Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > hosocske - próbálkozásai, tündöklései és bukásai

hosocske
Válasz hosocske kommentjére
2010. jún. 18. 20:43

Totlam egy sessiont, az elején nem történt semmi különös utána, viszont kaptam elég sok coolert a rossz oldalról viszont csak akkorákat akiet meg lehetett volna úszni mondjuk szumma úgy 1,5bi ből, de nekem sikerült vagy 3Bi-t elbuknom rajtuk:(, a vége felé legalább meglett ennek a haszna, mert azt hitte egy reg hogy tilten vok teljesen ( pedig csak kicsit voltam:) ) és lehúztam róla 2 stacket is, így a végére sikerült -1Bi re visszahozni a sessiont,

de nem vok vele megelégedve nagyon a coolerek ellenére, mert nagyon sok teljesen szar döntést hoztam:(

hosocske
2010. jún. 18. 23:49

Toltam még egy utolsó sessiont, elég jól ment a játék amiben ugye a fish hunting volt a fővonal péntek este, elég jól is ment, egy rossz partim volt, de ott is mivel teljsen agyhalott volt az ellen, ezért tudott lehúzni 65bb vel.

Visszanéztem a handeket, cooler nem volt köztük se itt se ott, aineken már csak röhögni tudok, de egy két mágus miatt azok ellenére is + 2,5BI lett a vége:)

hosocske
2010. jún. 19. 11:53

Elkezdtem tolni egy reggeli sessiont, de tele volt ( ha nem is a legütősebb) regekkel az söszes asztal, így inkább kiszálltam, lesz ennél jobb alkalom is:)

hosocske
2010. jún. 19. 15:07

totlam egy sessiont jól álltam +1,5 Bi körül amikor jött a szokásso szopó széria csak most 1 overpár vs overpárt nyertem kb 6 ból nem EV vel csak 1 el lettem alul a végén meg még rátilteltem két 2BI igy a vége -4Bi lett

hosocske
2010. jún. 20. 16:00

Egész jól ment a mai első session, a tegnapi borzalmas s. után próbáltam visszafogni magam, és minden lépés elött elmagyarázni magamnak mit miért teszek, meg is lett az eredménye +1,5Bi :)

hosocske
2010. jún. 20. 18:40

Most nem sikerült jó asztalokat kifognom, így inkább kiszálltam úgy 20 perc után

hosocske
2010. jún. 20. 20:31

Toltam a meccs elött egy sessiont, egész korrektűl toltam sztem, 2 nagy paritm volt összesen először stackeltem egy gyereket aki drawal rátolta a soromra turnon , de sajnos kb 3 partival késöbb kaptam egy set vs flusht így a session vége vmi nagyon minimális 3 lett

hosocske
2010. jún. 21. 8:44

Elkezdtem tolni egy sessiont, de a legtöbb asztalon csak reg volt, ráadásul olyanok akik szeretnek light 3-4betekkel operálni, így fél óra után felfüggesztettem játékot

Kicsivel kevesebb mint +1Bi lett mivel sikerült egy QQ vs AA-t behúznom az egyik ilyen light 3-4betelgetős ellen

hosocske
2010. jún. 21. 12:09

Jól ment a második session, sikerült 2,5Bit összenyernem, 1 ebből egy fish ellen volt, egyszer meg egy aggró fishreg tolta rám az AJ-t 5bet ai co vs button, és kitartott az AK:)

hosocske
2010. jún. 22. 0:39

Ma végre egy elég szerencsés napot tudhatok magaménak, a 3. session elején is sikerült behúznom egy AK vs KK-t és egy AA vs KK-t,

Bár utána kaptam egy két kissebb coolert, de elég olcsón meg tudtam úszni őket, majd egy gyerek betolta a settem ellen egy drawal ami kitartott, és pár fishről is le tudtam szedni egy keveset

így +4Bi lett a session:) (EV +2)

Élő ügyfélszolgálat