Jól sikerült a session, szerencsémre pont rosszkor akartak kiblöffölni az ellenek pl sb vs bb 762 ön 44el a 76omat és egy fishi akart még 180deepen de nem tudtam elengedni a AxxAA-n a JJ-t és most ez be is jött :)
+3,5Bi
Jól sikerült a session, szerencsémre pont rosszkor akartak kiblöffölni az ellenek pl sb vs bb 762 ön 44el a 76omat és egy fishi akart még 180deepen de nem tudtam elengedni a AxxAA-n a JJ-t és most ez be is jött :)
+3,5Bi
Grat!
Azt én is szeretem amikor előadják ami kb nálam van :P
csak ilyet még!
GL
vmiért nem akarnak betölteni az asztalok csokin, pedig elvielg vannak fent emberek vagyis nem tom mi lehet a baj, de ezt egy égi jelnek veszem és nem játszom ma már többet:)
A hó utosló napján, a hóra jellemző session kapott el, Q magas flush vs A magas flush top set vs sor és még sorolhatnám, -4Bi úgy, hogy nem volt benne felels kidobás..:( :)
A hó utosló napján, a hóra jellemző session kapott el, Q magas flush vs A magas flush top set vs sor és még sorolhatnám, -4Bi úgy, hogy nem volt benne felels kidobás..:( :)
Hát nem, de már megint felmentem 4bb/100 felé, és egyből visszaveszi az RNG:D
következő sessionöm elég laphalálra sikeredett -0,5Bi sztem, le is zárom vele a hónapot
Lesz hónapzáró blog?
jaja, már ott van:)