Na jó, nem fokozom tovább az izgalmakat :)
Hm, hát elég messze jártam a valóságtól, bár végül is 10k hand alatt nem nagy tévedés. Szerencsére pozitív irányban tér el a valóság.
Szóval: tipp a heti összesítésre: -3BI, valóság: +4BI.
Nem tudom, hol csúszhattam el ennyire, majd lehet, holnap megnézem külön-külön a session-öket. Mindegy, nincs jelentősége. A lényeg, hogy ezzel végre a teljes hónap is pluszba lendült. Kemény 3BI-t sikerült novemberben termelnem. Na de még nincs vége a hónapnak, majd csak belehúz az rng.
Én sejtettem hogy alá fogsz menni, szerintem ez ilyen tudatalatti védekezőmechanizmus épp azért, hogy megkíméld magad a nagy bukás élményétől...
Én pl ha session közben nem nézem hogy állok, de így megtippelem mielőtt megnézem, és érzem hogy kb 2-2,5BI bukóban vagyok inkább akkor azt mondom, hogy ok szívás biztos van már 3BI mínuszom... És így amikor megnézem, nem ér csalódás mert látom hogy még csak -230 :)
Szerintem minden sessionnél te is kicsivel alámondtál, aztán így összejött ez a differencia.
Én sejtettem hogy alá fogsz menni, szerintem ez ilyen tudatalatti védekezőmechanizmus épp azért, hogy megkíméld magad a nagy bukás élményétől...
Én pl ha session közben nem nézem hogy állok, de így megtippelem mielőtt megnézem, és érzem hogy kb 2-2,5BI bukóban vagyok inkább akkor azt mondom, hogy ok szívás biztos van már 3BI mínuszom... És így amikor megnézem, nem ér csalódás mert látom hogy még csak -230 :)
Szerintem minden sessionnél te is kicsivel alámondtál, aztán így összejött ez a differencia.
Igen, pont ez volt nálam is, hogy mindig inkább kicsit ráhagytam a bukott potoknál, amikor azt tippeltem, hogy mennyit kellett reload-olni.
Na most ezen a héten kipróbálom, hogy nem követem fejben egyáltalán (elvileg ez lenne a jó), hanem egyszerűen vasárnap tippelek valamit.
vasárnap tippelek valamit.
Én nem vagyok meggyőzve, hogy ez a heti 1x-i könyvelés jó lenne... :)
Én nem vagyok meggyőzve, hogy ez a heti 1x-i könyvelés jó lenne... :)
Könyvelni én egyáltalán nem szoktam. Harrington azt mondja, hogy -EV a könyvelő mentalitás ;)
Szerintem is fölösleges ez a heti egyszer megnézés, szvsz bőven elég annyi h csak session(esetleg nap) végén nézed meg az eredményt. Persze ha így érzed jónak hajrá, a lényeg hogy minnél több pénz legyen a számlán, akár tudsz róla, akár nem. :)
Mi ez a csönd?