gondoltam a foci végénél beszállokm egy sessionre hátha pár részeg fisht sikerül lestackelni:)
az elején elég jól ment a játék, utána sajna kaptam egy két coolert meg rosszkor időzített blöfföm is volt, de elég olcsón megúsztam őket, bár valszeg nem is valueztam ki mindig a legtöbb pénzt az ellenekből
a session vége kb 0 lett
Körülbelül a tegnap esti sessiont sikerült lemásolnom ,az elején felmentem +1beülőre, utána elkapott egy két kissebb cooler, amiket olyan közepes szinten tudtam hozni sztem (mármint hogy mennyit bukok rajtuk), vagyis nem is hoztam életem játékát, olyan közepes B játéknak mondanám
a session vége mondhatjuk 0 lett
sajnos, most jött egy a pár nappal ezelöttiekre emlékeztető session, kaptam 3coolert és 1,5Bi vel Ev alatt is mozogtam eredmény -2,5Bi
Sajnos megint egy borzalmas sessiont toltam, 1,5Bi vel EV alatt + sikerült soksozr rosszkor rossz helyen lennemm és egy hülye fish is lestackelt mert Qts el adott 3betet a JJ-m ellen én miután a Q55 fd on cbetre ai ment azt hittem hogy nincs semmi nála (mint egy 70% ban igaz is:) de most volt:( )
eredmény -3Bi
Tököm tele van már kibaszott 3 napig nem szopok, err újra ugynaott vok mint elötte, ai nem tudok nyerni, 34s 3betet ad és veri backdooral a settem és Q8s 3betel meg ahol én sor ö flusht floppol, mi a ... lehet ilyenkor tenni:(
inkább megyek játszok vmi szar pc-s játékkal azzal olcsóbban megúszom:P
06/25
toltam egy első sessiont ma, elég rosszul játszottam, és sokszor voltam rosszkor rossz helyen, deegy partiba végül mellém állt a szerencse és nyertem egy set vs setet
egész jól ment a mai első session, az elején elég jól sikerült lereadelnemegy két embert, majd kaptam egy coolert full stacken a jó oldalról így sikerült +2,5Bi be kerülnöm
Itt sajnos egy 300bb-s kasszát sikerült elbuknom 65%al, így visszaestem 1Bire, innentől aztán kicsit vissza tudtam még jönni az elöző + hoz, így +1,5Bi lett a vége
Jól indult a 2.session is , sikerült +1 bI re felmennem innentől viszont vmiért elkezdtem borzalmasan játszani, ( mondjuk a szerencse is elpártolt mellőlem,de ilyen játék mellé meg sem érdemeltem volna), szoval tényleg kifejezetten rosszul játszottam és lementem több mint -2Bire ahol szerencsére egy fish visszatolt majdnem 1Bi-t így a vége "csak" -1,5Bi lett
Sajnos megint elég rosszul játsozttam a session elején, sikerült és lemennem -1,5Bi re és igazából ebből kb 1Bi-t én dobtam ki az ablakon, szerencsére utána visszafogtam a hülye moveokat és sikerült kb 0,5Bi re redukálni ezt
2. sessionbe elég jól ment a játék, és szerencsére többször akartak akkor kiblöffölni amikor nálam volt a nut:) fel is mentem +2BI körülre ,sajnos utána buktam egy fél stackért menő coint , ígya vége +1,5 Bi lett kb