Oktató videók
Néhány hét és kivégzem a DC-ről letöltött video sorozatokat. Az Unconventional Wisdom-ot tolom most, ez baromi jó szerintem. Az első néhány részben nem többasztalos játék videóját elemzik, hanem példapartikon mutatják be egyesével a különböző koncepciókat, nekem nagyon bejön ez a stílus, sokkal többet tudok belőle tanulni.
A kérdés az, hogy milyen videókkal érdemes folytatni a tanulást? Mrj a Blufire videóit ajánlotta, ott kevés videó van, amenniyre tudom. Kíváncsi vagyok, hogy mid stakes-re ki mit javasolna még.
A szempontjaim:
Agresszió ügyben régi Van Damme és Dolph Lundgren filmeket ajánlok; VHS-en elég sok megvan ha kell esetleg.
Legopokert is sokan dicserik. S van még a Cardrunners. kb e kettő közül érdemes valasztani, de én se ismerem nagyon, csak jokat hallottam rola.
Ha most akarsz befizetni valahova, akkor a DC-re ne, Cardrunners, Leggo, bluefire, kb. most ebben a sorrendben.
Ha most akarsz befizetni valahova, akkor a DC-re ne, Cardrunners, Leggo, bluefire, kb. most ebben a sorrendben.
Szóval bármilyen ötlet javaslat jól jönne, hogy hogyan tovább a tanulásban.
Úgy érted, hogy Cardrunners a legjobb, és utána jön a többi ebben a sorrendben?
Azon belül konkrétan melyik videókat, vagy sorozatokat javaslod a megadott szempontjaim alapján?
Cardrunners(Jballer88,Nikachu,Nutedawg,Nicolas...)+Leggo
Köszi mindenkinek a tippeket!
Leggon is vannak oktatók, akiket külön javasoltok, vagy ott jöhet bármi, ami az én szintemre való?
Köszi mindenkinek a tippeket!
Leggon is vannak oktatók, akiket külön javasoltok, vagy ott jöhet bármi, ami az én szintemre való?