ma be akartam este szállni játszani de miután ugy hogy minden asztalra jelentkeztem 15perc után 2 nyilt meg amiből egy be is zárult ugy döntöttem felfüggesztem a játékot...
vmi minimális + értem de mivel a reload bónusz miatt utaltam be még pénzt ezért megnött a rollom 6BI vel
doyles: 82 Bi
bár sajna még minidg nem érzem az a nagy elszántásgot magamban újra a grideléshez, mégis megjött a kedvem egy kis sessionhöz.
Nem játszottam jól sajnos ,de egy két fish nagyon ki akart fizetni pl 3betet IP ad JTo val én AA flop Axx (3szin és FD je van T vel) hivok fél potot mert arra sztem itt megőrülnek tehát kb 26ra 13at ö vissza 35ig én all in kb 80ig insta call a 10es magas szinhúzóval...
Na mindegy a lényeg az hogy páran ki akartak fizetni és még egy AK vs KK is behuztam ( bár a vágán az set vs sorral vissza ment) de a lényeg ,hogy most egész jól összejötek a dolgok ha már nem játszottam jól, és igy nyertem 3Bi-t
doyles: 85Bi
Miért tartasz ennyi pénzt egy helyen?
mert "sok" beülő kell egy helyre nekem hogy normálisan tudjak játszani:)
Reméljük nem adja be a kulcsot Doyle papa. :)
jaja, amugy tényleg gondolkozz el buktar tanacsan, több szempontbol is. Ha 20-30 BI-t tartasz a teremben, a többi valahol máshol (neteller, bankszamla, mb, akarmi), az ugyanugy megvan, s ha gond lenne, kb fel perc alatt benn van a teremben. A másik meg az, hogy ha elmegy 20-30 BI, akkor ott nem árt utananezni a jateknak is.
de persze én ha ennyire fontos, hogy lasd a sok BI-t, akkor okes, de az meg van akkor is, ha nem a teremben van. S nem baj az, ha nem 1 helyen van a pénzed.
nem egy helyen van az egész rollom:)
de kül is 1-2 hónapon belül már tervezem a szintlépést sajna a decemberi szar hónap miatt elhúzódik ez 1-2 hónappal ,vagyis úgyis kéne beutalnom max akkor ,vagyis sok értelme nem lenne most ki be utalgatni főleg ha ez engem meg is nyugtat vmelyest
MB re nem szeretek annyira kiutalni (bár egy ongame teremből most próbálok csak nem akarja az igazságot:() mivel állandó limit problémáim vannak igy is, és már nem tom növelni a limitet ( mikor cake helyett lett doyles és redstarra átmentem majd késöbb betssonra is, az nagyon lenullázta a limitet, jó 3 hónapra)
neteller tényleg nem használok pedig lehet nem ártan pont ezek miatt MB mellé...
kiutalni meg nem akarok számlára mert ami ott van azt már nem szivesen utalnám vissza ,meg kül is francnak hiányzik hogy a végén egy apeh felfigyeljen az ide oda 1-2K dolcsiktól aztán még azt is be akarja húzni rajtam amit meg se nyertem:D
neteller jó lehet, ill. nem feltetlenul magyar bankszamlara kell utalni :).
tudom ,hogy nem magyarra kéne, már tervbe van egy bécsi kiruccanás ,de tudod a lustaság nagy úr:D sajna aez a netellerre is igaz:D
a másik baj az utalgatásaimmal hogy akkor meg átesek a ló túloldalára és elkezdek hirtelen megfontolgatásokból ide oda utalgatni ami legalább annyira rossz:(
hat a netelleren csak par kattintas kell :).