Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > hosocske - próbálkozásai, tündöklései és bukásai

hosocske
Válasz hosocske kommentjére
2010. jan. 24. 8:05

a második session is hasonlóan indult mint a mai első kb már az első partinál sikerült 50B-t nyernem vmi fish A7el ellen amit nem akart elengedni miután meglátta az A-t a flopban

Azután nyertem egy coint még kb 60BB-s gyerek ellen és +1-1,5 Bi be lehettem amikor egy fél BI elment pre QQvs T9 és egy setbe is belefutottam KK val...
De szerencsére utána vki egy Jxx FD floppon a 12es potra 110ig overbetelt amit (lehet hibásan) QQ val megadtam és kitarottam a KJ ellen és e mellé még egy két fishit 10-20BB kell lehúztam (ma vhogy nagyon sok fishi volt reggel, gondolom mert most van ott szombat este)

Így végül kb +2Bi lett a vége

doyles: 90Bi

Tori18
2010. jan. 24. 12:04

Q,Q val jó volt a call, volt nekem is ilyenem, ott is k,j-t mutatott.

hosocske
Válasz Tori18 kommentjére
2010. jan. 24. 12:34

ellenfél függő :)

Tori18
2010. jan. 24. 14:26

persze,de normális játékostól láttál már ekkora overbetet jobb lappal mint Q,Q?:)

hosocske
Válasz Tori18 kommentjére
2010. jan. 24. 15:27

jó ebben van igazság:)

kül egyszer egyszer vmi monster félével el lehet sütni ilyesmit ,néha érdekes hero callokat lehet kapni, és legalább egy imaget is ad, hogy fish vagy:)

hosocske
2010. jan. 25. 7:09

a mai eslső session jól sikerült , 1-2 partit leszámitva elég jól játszottam sztem , és a szerencse is mellém állt két AA vs KK miatt remélem így folytatódik majd továbbra is:)

a vége kb +4Bi lett

doyles: 94Bi

ja igen és lett ma is egy royalom :)

hosocske
2010. jan. 25. 11:25

a második session, elég rövidkére sikerült mindössz fél óra volt ,az elején nem történt semmi ,majd sajna egy pre slowplayelt AK pozból kifizetett egy KTet a KTx (FD) x x en és volt még vmi közepesen nagy pot amire viszont már nem emlékszem, asztal is csak 7 ment összesen és ez után a két parti után nem éreztem hogy most annyira a A játékomat tudom hozni ezért inkább kiszálltam amire viszont büszke vagyok (végre nem kezdtem el visszakeménykedni amikor nem magától jön ez, hanem idegből) :)

a vége kicsivel kevesebb mint -1,5 Bi lett

doyles: 93bi

hosocske
2010. jan. 25. 19:18

nyomtam egy 3. (minden bizonnyal utolsó sessiont) ma nem játszottam vmi sokáig kb csak fél órát, mivel az asztalok sem voltak vmi jók ( sok reg és aki hal az ált passziv volt) ,ezen kívül vhogy nagyon elkerültem minden feszkót ha nem jött le semmi sima vagy 3bet potba is inkább cfeltem vagyis elég gyáván játszottam most, valszeg mert kicsit fáradt is vok és nem akartam belemenni így kétes szitukba....

a session vége kb -0,5Bi lett a legnagyobb kassza is ( amit kül én nyertem) vmi 70-80BB lehetett de az volt messze a legnagyobb...:)

viszont átutalták a royalért járó 150-150 dolcsit ( mivel ha vki nem emlékezne az elmúlt 3nap alatt 2is volt:) )

Ezen kívül még jó hír ,hogy láttam ,hogy felviszik 1500ról 2500ra a racet februárba:)

doyles: 95Bi

hosocske
2010. jan. 26. 6:09

a mai első session, szerencsére jól sikerült, egy nagyon feszes játékot toltam a kb 1000hand alatt 13,7/10,4 et és bár nagy lapokra nézve nem volt lapömlésem de sokszor volt jókor jó helyen , ráadsául mind a 7 allinem behuztam ( ezekből 3 volt full stack) átlagosan 71% al tettem be a 3 nagy potnál 80al kb...

most is nagyon kerültem a kétes szitukat inkább dobáltam, amikor nem éreztem hogy ne inogna meg majd a talaj pl egy blank trun-rivernél ahol kb tuti hiv az ellen

Egy partiba próbáltam csak ivssza játszani ,azt el is buktam :) ( 30BB)

a vége összesen kb +3,5Bi lett

doyles: 99Bi

hosocske
2010. jan. 26. 8:08

letoltam a 2. sessiont is, az elején sajna belefutottam egy 70BB-s coolerbe ,de aztán visszaszedtem az ellentől egy másik asztalon és még itt ott is bejött egy két helyzet , így a vége felé kb +1,5 ben állhattam, azután kb fél Bi ugy elúszott itt ott és úgy döntöttem inkább abbahagyom a session ,főleg hogy nemsoká kezdődik a roddick-cilic 5. set:)

a játékom most is visazfogott feszkó kerülős volt megitélésem szerint,talán néhol már már túl passziv is emiatt ,de most ez pont elég volt

doyles: 100Bi

Élő ügyfélszolgálat