kocka21
Válasz kocka21 kommentjére
2010. okt. 11. 20:28
Mai termelés: +2BI, NL100 projekt állása +7,5 BI, 11bb/100.
Ma jó asztalokat fogtam ki hozzá, hogy próbáljam szélesíteni a VPIP és PFR közötti különbséget. Az 50 körül cbetelők ellen callolzgattam sok semi trash hand-el buttolról a nem agró (nem volt a vakokon 5 felett 3betelő reg) asztalokon. Így egy egész érdekes 27/20-as stat jött ki, és 8-as 3bet.
Szóval az NL50-es preflop maniac üzemmódról igyekszem kicsit eltolódni a preflop kicsit passzívabb, postflop pedig poziból nyomást gyakorló stílusra. NL100-on ugyanis ez a maniac stílus nem nagyon volt bejövős nekem (igaz egyelőre nem is sokszor erőltettem), mert sokkal jobb hand reader-ek a reg-ek.
1-1 érdekes hand:
Fat river value bet :D
Így jár, aki slowplay-el :D
Tyllus
2010. okt. 12. 9:21
Így jár, aki slowplay-el :D
- ez a 27/20 eléggé nit tőled :-) a turnon az 1$ bettel mit akartál generálni, mi volt a szándék?
danfiu
Válasz Tyllus kommentjére
2010. okt. 12. 9:25
- ez a 27/20 eléggé nit tőled :-) a turnon az 1$ bettel mit akartál generálni, mi volt a szándék?
Lol , turnon co elott maradt 15 cent, sztem csak allin tette, ilyen egyszeru:D
Mondjuk nem ertem, h miert nem hivott nagyobbat flopon, h mar flopon allin legyenek..
WARETRAPS
Válasz danfiu kommentjére
2010. okt. 12. 9:31
ja, a betsize-oknal mar csak Tyllus kerdese furabb :)
Tyllus
Válasz WARETRAPS kommentjére
2010. okt. 12. 9:40
- korán reggel van még, KV-t sem ittam, ennyit tudok igy hajnalban :)
WARETRAPS
Válasz Tyllus kommentjére
2010. okt. 12. 9:43
- korán reggel van még, KV-t sem ittam, ennyit tudok igy hajnalban :)
Nem baj, legalabb vidaman indult a reggel :)
Tyllus
2010. okt. 12. 10:06
Nem baj, legalabb vidaman indult a reggel :)
- de mostmár legalább Te is látod, miért nem játszom kora reggel :)
kocka21
2010. okt. 12. 15:40
Ezért is írtam, hogy így jár, aki slowplayel. Mondjuk a slowplay annyiban merült ki, hogy pre nem toltam rá a 4bet allint, csak min 4bet-eltem, hogy hátha call-ol olyan lappal, amit a push-ra eldobna, mivel fish volt (egyébként meg any flop-on bekerül minden). Ez végülis bejött, mert call-olt-t a KQo-val. Flop-on gyakorlatilag behívtam az összes pénzét, csak 0,25$-t hagytam előtte. Ezt sokszor csinálom fish ellen river allin-nél is, mert így mégsem allin-t kell megadnia, ez fish-eknél sokat számít, ő csak annyit lát, hogy hűha, ez allin, biztos erős lap, dobok. Így meg: csak 13$, van 2 fölél apom, még javulhatok. Az nem tudatosul benne, hogy gyakorlatilag 0,25$ marad előtte.
Lev729
2010. okt. 12. 15:52
Ezt sokszor csinálom fish ellen river allin-nél is, mert így mégsem allin-t kell megadnia,.
Valamint, ha ő tolja rád, akkor a HM is megjegyzi a handet, mert ugye ilyenkor ő mutat először. :)
kocka21
Válasz Lev729 kommentjére
2010. okt. 12. 16:15
Valamint, ha ő tolja rád, akkor a HM is megjegyzi a handet, mert ugye ilyenkor ő mutat először. :)
Tényleg, ez eszembe sem jutott. :) Mondjuk bwin-en a muckolt hand-es HM probléma miatt ez sem utolsó szempont. Pl. 0,01$-t ott hagyni előtte.