Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > hosocske - próbálkozásai, tündöklései és bukásai

hosocske
Válasz hosocske kommentjére
2010. jún. 15. 11:51

06/15 1. session

Beszálltam egy sessionre, de sajnos most is elég bozalmas nit a mezőny, viszont ők is tolják a light 3-4 beteket ami eléggé menehezíti az ember életét, így megint a néhány fisht próbáltam elkapni, de most ez elég minimálisan sikerült + buktam egy 40bb-s SS ellen egy coint, így a ession vége kb 0 lett,

ez kb fél óra volt, utána inkább kiszálltam, mert nagyon szar asztalokat fogtam ki, és nem is akartak újak nyílni:S

hosocske
2010. jún. 15. 14:00

06/15 2.session

Szokásosan EV alatt 1,5Bi:( csak most még kaptam mellé két coolert is= -2Bi

incredible91
2010. jún. 15. 15:59

Bad Beat:)

hosocske
Válasz incredible91 kommentjére
2010. jún. 15. 17:04

06/15 3.session

Az ai-neknél még mindig nem találom meg a gólt rugó cipőm, visoznt most legalább én voltam 2szer a cooler jó oldalán +2Bi :)

hosocske
2010. jún. 15. 18:22

beültem egy sessionre de 3 leosztás után réjöttem, hogy én erre most nem tok ráhangolódni, így 5 hand lett belőle:D

danfiu
2010. jún. 15. 18:25

beültem egy sessionre de 3 leosztás után réjöttem, hogy én erre most nem tok ráhangolódni, így 5 hand lett belőle:D

Ha nincs kedve az embernek jatszani, akkor abba kell hagyni arra a napra, csak bukta lesz a vége!

hosocske
Válasz danfiu kommentjére
2010. jún. 16. 8:01

06/16 1.session

danfiu: pontosan nem is játszottam többet:)

Elég jól jöttek a settek a session alatt, bár általában akkor sikerült nagyobb potot behúznom igy is amikor az ellen volt inkább fasz és le akart játszani, és siekrült egy két fisht is lekaszálnom, viszont kaptam egy KK vs AA-t + megint sikerült a maradék két ainemből ( mind a kettő 80% ) ból elbukni az egyiket ami ráadásul 300bb-s pot volt euróban:(

így a vége ezenek ellenére is csak + 1Bi lett

hosocske
2010. jún. 16. 12:55

beszálltam játszani, de nagyon rossz asztalokat fogtam ki, és fáradtank is éreztem magam így gyorsan befejeztem a sessiont

hosocske
2010. jún. 16. 20:02

Elég demoralizáló sessionöm volt, laphalál párosult azzal, hogy megint a két coinból az SS ellen nyerek a full stack ellen bukok, a vége felé sajnos viszont én is hibáztam egy nagoyt ami még +fél stackem bánta session kb -2Bi:(

hosocske
2010. jún. 16. 22:43

Sikerült egy elég jó sessiont összehoznom, mivel sikerült kifognom néhány igazi agyhalott fisht ami abból is látszik hogy 3 full stack potot nyertem, ezekben normális gondolkozó játékosok ellen ha 1 össze jött volna lehet sokat mondok, de ők velem voltak:)

RNG sajnos ennyire nem volt kegyes, de a vicc, hogy ennek ellenére is sikerült +4Bi ben zárnom:D

Élő ügyfélszolgálat