosocske
2010. jún. 4. 12:50

06/04 3.session

Mivel nem nagyon akart asztal indulni beültem 2 emberhez ahol az egyik full stack a másik fél stack volt, a full stackes gyorsan lelépett, igy HU maradtunk gondoltam mivel félstack jó esélye van hogy fish s ezt kiderítem

Tényleg elég gyenge volt sokat volt passziv dobált, de sajnos aztán a szokásso coin bukó befigyelt:( ezek után viszont ugyanugy dobált tovább eléggé lehetett readelni igy szép lassan kis potokba visszaszereztem tőle az elbukott coint

A többi asztalon nem sok mindent történt sajnos egyre inkáb tapasztalom, hogy már nem tisztelik a 3betjeimet egyre több 4betet kapok, vagyis lehet visszább kell majd szórítanom, és reménkedni háétha kifizetik majd a lapomat:)

a session vége +0,5Bi lett nagyon nem volt benne több sztem

hosocske
2010. jún. 4. 15:45

06/04 4.session

Kezd kurvára elegem lenni az RNG ből megint 3Bi vel EV alatt hoztam, ráadásul egy faroknak sikerült a GS re várni 200 deepen de mergérte hogy kifizessem a sorát, mert ugy erre nem nagyon tudtam tenni...:(

A játékom kb rendbe volt (1-2 hiba volt azért) csak az elmúlt két hétbe nem tudom legyőzni az RNG-t, pedig érzem, hogy jobban játszom mint elötte, de majd csak kijön a hosszú táv

hosocske
2010. jún. 4. 19:18

06/04 5.session

ai-t megint nem sikerült nyernem, csak most még a 3bet potokba is találtak vmit az ellenfelek szinte mindig:(

-0,5Bi

hosocske
2010. jún. 4. 19:27

MA sztem már nem játszom többet, nem tok már kellő önbizalmat ma magamba önteni:(

hosocske
2010. jún. 5. 0:36

az esti sessiont inkább ma először a heroes 3 váltotta fel, de gyorsan rájöttem, hogy RNG papa jóvoltából nekem most inkább vmi gyilkolós játékra van szükségem, tehát a régi idők emlékére doom 2-t toltam 4es fokozaton, a 12es pályán vok most, de vmi elbaszott nehéz ezen a fokozaton már ez a pálya is( de lehet csak én vok béna:) )

pilotkex
2010. jún. 5. 2:09

A , és . gombokkal gyorsabb az ember, mint a sima nyilakkal!
Youtoubeon doom témában ajánlom figyelmedbe Sindrom11 és tatsurdcacocaco videóit :D

hosocske
Válasz pilotkex kommentjére
2010. jún. 5. 10:37

06/05 1.session

Nem akar összejönni játék vhogy, csomó fishnek jön a draw vagy a backdoor két pár, sokszor vok rosszkor rossz helyen, ráadásul most gyengébben is játszom mint eddig:(

hosocske
2010. jún. 5. 14:15

06/05 2.session

Egyszerűen nem tudok mit csinálni, most kivételesen a végére fél Bi vel Ev felett voltam, ezért hát most megkaptam a set vs setet overpár vs setet a 667 en stb, vége lehetne már ennek a szopó szériának:(

lehet hogy 100on 10Bi vel EV felett vok, de 200on 17Bi vel alatta ami 15K hand alatt már kezd kurva iritáló lenni, mág ha mondhatnám, hogy legalább a coolerek nagy többségén a fasz jó oldalán vok...

Na et a rinyát most ki kellett írni magamból:)

Élő ügyfélszolgálat