100bb deep-en nyilván elég rosszul, viszont 300bb deep-en IP nem létezik, hogy eldobjam.
ja persze nem néztem hogy 300 bb :D
egyébként KQo érdekesebb ebből a szempontból mert ott nem deep villain,ez elég határeset call 3bet volt még pozban is sztem . TT+ ellen meg nem lesz meg a fliped ilyen flopon .
"Flopon itt elég gyenge a range-dzse, az én 3bet calling range-dzsemet viszont igencsak telibe találta ez a flop, így jelentős FE van a push-ban"
Szerintem amennyiben cbet-eli ezt a flopot oop, akkor igencsak erős a range-e és semmi FE-d nincs.
A parti amúgy standard, csak a magyarázatot nem értem.
"Flopon itt elég gyenge a range-dzse, az én 3bet calling range-dzsemet viszont igencsak telibe találta ez a flop, így jelentős FE van a push-ban"
Szerintem amennyiben cbet-eli ezt a flopot oop, akkor igencsak erős a range-e és semmi FE-d nincs.
tudom hogy OESD + két overre tette be kocka de kiváncsi lennék mit tett itt villain kezébe mert hogy hátul vagyunk az 100% .
Ezek a KQo és JTo callok valóban érdekesek, de aki régebben olvassa kockát, az ismeri a szabályt, miszerint "3betre nem dobunk ip", szóval egyszerű a magyarázat...
Nem értem minek csodálkoztok ilyeneken, mikor mindenki tudja hogy kocka egy fish! :D
2 nagyon laza gondolkodó playa.
Na, 2 napra teszem ki a lábam, és erre beindul a pörgés. :)
+1, gyak megmagyaráztad, hogy villain miért nem fogja C-betelni ezt a floppot lap nélkül
Ezek a KQo és JTo callok valóban érdekesek, de aki régebben olvassa kockát, az ismeri a szabályt, miszerint "3betre nem dobunk ip", szóval egyszerű a magyarázat...
Nem értem minek csodálkoztok ilyeneken, mikor mindenki tudja hogy kocka egy fish! :D
Gondoltam, ma felhasználom a PSOP-n nyert 22$-os SCOOP ticketet. Beregeltem a most kezdődött 200k gar versenyre.
Eddig 7,5K regisztráló, és ki van közvetlenül a balomon? Zsipali b+ :D
Ez mekkora lol már?