kocka21
Válasz Littlemage kommentjére
2010. okt. 16. 21:50

jo volt ez igy, en sima emelt partyban is szoktam ilyet, hogy ha turnön nem esik a draw, bepusholom.

Azt mindjárt gondoltam, hogy neked ez már nuts :D

klagyi
Válasz kocka21 kommentjére
2010. okt. 16. 21:50

Hát nem vagy szívbajos. Vajon mi állhat a Te neved mellett a 2. ellenfeled jegyzeteiben?

kocka21
Válasz klagyi kommentjére
2010. okt. 16. 21:51

Hát nem vagy szívbajos. Vajon mi állhat a Te neved mellett a 2. ellenfeled jegyzeteiben?

Mondjuk pl.: FISH!!!, f@cking idiot CS :D

Tyllus
Válasz kocka21 kommentjére
2010. okt. 16. 21:52

Pre-Flop: ($1.50, 5 players) Hero is BB :9d: :5h:
3 folds, Player4 raises to $3.50, Hero raises to $10, Player4 calls $6.50

- a 95 offsuited 3bet helyes használatához nagyvakról nekem még igencsak sokat kell tanulnom, remélem a 8 fejezet környékén erről is beszéltek kicsit :-)

mrj
Válasz Tyllus kommentjére
2010. okt. 16. 22:10

- a 95 offsuited 3bet helyes használatához nagyvakról nekem még igencsak sokat kell tanulnom, remélem a 8 fejezet környékén erről is beszéltek kicsit :-)

szerencsére nem, mert akkor a legtöbb olvasónk elbukná a rollját :)

chivasr911
Válasz mrj kommentjére
2010. okt. 16. 23:04

Hello!
a 95-ös party-hoz: először is az ellen elég érdekesen játszotta az AK-t, ez biztosan -EV szvsz(mármint nem 4betelni) nem?
a másik, hogy szerintem flop ch-raise-e mögött nem lesz 90% FD, vagy rosszul gondolom? Szerintem TT-JJ-QQ, és slowplayelt KK-AA is lehet. Amúgy elég beteg party, nekem nagyon tettszett:D

zoltanh
Válasz chivasr911 kommentjére
2010. okt. 16. 23:08

Hello!
a 95-ös party-hoz: először is az ellen elég érdekesen játszotta az AK-t, ez biztosan -EV szvsz(mármint nem 4betelni) nem?
a másik, hogy szerintem flop ch-raise-e mögött nem lesz 90% FD, vagy rosszul gondolom? Szerintem TT-JJ-QQ, és slowplayelt KK-AA is lehet. Amúgy elég beteg party, nekem nagyon tettszett:D

+1 Ha már fd 2over-relt teszel a rangebe akkor simán belerakhatod a TT+ is.

andree
Válasz zoltanh kommentjére
2010. okt. 16. 23:19

Sztem ha az lenne az image-em hogy minden 3betre dobok, nem nagyon 4betelném AK-t. Mármint nem azzal kezdeném a dolgot. :)

chivasr911
Válasz andree kommentjére
2010. okt. 16. 23:45

Sztem ha az lenne az image-em hogy minden 3betre dobok, nem nagyon 4betelném AK-t. Mármint nem azzal kezdeném a dolgot. :)

Ez igaz, de szerintem így sincs sokkal előrébb az arc, oop érdekes lesz kifizettetnie, főleg ha őszinte image-e van, ha meg nut FD-t kap le WP-zik:D

kocka21
Válasz zoltanh kommentjére
2010. okt. 16. 23:59

+1 Ha már fd 2over-relt teszel a rangebe akkor simán belerakhatod a TT+ is.

Lehet benne persze, csak szerintem nem túl sok, mert QQ+-t pre 4bet-eli (legfeljebb AA-val csapdázik néha). TT-JJ-vel viszont miért játszana egy reg c/r-t? Nem nagyon van olyan gyengébb lap, amivel call-olok, a magasabb párok ellen meg hátul van. c/r-t akkor játszik legtöbbször egy reg, ha maximalizálni szeretné a fold equity-t.

Persze nem azt mondom, hogy nem futhattam volna bele egy overpárba, de a range-e nagy része nem az overpárok voltak, így marginálisan bár, de +EV volt szerintem.

Élő ügyfélszolgálat