ez nekem is eszembe jutott :)
Lassan talán kezd végre összeállni az NL100-as játékom: az eheti termés eddig
W$WSF-t sikerült 50 fölé tornáznom, és a nonsd sem zuhan végre, mint az elején.
NL100 projekt állása: +16BI, 9,2 bb /100 (17k hand)
Az a nonsd winnings nem csúnya te srác :)
Ha ez nem csak egy hotrun, márpedig szerintem nem az, akkor nyitva áll a kapu a legmagasabb tétekig...
GLGL
Hétvégén rendesen próbára tette az idegeimet a bwin rng. Kellemes lapütközéseket produkálva, ahol a fissek mindig eggyel jobb lapot tudtak mutatni (flush vs magasabb flush és társai). Szerencsére azért ezen annyira felbátorodtak, hogy nem ültek ki, és szépen visszaosztották a pénzt, így végülis nem panaszkodhatom. Az ongame kliens sem volt a helyzet magaslatán, sikerült buttonról openlimpelni jópárszor :)
Ez lett az eheti eredmény
Ez meg itt a teljes eddigi NL100 projekt
Hétvégén rendesen próbára tette az idegeimet a bwin rng. Kellemes lapütközéseket produkálva, ahol a fissek mindig eggyel jobb lapot tudtak mutatni (flush vs magasabb flush és társai). Szerencsére azért ezen annyira felbátorodtak, hogy nem ültek ki, és szépen visszaosztották a pénzt, így végülis nem panaszkodhatom. Az ongame kliens sem volt a helyzet magaslatán, sikerült buttonról openlimpelni jópárszor :)
Ez lett az eheti eredmény
Ez meg itt a teljes eddigi NL100 projekt
grat! jól csinálod!
kezdem elhinni hogy már nem vagy fish :D:D:D
Szia,
gartula a szép eredményekhez!
én (még) csak mikrojátékos vagyok a szó legszorosabb értelmében, de kíváncsi lennék, hogy szerinted miben fejlődtél leginkább az alacsony téteken való játékodhoz képest?
GL
Szia,
gartula a szép eredményekhez!
én (még) csak mikrojátékos vagyok a szó legszorosabb értelmében, de kíváncsi lennék, hogy szerinted miben fejlődtél leginkább az alacsony téteken való játékodhoz képest?
GL