kocka21
Válasz kocka21 kommentjére
2010. okt. 13. 0:24

Mai eredmény -4,5BI (EV +0,5BI). Teljes beülőt nem sikerült nyerni, csak arról szólt a session, hogy minimalizáljam a veszteséget. Repültek turn-ön a nagy overpárok, erős top párok.

Ez a hand jól összefoglalja a session-t: 98s flush 150bb deep
Ellenfél: 57/8, flop-on 97%-os favorit voltam 150bb deep-en, lám ezt is el lehet bukni. Szóval senki ne sírjon nekem a bedbítjei miatt! :D

Megnéztem a 20-30bb-s bukott pot-okat, ahol flop vagy turn raise-re dobtam. Azok alapján egyértelmű, ha egy kicsit is betiltelek, akkor kb. -10-12BI lett volna ez a session, és a nagy részére rá lehetett volna erőltetni, hogy cooler, de ha őszintén és szigorúan vesszük, akkor szar játék lett volna.

A legnagyobb hero fold: 2nd nut flush 170bb deep river raise/fold
Ellenfél: atom passzív, 28/11, 1,58-as agresszió, lehet róla vitatkozni, én azt mondom jó volt a fold. Persze lehet mondani, hogy ha dobtam, akkor minek a raise, de úgy voltam vele, hogy minden value-t ki kell szedni.

Ha minden hand-nél fordítva ülünk, akkor elvileg +10-12BI lenne a session, szóval gyakorlatilag kerestem ma virtuálisan 5-6BI-t. :)

NL100 projekt állása: +3,5BI. Ami reményre ad okot: all time NL100 W$WSF: 48,7

mrj
2010. okt. 13. 0:34

Megnéztem a 20-30bb-s bukott pot-okat, ahol flop vagy turn raise-re dobtam. Azok alapján egyértelmű, ha egy kicsit is betiltelek, akkor kb. -10-12BI lett volna ez a session, és a nagy részére rá lehetett volna erőltetni, hogy cooler, de ha őszintén és szigorúan vesszük, akkor szar játék lett volna.

példás attitude.
Az egyik pokeroldalon épp most van egy cikksorozat ami ezt a témát is tárgyalja, nem olvastad véletlenül? (nem, én irtam:D)

Komolyabban. Tényleg grat, csak így tovább! Még 10K hand és meglátod mennyire megérte dobálni, meg így tekinteni ezekre a partikra, bár nem hinném hogy ennyi idő után nekem erről kellene papolni neked. Csak gondoltam a megerősítés segít abban hogy kitartsál a nehéz időszakban.

Better luck next time.

kisrapi
2010. okt. 13. 0:35

A legnagyobb hero fold: 2nd nut flush 170bb deep river raise/fold
Ellenfél: atom passzív, 28/11, 1,58-as agresszió, lehet róla vitatkozni, én azt mondom jó volt a fold. Persze lehet mondani, hogy ha dobtam, akkor minek a raise, de úgy voltam vele, hogy minden value-t ki kell szedni.

Kicsit nagyobbat raiselnék, de amúgy jól játszottad.

kisrapi
Válasz mrj kommentjére
2010. okt. 13. 0:36

példás attitude.
Az egyik pokeroldalon épp most van egy cikksorozat ami ezt a témát is tárgyalja, nem olvastad véletlenül? (nem, én irtam:D)

Komolyabban. Tényleg grat, csak így tovább! Még 10K hand és meglátod mennyire megérte dobálni, meg így tekinteni ezekre a partikra, bár nem hinném hogy ennyi idő után nekem erről kellene papolni neked. Csak gondoltam a megerősítés segít abban hogy kitartsál a nehéz időszakban.

Better luck next time.

Jól látom, hogy mester és tanítványa mostanában ugyanazon a limiten tolja? Vagy összekeverlek valakivel?

chivasr911
2010. okt. 13. 0:47

Az ilyen session-ökben jön ki, hogy ki mennyire erős játékos, rengeteget számít, hogy az ilyen percekben mennyire maradsz toppon agyilag, és képes vagy-e a legjobb döntést meghozni kiélezett szituban.
Q9-nél sztem is kell a v-raise, dobás meg egyértelmű szvsz. Ezt már régen meg akartam tudni: A W$WSF-ból mire lehet következtetni, melyek az átlagos értékek, itt pl valószínűleg kevészer nyerted a kasszát amikor flopot néztél?
GL

mrj
Válasz kisrapi kommentjére
2010. okt. 13. 0:53

Jól látom, hogy mester és tanítványa mostanában ugyanazon a limiten tolja? Vagy összekeverlek valakivel?

összekeversz. Én kb 1 éve nem ültem 6 max asztalon:)
az utolsó 500K-1M handet HU asztalokon játszottam, néhány hónapja meg már CG-t sem.

kocka21
Válasz mrj kommentjére
2010. okt. 13. 1:08

példás attitude.

Nemtom, mire gondolsz :D

Better luck next time.

Ja, para az egyáltalán nincs. Az elején volt egy beteg up, most meg egy 10BI-es down éppen (szuper standard), de még pluszos az NL100 projekt. Ez a mai session sokkal inkább önbizalmat ad, mert végre igazán tudtam végig az A játékomat hozni akkor is, amikor sorozatban szoptam be a cooler-eket meg bedbíteket. Az imidzsem eléggé romokban volt emiatt, de azért tudtam hozni egy 46-os W$WSF-t ma is.

Akkor sokkal inkább padlón lennék, ha azt érezném, hogy csak égetem a pénzt a regek ellen. Mondjuk egy 40 alatti összesített W$WSF az jócskán kiverné a biztosítékot, akkor már húznék vissza 50-re.

Kicsit nagyobbat raiselnék, de amúgy jól játszottad.

Mekkora lenne itt a jó emelés? Mondjuk olyan 40-45-ig, amivel még épp nem lennék comitted?

Az ilyen session-ökben jön ki, hogy ki mennyire erős játékos, rengeteget számít, hogy az ilyen percekben mennyire maradsz toppon agyilag, és képes vagy-e a legjobb döntést meghozni kiélezett szituban.
Q9-nél sztem is kell a v-raise, dobás meg egyértelmű szvsz. Ezt már régen meg akartam tudni: A W$WSF-ból mire lehet következtetni, melyek az átlagos értékek, itt pl valószínűleg kevészer nyerted a kasszát amikor flopot néztél?
GL

W$WSF: Won $ when see flop: milyen arányban nyersz, ha megnézed a flop-ot.

Ha 40 alatt van, akkor valószínűleg kicsit weak vagy, és nem küzdesz a kasszákért eleget. Olyan 42-től jó kb. ha jól tudom.

R1per2
2010. okt. 13. 1:14

akkor az én 43-44-em elfogadhatónak számít?

Nekem a won at sd-m szokott elromlani, 48-47-re is akár...

mrj
Válasz R1per2 kommentjére
2010. okt. 13. 1:21

akkor az én 43-44-em elfogadhatónak számít?

Nekem a won at sd-m szokott elromlani, 48-47-re is akár...

riper ugye csak vicclesz?
a won at sd az nem rajtad múlik ha std a WTSD-d. az mutatja az effektív luckodat

chivasr911
Válasz mrj kommentjére
2010. okt. 13. 1:38

a won at sd az nem rajtad múlik ha std a WTSD-d. az mutatja az effektív luckodat

Hello, bocs hogy ennyit kérdezősködök itt, de ezt nem tudnátok kifejteni röviden ha nem nagy kérés?

Élő ügyfélszolgálat