gambling game...
Nice pots :)
Egyébként nem kötekedésképpen, de ennek a nem nézem meg a BR-emet témának nem az lenne a lényege hogy úgymond teljesen "leszarod" hogy mennyi?
És így éred el legjobban azt a hatást hogy nem érdekel az előző sessionök, napok eredménye? Nyilván 1-1 session után érzed hogy kb mennyi de ha nem írod fel akkor azért biztos el lehet felejteni :)
nem tudom, de a második fd-s handben az a turn push nekem nagyon bántja a szemem
nem tudom, de a második fd-s handben az a turn push nekem nagyon bántja a szemem
Délelőtti session: kb. -2BI, heti állás: kb. -4BI
Nagyon adta az rng és rengeteg atom fish volt, de sokszor volt riverre 2nd nut nálam. +4BI és -4BI között ingadoztam. Na majd délután ... Ez a vasárnapi mezőny nagyon állat.
Ez a vasárnapi mezőny nagyon állat.
Hmm. Akkor lehet erőt veszek magamon és én is lezúzok pár órát majd ma. GL (csak mellém be ne ülj.:D)
Mindkét ellenefél ilyen 70/40-es overagro fish volt, akiknek az utcánkénti agressziója kb.: 50%/60%/70%, szóval turn-re c/r allin volt a terv, mivel azért ha ellenállásba ütköztek, akkor tudtak néha dobni. Másrész jó eséllyel volt 15 tiszta out-om, tehát turn-ön volt legalább 30%-om. Így hármas allinben egész jó az equitym. A dobás szerintem rosszabb EV lett volna a potban levő sok dead money miatt.
A varianciával nem sokat szoktam foglalkozni, ha kicsit is +EV-nek tűnik egy move, akkor meglépem. Persze ettől még lehet, hogy -EV volt.
Szerintem sem tul jo dolog ott FE nélkül rátolni, szerencséd volt hogy nagy baromságot mutatott de egy átlagos range ellen szerint egyértelmüen -EV lesz.
Gl az asztaloknál