sztem itt a legjobb EV a call/call. nekünk. Benézhetne Rapi ide. Zoltán mit mondasz?
Nekem nagyon hiányzik villain neve, mert kb. minden regről megvan már a képem a statok nélkül is.
Floppon én valszeg checkbehindolnék, van pár reg, aki ellen nem látom rossznak ezt a játékot, és van pár aki ellen nem tetszene.
Nem akartam berakni névvel, mert ongame-en mindenki magyar. Elküldtem a nevét pm-ben.
NL100 helyzet október féltávnál
Már van valami értékelhető méretű minta NL100-ról. Arra még nyilván nem elég, hogy a winrate-re bármilyen következtetést lehessen levonni, Minden esetre legalább nem bukóval indítottam a szintlépést egyelőre.
Arra viszont már elég a minta, hogy a statok-ra lehessen mondani valamit. Minden kommentet szívesen veszek.
Holnap tervezek blogot is írni az első NL100-as tapasztalatokról.
NL100 helyzet október féltávnál
Már van valami értékelhető méretű minta NL100-ról. Arra még nyilván nem elég, hogy a winrate-re bármilyen következtetést lehessen levonni, Minden esetre legalább nem bukóval indítottam a szintlépést egyelőre.
Arra viszont már elég a minta, hogy a statok-ra lehessen mondani valamit. Minden kommentet szívesen veszek.
Holnap tervezek blogot is írni az első NL100-as tapasztalatokról.
nekem nem tetszik, hogy a flop agressziód ennyivel magasabb mint a többi utcán.
nekem nem tetszik, hogy a flop agressziód ennyivel magasabb mint a többi utcán.
Flop és turn cbet succes-nél mennyi ami már jó? Nekem kb flop 68/48 turn 44/39
Turn gondolom alacsony, szerintetek?
Ezeknek az értékeknek közel egyformáknak kellene lennie az utcákon, vagy hogy az ideális?
Csökken elvileg folyamatosan, de max olyan 20%-al utcánként, pl 35-28-22, ha nagyon csökken az nem jó úgy tudom.
Ha tévedek akkor javítsatok ki.